Отвлечено, дрогирано, бито... Полицаи откриха издирвано момиче

Тийнейджърката била изтезавана цял месец в дома на наркопласьор
26 юли 2018 09:11,
183
Отвлечено, дрогирано, бито... Полицаи откриха издирвано момиче
Снимка: Pixabay

18-годишно момиче бе открито от полицаи по време на полицейска проверка в дома на наркопласьор в Добрич.

Тийнейджърката е била в неизвестност от месец, а от 20 дни е била обявена за общонационално издирване. Полицаите намерили момичето случайно при полицейска проверка на собственика на апартамента, в който била открита марихуана. То било в неадекватно състояние и униформените са категорични, че е било държано против волята му от наркотрафиканта, пише "24 часа".

"Пазарувахме с Виктория преди три седмици, тя си поръча маратонки, прибрахме се, после излезе да пие кафе и не се върна" - разказа притеснената майка Атанаска Димитрова.

Тя подала молба за издирване на третия ден от изчезването на дъщеря си и чакала в неизвестност до 24 юли, когато й се обадили от полицията, че момичето е намерено.

Жената споделя, че Виктория е в много тежко състояние. Тялото е посинено, наранено, устата разбита и по тялото многократно са гасени цигари.

Майката разказа, че пред нея Виктория е казвала, че пуши трева един път месечно, но не може да нарече дъщеря си наркоманка. Наркоман, според нея, е мъжът, който я е отвлякъл и измъчвал. Това е 32-годишният Мирослав Дяков, за който се знае, че е дилър. Заедно с Мирослав е задържан още един мъж, който според майката му е помагал.

Момичето било открито съвсем случайно. Когато полицията я намира тя е в крайно тежко състояние, с видими следи от жестоко изтезаване. При медицинските изследвания в кръвта й е открито наличието на три вида наркотици.

Лекарите са констатирали, че момичето е държано вързано, малтретирано и гладно.

Според директра на болницата в Добрич д-р Светозар Байчев, Виктория била цялата в синини. Цветът на кожата й бил сивопепеляв. Хемоглобинът й е 35, при 120 норма. Не говорела, само отваряла и затваряла очи. "Ако искаш да я докоснеш, веднага подскачала от страх”, казва още д-р Байчев, цитиран от "24 часа".

Наложило се е кръвопреливане. Виктория е с рядка кръвна група – АB отрицателна. Лекарският екип е успял да извърши нужните в случая кръвопреливания, доставяйки кръв и от Варна. За момента, лекуващите медици уверяват, че ще осигурят нужната за пациентката кръв и се надяват да стабилизират състоянието ѝ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
5
 
! Отговори
частник преди 5 години
При мен ми пуснаха " уше" / кукали му казват незнам/ от районното МВР ДА ме нюха. Как печела. Но то ушето хем просто и мързеливо хем и крадливо. Провалисе само и от там по веригата та до шефа му . И той също такъв - 1999- 2001 г.
87
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 90 философката. И аз пия ама съм с мярка. И на никого насила не давам да пие.
86
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименОще преди 14 години когато аз бях ученичка си беше масово явление да пушиш трева! Имах съученици и познати, който я пушеха, но никога нищо лошо не съм видяла от тях, много съм се смяла с тях! Докато има дилъри, ще има и ползващи! Докато се произвежда алкохол-хората ще пият, докато го има Булгартабак ще се пушат цигари!
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подобни безумия на хора, които и грам мисъл не вкарват в изказа си, ме вбесяват.Ако си образован, интелигентен човек с добро възпитание те оценят и се държат с теб много по добре, отколкото тук в България. Какви ****нгали, какви пет лева. Всичко зависи от собственото ти поведение.
84
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Отвлечено, дрогирано, бито..."---Е, добре, че поне не са посегнали на честта на момичето ... :)
83
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До АнонименКалинките са те накацали яко хахаха...
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мирослав има проблем и банда. Коментар 27 е достатъчно красноречив.
81
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 74ТИ НА БЪЛГАРСКОТО СЛЕДСТВИЕ И ПРОКУРАТУРА ЛИ РАЗЧИТАШ !!! ТЕ СЕ СЧИТАТ ЗА БЕЗНАКАЗАНИ ДОКАТО БУДА Е НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА!БОЙКО БОРИСОВ НЕ УВОЛНИ ЗАМЕСТНИК ШЕФА НА ГДБОП ВАЛЕНТИН ЦОНЕВСКИ ПЪЛЕН ПРЕСТЪПНИК ЗАВЕЛ И САМОУБИЛ ЕДИНЯ ОТ ЗАМЕСЕНИТЕ ВЪВ СЛУЧАЯ МИРОСЛАВА ОТВЛЕЧЕНАТА И УБИТА В ПЕРНИК!ПРЕСТЪПНОСТТА В ДЪРЖАВАТА Е НАЧЕЛО С БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!
80
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майката знаела че дъщеря и пуши марихуана и е била съгласна с това. После се чуди защо е забегнала при дилъра си. Съд и затвор за такива родители.
79
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Народа пита защо подобен бауш има връзки в прокаратурата, а навън отвлича.., бие.., изнудва с цел проституция млади момичета. И ги трови с некачествена дрога.Народа пита какво прави Мирослав навън и банда!?
78
12
 
8
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Вината е на дилъра, но и на момичето не му е чиста работата.
77
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото Мирослав тръби на всички че има връзки в прокаратурата. Позор!Но дирибейства заедно с останалите си държаники и бауши. Колко пари до този момент е взел Мирослав и от кой. Да не вдигаме единия килим, че ако почнем наред всички ще стане мама мия. Заметени следи под килима на Мирослав и бандата на Оушън.
76
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малката е признала пред майка си че пуши ка.набис веднъж месечно, реалистично е било веднъж дневно, сигурно е дължала на пласиора 200-300лв и той е решил да си прибере вересийте. Това се случва често. Хубави момичета от проблемни семейства задлъжняват към накой пласиор и после познайте как се издължават.
75
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията знае , че е дилър, но си го е оставила да работи. Те трябва да си клатят краката до 20те заплати и ранното пенсиониране с голяма пенсия.
74
0
 
6
 
! Отговори
annybody преди 5 години
До Анонимен 41сЪдист? От сЪд? Защо не понаучиш нещо за маркиз Дьо Сад и сАдизма?
73
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отива да пие кафе и не се прибира. Нали се сещаш че я проследил Мирослав. И там всички, като него. Явно са група от сводници, наркодилари и робини.
72
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е вярно това което казаха по телевизията и прокуратурата сутринта, че когато майката подава сигнал за изчезването на момичето е казала на полицаите че дъщеря и се среща с този същия наркоман и тя се съмнява че той може да е замесен, а полицаите 20 дена са го проверили!!!!????То това е такъв гаф че директора в Добрич , главния секретар и министъра на МВР трябва да бъдат веднага уволнени!Представяте си да бяха отвлечени техните дъщери, щяха ли да спят 20 дена, докато някой наркоман и гаси ци
71
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той я бил отвлекъл с цел да превъзпиташ Виктория. А сега теб ще те възпита много стабилно. Да ти дойде акъля.
70
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 44 Каква демокрация е тук .Тази демокрация няма нищо общо с тази в ЕС
69
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой наистина вярва ли, че доброто порядъчно момиче, ей така е било отвлечено от употребяващ наркодилър? Каквото е търсила, това е намерила, а историята на майката е меко казано наивно-инфантилна, тези хора са някакви долнопробни ***.