Унгарци изхвърлиха Лудогорец от Шампионската лига

Българският първенец загуби 0:1 от Види, Мисиджан с червен картон
133
Унгарци изхвърлиха Лудогорец от Шампионската лига

Лудогорец отпадна от квалификациите на Шампионската лига след загуба с 0:1 при гостуването в мача реванш на унгарския първенец МОЛ Види. Единственият гол за домакините вкара Хаджич в края на първото полувреме, който се оказа и победен заради нулевото равенство преди седмица в Разград.

Голяма заслуга за попадението на унгарците имаше изгонването на Върджил Мисиджан минути преди откриването на резултата. Холандецът получи втори жълт картон за симулация след падане в наказателното поле на Види, но от повторенията се видя, че в тази ситуация не заслужаваше да бъде изгонен.

При гола на Хаджич пък разградчани бяха с 9 души на терена, тъй като защитникът Георги Терзиев бе извън терена за медицинска помощ. След това Лудогорец така и не успя да отговори на удара.

Още преди да губи българският шампион игра слабо и почти не застраши противниковата врата. Първият точен удар дойде след почивката от Марселиньо, а в края разградчани така и не намериха сили за финален щурм.

Подробности за срещата четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
21
 
12
 
! Отговори
xaxa преди 5 години
Доволни ,недоволни истината е една Лудогорец от сега е шампион на България. Титлата е тяхна но до тука, излиза в Европа и падат а друг е въпроса ,че Левски за последно е бил шампион през сезон 2008/2009 а Цска 2007/2008 сами може да сметнете колко години са това. От 1945 година и 2та отбора не са имали такава огромна дупка от 10 години без да грабнат титлата. Лудогорец вече гони рекорда на Цска за спечелени подред отличия - 9 поредни купи Лудогорец има 6 и по всичко личи че ще има 7.
37
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виктор Орбан не обича бежанци...Закономерен резултат!
36
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега следва сценарият с португалеца, редник Киро праща войните да посъветват треньора да подаде оставка, оня е корав, но след няколко срещи напуска. Вярната му слугиня Дерменджиев вече си подготвя багажа. Кабаков и Симитлийчето вярно ще свирят докрая на шампионата.
35
1
 
16
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Ми то, язък! Чи тази бразилска *** с червен картон няма да играе първия мач или мачове в Лига Европа, значи пак тесла! А и прав е един дето пише долу, че кремвиршите са чумави.
34
6
 
13
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Какво благо се оказа демокрацията, - българите симпатизират на унгарците а не на анадолчаните. Има и изключения де, - агитката на Цесеке. За тях се гласи Белене, и бой с брадви от ци$ани надзиратели. Те не вярват? Това е голямо удобство, да се бият през муцуните с тези брадви.
33
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симитлийскио ли беше рефер?
32
2
 
7
 
! Отговори
Калоян преди 5 години
До АнонименНе са прости, крадат умно...
31
8
 
7
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Коритаров Еффендиa цела българия има майките на геренбахче и делиорман спор
30
2
 
38
 
! Отговори
сандо преди 5 години
опааа 3-4 милиона евра потънъха ... нема ги в бюджета
29
3
 
10
 
! Отговори
Бате Буне преди 5 години
Айде бе Корита ров,бе кво ми се фалиш с тия маджари. Да не си и ти, от тия с цигулката, от Мумбай.
28
2
 
32
 
! Отговори
Коритаров Еффенди преди 5 години
МОЛ ВИДИ Е НОВОТО ИМЕ НА ВИДЕОТОН, КОЙТО ИГРА ФИНАЛ ЗА КУПАТА НА УЕФА ПРЕЗ 1985 Г. СРЕШУ РЕАЛ М...ИМА ФИНАЛ !!..ФЕРЕНЦВАРОШ ИМА КУПАТА НА ПАНАИРНИТЕ ГРАДОВЕ---ПРА-ДЯДОТО НА ЛИГА ЕВРОПА, И БАЩАТА НА КУПАТА НА УЕФА....УНГАРИЯ Е 2 ПЪТИ ВТОРИ В СВЕТА---ОТ 1938 И 1954 Г. !!..КАТО 54 Г. В ШВЕЙЦАРИЯ НА СВЕТОВНОТО БИЯТ ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ В ГРУПАТА СИ С 8-3 !!....НО НА ФИНАЛА ИГРАЯТ ПАК С ТЯХ, И ПАДАТ ОТ СЪЩИТЕ С 2-3 !!
27
1
 
43
 
! Отговори
469 преди 5 години
Селяндорец си намери своя Делио Роси. Поредния безличен чужденец набеден за треньор.
26
4
 
20
 
! Отговори
илиян преди 5 години
До Киро Гелчетоама тези кренвирши сигурно са свински от онези които всеки ден ги рекламират по телевизиите които са направени на 100 % свинско месо които са произведени във Ловеч само да не са заразени с чу.***
25
2
 
43
 
! Отговори
АНАЛизатор 3 преди 5 години
Освен това Домусчиев си получи една порция с нещо ЗАСЛУЖЕНО с оглед на неговото ултра нагло и високомерно поведение в България и огромната помощ и подкрепа , която имат неговите хора в смехотворното Българско първенство от Изпълком , и от съдии. Нали Българите НЕ заслужавали дори 500 лева заплата , Гелосан ?!?! ... Е , и "проекта" ти НЕ заслужава да играе в "ЛИГАТА НА БОГАТАШИТЕ" !!! ...........
24
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като гледах мача си спомних с умиление приказките които четях особенно приказката ЦАРЯТ Е ГОЛ чак сега разбрах какво иска да ни каже автора
23
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя,домуса от кат се заяде с работещите в България,аир нема да види!А дано се сдобие и с раиран костюм .
22
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде да видят лай..ногорци как се иирае едно полувреме с10 човека, не че ЦСКА не ги би в Разград точно с 10 души,слвд това вече взеха мерки и платиха където трябва
21
2
 
36
 
! Отговори
АНАЛизатор 2 преди 5 години
Няма как да продължиш при положение , че НЕ можеш да вкараш гол на отбор , който определено НЕ представлява нищо особено и играе "АНТИ ФУТБОЛ" с примеси на Италианско катеначо от 1982 година. Особено в Разград ! :( Те и в Унгария НЕ бяха нищо особено ... Просто си изчакаха момента. Боднаха едно попадение. И после пак - бетон , блъскане , "паркиране на автобуса". А "Лудогорец" с тия милиони за един ТИР с Бразилци още по - зле ! НЕ знаеха нито как да играят. НИТО как се "пробива" такава защита!
20
3
 
42
 
! Отговори
българин преди 5 години
Браво!Добър ден за българския футбол.Изкуствените неща рано или късно си отиват.
19
39
 
8
 
! Отговори
sloveniа преди 5 години
Най добрият български отбор през последните години отпадна.Пак ще се класира и спечели групата в лига европа.,При тия жалки Левски и Цска осмата титла му е в кърпа вързана.