ДНК тест доказа: Японката Секаи Мори е дъщеря на Наим!

Тя ще получи част от наследството на големия шампион
8 авг 2018 15:30, Елка Василева
54

ДНК тест доказа, че японката Наоми Секаи Мори е дъщеря на легендарния щангист Наим Сюлейманоглу. Така наследството на спортиста ще бъде разпределено между четиримата му наследници.

Анализът на пробите от тялото на покойния Сюлейманоглу доказва категорично, че най-великият щангист в историята е баща на Секаи Мори. Така 27-годишната японка автоматически става правен наследник на имотите и състоянието на шампиона, съобщи Bulgaria ON AIR.

Още по темата

След смъртта си роденият в кърджалийското село Птичар Сюлейманоглу остави в наследство няколко недвижими имота и 2 милиона турски лири, които се равняват на около 640 000 лева.

Преди месец тялото на Сюлейманоглу беше ексхумирано, за да бъдат взети проби за ДНК анализ. Това предизвика остра реакция от страна на законните дъщери на Сюлейманоглу – Нилай, Есин и Сезин.

Наоми Секаи Мори е плод на любовта между щангиста и японска журналистка. Двамата се запознават на Олимпийските игри в Сеул през 1988 година. За кратко влюбените живеят в Анкара, но когато детето навършва 2 години, с майката се връща в Япония.

Самият Наим никога не е отричал съществуването на Наоми, въпреки че се стараеше да пази далеч от медиите личния си живот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Секай Мори да благодари на големия държавник Бай Тошо, че направи от пияницата Наум Шаламанов голям шампион а той отиде в Турция, защото там можеше да се налива от зори до мрак със мастика и бояришник без никой да му търси сметка и докато пукне без дроб като куче.
4
4
 
15
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
До 2Векаш тебе са те узаконили а, и са си спокоен
3
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ич не ми дреме, аз нямам 5 лева за хляб, те за некви жълтури ше ми губят времето от ФУкушима и Нагазаки!
2
51
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НеЗаконните и непризнати деца, не трябва да взимат нищо и точка. Така било от 5000 години ...
1
2
 
28
 
! Отговори
:):) преди 5 години
а колко лаеха срещу нея....