Ядене и пиене на корем - не било изгодно! Ще спре ли Турция "All inclusive"-а?

Според туроператори в южната ни съседка системата вече се била изчерпала
25 авг 2018 18:52,
90

Турция да се откаже от услугата All inclusive. За това настояват водещи туроператори в южната ни съседка. Според тях системата вече се е изчерпала, а приходите от нея ще намалеят.

All Inclusive офертите се оказват особено привлекателни за голяма част от туристите. Въпреки засиленото търсене, турските оператори отчитат по-малко приходи. Затова се обмисля и да се спре предлагането на услугата, пише Bulgaria ON AIR.

Идеята обаче не се приема еднозначно. Причината за готвените промени е желанието на туристическия бранш да печели повече пари от почиващите. Колегите им у нас обаче не смятат, че подобна система може да бъде премахната.

Експерти в сферата на туризма са категорични – нито една страна не може да се лиши от милиони туристи, които предпочитат системата All inclusive.

Всяка година Турция е посещавана от над 30 милиона туристи. Българите, прекарващи лятната си почивка там, са близо 350 хил. души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
плащат по-виска такса. .Явно никога не си почивал олинклузив. Вероятно не си ходил на почивка никога. Много е скъпо човек, недей....
5
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само в Турция ли е изчерпана системата систeматата е изчерпана навсякъде това е омагьосан кръг, цикли без развитие. Строим мегаполиси какво е мегополис огромен модерен катун нищо повече Глобализация, алабализми и приказки за наивници повече туризъм повече приходи не Ал инкузив ами скоро и ще си плащате някой да ви стъпи в катуните.
4
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турция си е Турция. Цивилизовано, модерно, културно, нищо общо със слънчaка и другите "курорти" в кочинaта.
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно All inclusive е най-изгодното нещо за всеки хотел.Повечето хора немогат да изядат много и ядат малко повече отколкото не не чак толкова много и плащат по-виска такса. Така че малко са тези които могат да се натъпчат с 10 пържали, 20 ракии и 10 салати
2
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със и без олинклузив туристите пак ще предпочетат Турция пред България.
1
2
 
24
 
! Отговори
факт преди 5 години
Да ама не,вместо да пускате лъжи за успешния туризъм в Турция,вземете техния успешен опит за истински печеливш туризъм...