Война с... клипове: Samsung се гаври с функциите на iPhone

Рекламният отдел на Samsung определено не си поплюва
Обновена: 29 юли 2018 14:32 | 29 юли 2018 14:10,
134
Война с... клипове: Samsung се гаври с функциите на iPhone
Източник: Screenshot, YouTube, Samsung US

Samsung пусна поредните си клипове, с които съвсем директно се подиграва с някои от функциите, които Apple има на своите iPhone смартфони. Прави го чрез серията Ingenius, която бе създаденa с цел осмиване на Apple.

Във видеата винаги основният герой е служител на Apple, който трябва да обяснява защо някои функции не работят, както потребителят иска, а в същото време ги има в по-добър вариант на смартфон Samsung Galaxy - в случая на последния S9.

В първото видео млада афроамериканка иска да разбере как да раздели екрана си на две, за да работи с две приложения едновременно (Multitasking), удобно подчертавайки, че нейната сестра я има на нейния Galaxy S9. Уви, в края и двамата разбират, че нейните нокти имат Multitasking, но не и iPhone.

Второто видео посочва различните начини, по които се съхранява информация в един смартфон. Жената търси слот за външна microSD памет в iPhone-а, тъй като не иска да съхранява информация "в облака", но такъв няма. Естествено, в Galaxy S9 има.

Третото видео е може би най-интересно. Потребителят се дразни на малкия отрязан правоъгълник в горната част на iPhone X, който в повечето случаи закрива или снимка, или видео. Samsung Galaxy S9 няма такъв отрязък, но все пак има горна и долна рамка, така че осмиването може би нямаше да е напълно удачно. Но пък семейството, което има прически под формата на отрязъка в iPhone X напълно върши работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
съгласен със коментар 13 за Huawei.. не само бързо настига Самсунга е Ябълката но има всички шансове да изпредвари тая година и ябълката .. догодина и Самсунга като нищо .. Много добри телефони който не вярва да провери например huawei p20 pro какви данни има !! единствен недостатък много високата цена за нашия стандарт
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 14въпросът е принципен. явно всичко трябва да ти се обяснява. толкова си напреднал ментално.
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
боже, миличък, много си зле. ако имаш ярка индивидуалност, не си купуваш това, което притежават още 3 милиардаБъди ярка индивидуалност и си купувай уникати. Особено в hi-tech имат голямо бъдеще!
11
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 12 боже, миличък, много си зле. ако имаш ярка индивидуалност, не си купуваш това, което притежават още 3 милиарда, да речем, и то просто защото се приема за престижно от такива посредствени мозъчета като твоето.
10
34
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Успелите хора, хората с ярка индивидуалност ползват iPhnone.Верно Самсунг е за лузъри, iPhone за кифли!
9
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Huawei е истината!Всеки два месеца актуалните ъпдейти!На всеки месец два нови модела!Разработва се нова операционна система!Сравнително ниски цени с аналогичните конкурентни смартфони! Най-отворената фирма към иновации, влагаща 20%от печалбата си в разработката на нови продукти!
8
55
 
9
 
! Отговори
Успял в живота преди 5 години
Самсунг е за лузъри. Успелите хора, хората с ярка индивидуалност ползват iPhnone.
7
4
 
26
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Скоро китайците ще пускат клипове, в които ще се присмиват и на Самсунг и на ябъките.
6
6
 
37
 
! Отговори
Ники преди 5 години
Истината е, че последните 10 години не предлагат кой знае какви иновации производителите на телефони.По-мощни процесори, по-големи дисплеи и по-добри камери, но нищо ново...
5
52
 
22
 
! Отговори
хахаха преди 5 години
Това е все едно някои с Тойота да ми се смее че в Мерцедеса нямам тъчскриин. Пука ми на шапката, аз тия Самсунг ги нямам за телефони, ама имали мултитаскинг, и кво ще го правя тоя мултитаскинг??? Разни ИТ с.д.у.ханяци може и да го ползват да се облъчват двойно...
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2 Мечтае си Европа, за Нокия да е това, което беше .... Това е маркет за трилиони.
3
32
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че айфоните си имат кусури - така е. Но точно Самсунг с безпрецедентната си излагация с масово горящи телефони миналата година да правят подобен клип - това граничи с умствена изостаналост...
2
9
 
29
 
! Отговори
юбералес преди 5 години
Китайците са на път да решат проблемите на корейците и американците в този бизнес, добре че в ЕС не се захванахме да произвеждаме тези глупости.
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За базикам си е... Даже и дела да има, глобите си заслужават.