Хванаха ало измамник във Видин, взел 6000 лева

Мъжът е на 54 години от село Синаговци
26 юли 2018 11:48,
3
Хванаха ало измамник във Видин, взел 6000 лева
Снимка: Pixabay

След получена информация за подготвяна телефонна измама във Видин, полицаи са задържали К.И. (54 г.) от село Синаговци във видинския комплекс "Химик", съобщават от ОД на МВР - Видин.

В ало бандита са открити черен плик с 5905 лв и мобилен телефон с две сим карти. При претърсване в обитавания от задържания имот в с. Синаговци, са намерени още обгорял мобилен телефон и още две сим карти.

Установено е, че жертва на телефонната измама е 71-годишна жена от Видин, която е хвърлила през терасата си 5905 лв. на мъжа, който е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

От полицията напомнят, да не се дават пари, поискани по телефона, а при подобно обаждане, да се позвъни на тел. 112 или на близки роднини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На този явно това не му е първото от този тип престъпление,сега държавата трябва да вземе делото в ръцете си и този да бъде осъден на 15-20 години без право на обжалване,да се конфискува всичко от фамилията му ,,за да се разбере ,че така не може да продължава ,и че тук наистина се търси вече пътя ,за да се тръгне на чисто....
2
3
 
11
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
По-добре хванете телеизмамниците, дето ни лъжат по телевизиите докато ни обират. Поне тях не се налага да ги издирвате - всички знаем кои са.
1
3
 
17
 
! Отговори
Чочо падарина преди 5 години
Тоя е действал самостоятелно, затова са го заловили.Ако делеше с полицията, щеше да отиде в графата неразкрити.