33-годишен мъж загина, нападнат от кучетата си

Отглеждал ги в двора на дома си в сливенско село
Обновена: 26 юли 2018 12:45 | 26 юли 2018 12:41, Анисия Иванова
91
33-годишен мъж загина, нападнат от кучетата си
Архив: Булфото

33-годишен мъж е загинал, нападнат от собствените си кучета, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Сливен.

Вчера в 20,43 часа е получен сигнал за починал мъж в село Сотиря. Полицаите установили, че мъжът е нападнат от кучетата, които е отглеждал в двора на дома си в селото.

Уведомена е Ветеринарномедицинска служба-Сливен. Извършен е оглед. Тялото е откарано за аутопсия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
8
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Анонимен 35 Кучетата са яли само ябълки , паднали на земята.
48
4
 
15
 
! Отговори
Да добавя преди 5 години
До Бай Иван 31 Бай Иване , помниш ле как се формира хайки от ловджии , които убиваха кучетата на синджира в двора на стопаните? Щом няма регистрация играе пушката. Същото беше и по улиците. Няма не искам , няма недей.Аз нямам спомен като Мирослав Найденов да е имала кучета по гори и автогари които сме хранили с наденица кучешка радост.Казваше че от там било дошло името.А истината е че наденицата беше с топки хрущяли и някакви жили , които не можехме да сдъвчем.А бяхме млади , а бай Иване.
47
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понеже в България всички знаяти могат всичко,затова се е случило.Затова и всичко у нас е на ужким,а не наистина.И още по-зле ще бъде,още сме в началото ...
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 33Так е и с хората.Глупавите да слугуват на умните!
45
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до анонименБи ли ми обяснил причинно следствената връзка между въпроса ти и написаното по-надолу?
44
2
 
27
 
! Отговори
Веси преди 5 години
Не се радвам за смъртта на човека,лека му пръст,обаче ми е писнало от такива тарикат *** мъже,който като им кажеш ,че кучето му трябва да е с намордник или дебела верига ми казва...споко то е добричко. Ето им сега,като всяват у хората стрес и паника и по цели нощи из чужди дворове,хак да им е! Като развъждате убийци,нека ви тормозят вас!
43
3
 
5
 
! Отговори
Астрологът Павел Гло преди 5 години
Глоба предупреждава, че около датата 27 юли може да наблюдаваме неочаквани изблици на ярост у отделни хора, активизиране на някои личности с психологични проблеми, дейности, които излизат извън нашия контрол.
42
7
 
18
 
! Отговори
до анонимен преди 5 години
Това са животни. При тях причинно следствената връзка не е като при хората, но за 80%те процента този факт е сложен за възприемане.----------Заглавието на статията е:Отвлечено, дрогирано, бито момиче.Когато полицията я намира, тя е в крайно тежко състояние, с видими следи от жестоко насилие.Би ли обяснил причинно следствената връзка между хора поне в този случай???
41
4
 
40
 
! Отговори
До всички преди 5 години
Сега познавам момчето бегло,има 6,7, пит була,развъжда ги с цел продажба.от там на татък какво е станало те си знаят
40
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изобщо не е задължително човекът да ги е бил или да ги е държал гладни, за да го разкъсат. Това са животни. При тях причинно следствената връзка не е като при хората, но за 80%те процента този факт е сложен за възприемане.
39
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
събирачи на животни с психични отклонения
38
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 39. Един път не ги е хранил и те му скочили.
37
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук се изказват хора, които нямат хабер от понятие от кучета. Първото правело е, че стопанинът е отговорен за своето животно и поведението му. И тогава, когато хапе!
36
12
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В селата хората се отнасят към кучетата все едно са ***. Хвърлят им 2 филии мухлясал хляб, не им дават вода, вързани завинаги на 50см. верига и жевотното обезумява. Видях в едно село един подобен из-род с три ловчийски кучета. Животните са за окайване, като скелети, потънали в *** и мухи. Идеше ми да вържа *** като тях.Грябва да има някакйв контрол в общините и санкции, да може да се конфискуват такива животни и яки глоби.
35
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е нормално собствените ти кучета да те нападнат. Освен ако са оскотели от глад.
34
5
 
21
 
! Отговори
Дано са ги убили преди 5 години
Тия кучета след тоя случай умъртвили ли са ги? Да не нахапат още някой? Според мен стопанинът им ги е бил, кучетата помнят. А що да не ги е държал и гладни и оттам до са озлобени? Има наистина зли кучета, като ги е виждал колко са станали кръвожадни е трябвало да им види сметката. А и 3 кучета са много.Разбирам, че трябва да пазят имота от крадци, ама са можели и съседи да нападнат.
33
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 22 - Не е нужно да е кой знае какъв разбирач човек за да установи, че стои на много по-различно стъпало от всяко едно животно, защото използва ума си при работа с тях. В случая съседите ти просто трябва да вземат мерки, преди да е станала някоя беля.
32
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Революция в глутницата. Аванти пополо.
31
10
 
27
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Плюете соца ама тогава се плащаше данък за мастиите и повече от една не можеше да имаш и преди истеричните либерални меки китки да ми се нахвърлят,ви казвам ,че улиците са пълни с *** ,вместо да ревете ги осиновявайте и най-важното гледайте ги като хората ;) !!!!
30
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"кучето е такова, каквото го направи стопанина"Донякъде, но си имат и характер. Не всички кучета са "добри".