Г-жо, кърмите на обществено място? Покрийте се! Ама кое точно?

Жената решава да бъде кооперативна
9 авг 2018 11:00,
227

Поредният случай на конфликт между жена, кърмеща детето си на обществено място и мъж, който е твърдо против това придоби популярност.

Случката се развива в Хонолулу, Хавай в ресторант. Непознат мъж изисква от жената да се "покрие" и очевидно тя решава да се съобрази... покривайки изцяло главата си.

В крайна сметка мъжът не е посочил какво точно би искал да се покрие.

Снимката е направена от Каръл Локуyд, която задочно познава въпросната майка, пожелала да остане анонимна.

Публикува я във Facebook и онлайн дискусията набира сила - за близо седмица има над 65 000 харесвания, 16 000 коментара и 200 000 споделяния.

Каръл споделя и че мъжът явно е пропуснал факта, че в деня на случката времето е било изключително горещо и би трябвало да е още по-съобразителен заради това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на мен не ми е приятно да гледам кърмещи майки, ако сме в африканска държава където гърдите са на показ постоянно, не виждам проблем, но в това не е нос или ухо, да се вижда постоянно, това са гърди и са предназначени за бебето , а не за любопитни погледи, въпрос на морал на всяка майка, хич да не се правят на много бойни с това прикриване на глава, абсолютно по-ощетения пол неразположен всеки месец, няма нужда да се беснее да се показваш. Навсякъде по света го има, но не ми е приятно.
68
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 68Като не искаш не ги гледай.Децата имат най-естествената нужда да бъдат нахранени.Няма по-нормален начин от това да ги накърмят.Иначе излиза,че може да гледаме *** на девойките по улицата ,може да гледаме *** с впити панталони (нали трябва да сме толерантни),но е страшен проблем майка да си храни детето.Освен това докато то се храни нищо не се вижда.
67
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МНОГО ПРОСТИ СЕЛЯНКИ ИМА НА ТОЯ СВЯТ
66
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредния случай на феминистка наглост, типичен пример за човешка глупост.
65
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кърмачките да си покриват телесата!Не сме длъжни да ги гледаме!
64
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемът е в културата и възпитанието. Затова не ходя а кино, по квартални кафета и не летя в икономична класа. Не мога да понасям изпростелите маси които си развяват голотиите, бъркат си в носа, плюскат бургери с ръце, пият от бутилки и т.н.Така е било винаги. Работническите класи се нагаждат да живеят като животни по удобство. А за цивилизованите хора социалните отношения взимат приоритет пред природните нужди.
63
0
 
27
 
! Отговори
Сократис преди 5 години
Отново претопляне на стари манджи и развихряне на спорове между неадекватни майки, пуритани и просто интриганти, които спорят заради самия спор.Ако се даде думата на 100 човека, ще се чуят над 100 мнения, защото някои от много приказки ще си сменят мнението няколко пъти.Именно поради тази причина са измислени правилата и законите.Или е разрешено или е забранено.След като във заведения, молове, гари и аерогари има специално оборудвани за тази цел стаи, то за какво е тази тема и този спор?!
62
0
 
22
 
! Отговори
до 61 преди 5 години
Ми не, не съм спала с жена, не съм обратна. И преди да питаш, кърмила съм, но никога на обществено място. Въпрос на възпитание и женски свян.
61
3
 
3
 
! Отговори
амед преди 5 години
Шериата ще ви научи, още малко доката направи ЕС халифат!
60
8
 
21
 
! Отговори
Dia преди 5 години
Уникална логика, уникални сравнения споделени от коментиращите....Не виждам нищо лошо в кърмене на обществено място. Има блузки за кърмене, от които нищо не се вижда - за жените с по-малък бюст. Ползвах такива и повярвайте ми никой, никъде не ме е гледал на криво...За по-надарените - шалът върши чудесна работа... Но да сравнявате мъжки полови органи с гърди....малко ми идва в повече. На мен лично много по-грозна гледка ми е дебел *** в плитки дънки, който се подава...особено мъжки.....
59
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този от 58-то изказване Байно, няма нищо гнусно в женското тяло.Проблема е в теб. Ти не си наред явно. Спал ли си с жена?
58
4
 
12
 
! Отговори
пораснало бебе преди 5 години
защо бивам дискреминирам и на мен не ми е позволено да смукам сочната гръд на гаджето си на масата в ресторанта?!
57
3
 
9
 
! Отговори
до 55, 54 и т.н. преди 5 години
Ми то на детето като му се .... и да го ... на масата. Нормална природна функция е. И защо да се ограничаваме с децата само?
56
7
 
32
 
! Отговори
до 55 преди 5 години
Що за нелепо мнение?! Гърдите на кърмачката са привлекателни само за гладното бебе. За останалите неволни наблюдатели са откровено гнусни. За това ства въпрос, хеле пък да разстеле осеяното си със сини вени виме в ресторант.... невъзпитана и отблъскваща работа!
55
14
 
8
 
! Отговори
юбералес преди 5 години
''Мадоната с младенеца'' - Леонардо - Ермитажа в С.Петербург. Няма по хуманна и романтична гледка от майка кърмеща бебето си.
54
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кава е разликата дали ще си показваш гърдата или ушите ,остата, носа ,ръцете.....Това е човека. Каква е тази истерия да се крият части от тялото?Май ще е по- добре изобщо да не се показваме един на друг. Големи простаци има....
53
27
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пет пари не давам,какво щял да каже някакъв си комплексар!Когато детето е гладно,то трябва да се нахрани,не да ме занимават с болните фантазии на някой от околните,че не му харесвало кърменето.Ай сектир!Детето ли е по-важно или някой *** със сексуални фантазии?
52
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък ще се боря за правото да *** на публично място. Трябва да има толерантност. Това е напълно нормална природна функция и е нездравословно да се стиска човек. На който не му е приятно да не гледа и това е.
51
8
 
4
 
! Отговори
Никифорчо преди 5 години
Представям си да съм в ресторанта и жена да извади гърда тип "лисича муцунка" да си накърми детето. Аз бих се зарадвал :)
50
18
 
16
 
! Отговори
месара преди 5 години
а аз мислех че само у нас има м***лоумници на които кърмещи майки им пречат!