След спор заради куче: Мъж простреля друг в корема

Скандалът станал в столичен подлез, стрелецът е задържан
24 юли 2018 11:20,
100
След спор заради куче: Мъж простреля друг в корема
Снимка: Visualhunt

Мъж е бил прострелян малко преди 10 часа в подлез в София. Инцидентът е станал в подлеза на булевард "България" и булевард "Гоце Делчев". Пострадалият е тежко ранен в корема.

Скандалът възникнал между двама съдържатели на съседни магазини, пише "24часа". Кучето на единия се изходило пред магазина на другия, те се скарали и единият издавил пистолет.

Прострелял опонента си в корема.

Извършителят е задържан, стрелял е със законно притежавано оръжие.

От МВР ще съобщят подробности малко по-късно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
6
 
41
 
! Отговори
:) преди 5 години
Вместо да се извини, кучкаря го е псувал и после е извадил палка и се е опитал да го удари. Правил се е на мутра на неподходящия човек. Както знаем, пред Колт всички сме равни и кучкарчето в момента бере душа в някоя болница.
65
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е жалкото е че по този начин трябва да се оправи положението в България.Ама нали знаете,че пред колт всички са равни!
64
5
 
12
 
! Отговори
ako за това се преди 5 години
стреля какво трябва да се случи на Б.Б.,Ц.Ц.,Р.Р.,например.
63
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Собственика на магазина е бил атакуван от купкаря и се е защитил. Пак, че не е го е гръмнал в главата. Аз така щях да направя, ама аз имам пари да купя съда и да ме пишат временно невменяем.
62
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Кинакак да спрем като то не са един или двама... и то бива наглост, бива ама... ако подам жалба срещу някой кучкар какво ще ми се случи, знаеш ли ? веднъж попитах един собственик на булдог няма ли каишка, щото кучето до него припка, оня взе да си навива ръкавите... и сега кво праим ?
61
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 69 - Да умира. Другия ще е на свобода след година, ама вече ще им и а респекта !
60
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама хора, той купкаря го е напсувал !!!! Как така, ще го псува бе !!!! Смърт ! Да, за една псувня. Защото честа е свята !
59
6
 
22
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 60Ели как ще разрешиш един проблем с приказки когато опонента ти налита да те трепе с бухалка.Човека го е използвал при самозащита.Те за това издават и разрешителните.Дано не ти се налага да спориш с бухалкаджия
58
15
 
12
 
! Отговори
Кина преди 5 години
Хора, спрете да се съдите ! От много раздаване на правосъдие затворите, болниците и гробищата ни се пълнят ! Сега и на двамата магазините дали ще просперират ?! И тоя с пищова ще плаща, и пострадалия вече плаща ... Много важно, че кучето препикало комшията - бързо почистване с препарат, извинения ... и няма *** новина в медиите. А какво да кажем за хората пикаещи и не само това в паркове, градинки, че и по тротоарите ?!
57
13
 
13
 
! Отговори
RE: Шматка преди 5 години
От: ЕлиЗащо не го е простлелял в крак, ръка, а?Това ли е уравновесеност?Абсолютна, тотална неграмотност на стрелящия.Да стреляш в стомаха, 50/50 са му шансовете за живот.Нямам думи, не мога да разбера, как може да има хора защитаващи насилието.Всеки един спор може да бъде решен по мирен път.Кой печели от това безумство, единият може да умре - осакатен за цял живот.Другият ще го излежава.Какво постигнаха и двамата "крете$ни"?Аферим, евалла - умници!
56
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
57 - Не и ако не отидем 1000 човек, да набиим кукити и да го изкарани от затворя !
55
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЕлиЕм виж, то като никой не ти го осигурява, събираш се с отбор юнаци и ти почваш да го осигуряваш, тъйтото путуту правосъдие !
54
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дай Боже повече такива граждани... лошото е че сега ще го лежи като за човек...
53
9
 
12
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До ЕлиКак реши че човека е нуравновесен.Бил е нападнат и се е защитил.Ако беше неуравнонесен едва ли е щяло да се размине само с един изтрел.КОЛТ прави хората равни
52
3
 
22
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Дали трябва да се почиства след домашния любимиц - разбира се.Като собственик на Коли - Шотландска овчарка съм молила хора да почистят сле кучето си.Не е работа на гражданите да раздават правосъдие, идват въпросите, защо няма зоополиция?Защо няма глобени за несъбрани "тортички"?Кой е дал на видимо неуравновесен човек - оръжие?Как е минал психотеста и кой го е издал, издалият го, да си понесе вината. Отвратителна история и от двете страни.Оскотели сме безобразно като народ.Масово оскотява
51
5
 
27
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Статията е неточна.След като се скарали за кучето кучкаря е извадил бухалка за да "завърши"спора по мутренски.Е магазинера е бил По мъж.Затова трябва да се узакони огн.оръжие.Ако нямаше пищов сега щяхме да четем за поредния пребит с бухалка ***.
50
8
 
17
 
! Отговори
КАМАЗ преди 5 години
Кучкари, велосипедисти и майки с колички с деца - най - наглите "граждани"!
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 46 - Ще си носи салфетка, кърпа и дезинфекция :)Ето, капацитет съм, поне по-голям от теб. Сега върви да бачкаш за трицифрени си запалата.
48
2
 
19
 
! Отговори
Ferdo преди 5 години
От статията не се разбра кой е стрелял ама е ясно че е виновен този с кучето.
47
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американска история. Софийски уестърн. Трябва да направят филм по него. С музика на Еню Мориконя.