Тръгва! Тестват през уикенда Търговският регистър

Очаква се да заработи на пълни обороти в понеделник
24 авг 2018 14:00,
37
Тръгва! Тестват през уикенда Търговският регистър
Снимка: "Сега"

Очаква се в понеделник Търговският регистър да заработи в пълния си капацитет.

Системата ще бъде тествана в събота и неделя, за да се избегнат отново технически проблеми, съобщи БНТ.

Сривът в системата на Търговския регистър продължава вече повече от десет дни, като засега причината за техническата повреда още не е ясна.

Още по темата

Кризата доведе до оставката на директора на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова.

Вчера премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти, че специалистите по възстановяването дейността на Търговския регистър работят денонощно.

Той заяви, че става въпрос за огромна база данни. По думите му, по-лошото от това да не се включва веднага регистърът, е след това базата данни да даде грешка. Затова препоръча експертите за 2-3 дни да бъдат оставени на спокойствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Oleand преди 5 години
Vai, vai....kakva specialistka vi turiha pak...
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баце каза вчера, че специалистите "източвали лентите"!? Какво ли означава това??? :)
31
1
 
2
 
! Отговори
Yqrau преди 5 години
Perat i izbelvat obstinskata bg banka i benebeto...ot offshornite koncessioneri na bg prirodni ressurci i bg republikanski surovini......a na publikata detski pesni i prikazki za chudotvorni ikonki...za narkomesta...na kalinki....v republikata...
30
0
 
8
 
! Отговори
Хммм преди 5 години
Какво ли трябва да се случи ,че Оп- Гръб да излязат и кажат..,не можем не става нищо от нас..По вероятно е кралицата да се снима гола в плей бой или папата да стане футболист на Глазгоу рейнджърсИли Лестър пак шампионИли Боко да прочете 5 книги за година.?Или ЦЦ да подари някой апартамент за благтворителност??
29
0
 
6
 
! Отговори
НАП преди 5 години
...А кога ще признаят,че и системата на Нап е срината вече втори ден....
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Делиорманския зализан крадец кирчо парахода, намаза много, но и много снесе на островетянина.
27
0
 
8
 
! Отговори
Друг преди 5 години
Сигурно Боко ще реже лентички!! Да вземе и построи 2 сториджа които делянчо да санира!! И..няма да мръднат здравите железни дискове
26
0
 
11
 
! Отговори
Абе преди 5 години
Калпавите дискове са сменени,ББ постави железни!! Лилито пък избра твърдият диск!! Новата назначена дама..ще разписва космически фактури. След като не успяха да спасят Киро и Той след ветото на президента,спасиха ги чрез ТР. Поредната тиквения в тиквената държава. .
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е нема лабаво. Бойко страна и компютърен специалист.
24
1
 
10
 
! Отговори
ПЕТРОВА преди 5 години
БЪЛГАРИ ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ ВСЕ ОЩЕ ИМАТЕ НА ВАШЕ ИМЕ ЖИЛИЩЕ ИЛИ ВЕЧЕ Е ИЗТЪРГУВАНО ПРИ СРИВА НА ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР. ИМОТНАТА МАФИЯ СЪЩО НЕ СПИ.
23
0
 
9
 
! Отговори
така ще е преди 5 години
Още събира пара, че да може да отцепи ... ей, за пореден път ни направиха на маймуни.И ще продължават, защото виждат, че каквото и да сътворят, колкото и да заграбят - остават ненаказани!
22
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
ОПРАВИХА ДАЛАВЕРИТЕ И СЕГА Е ЧИСТО И МОЖЕ ДА ЗАРАБОТИ. БРАВО НЕКА НЯКОЙ ДА КАЖЕ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СА УМНИ ХОРА. ВСИЧКО МОГАТ ДА УНИЩОЖАВАТ КОМПРОМЕТИРАЩИ ДАННИ, ДА ИЗТОЧВАТ БАНКОВИ СМЕТКИ ЧРЕЗ СКИМИРАЩИ, ДА КРАДАТ КОЛИ, ДА ИЗТОЧВАТ ЗДРАВНАТА КАСА, НОИ И Т.Н. ГЕНИИ СА БЪЛГАРИТЕ.
21
1
 
11
 
! Отговори
Мислеща до Икономист преди 5 години
Шегата на страна, но се появи информация, че ГФ е загубил около 10 млн. лв. в КТБ, така че вица е точен. А иначе, след ТР изгърмяха ГРАО, КФН, сайта на министерството на правосъдието и какво още само ТОЙ си знае. Нещата са навързани като свински черва, ама наистина СВИНСКИ.
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тотално герберско безхаберие, очакваме от тези хора да се грижат за данните ни. 2 седмици не могат да "вдигнат" портал с елементарна функционалност. Интересно е гербавото изказване: "базата данни да даде грешка" - това се случва (може да се случи), когато някой бърника из нея.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на протеста в Плевен организиран във ФБ относно ужилването на 250к души отфалиралото ЗД на протеста се яви цял ЕДИН човек Дано на 16. 9. пред Парламата има поне 2-***!
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ко ! Не
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може и да тръгне, не знам. Но 100% няма да е на "пълни обороти". Каквото е трябвало вече е "deleted" (изтрито, унищожено). Обаче Тиквунят Банкянски пак ще се изтъпанчи по медиите и ще се бие в гърдите, че е възстановил ТР.
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И публичният регистър на КФН се сринаЧестито Тикволандци, поклоници на неграмотни крадци
15
0
 
13
 
! Отговори
hh преди 5 години
Електронният регистър и картотека на Комисията за финансов надзор бяха недостъпни за няколко часа в петък по обед.Регистърът включва досиетата на регулираните пазари на финансови инструменти, инвестиционните посредници, публичните дружества и други емитети на ценни книжа, застрахователите, застрахователните брокери, пенсионните фондове и др.От КФН признаха пред bTV, че е имало технически проблем.
14
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе кво стана с Митьо Очите, бе. Някой виждал ли го е.Или Банкянският Суджук, за когото работи, вече му е осигурил коридор към ИзБеГалевите.