Гришо аут! Тенисистът ни отпадна още на старта на US Open

Българинът се провали срещу Вавринка и загуби мача
108
Гришо аут! Тенисистът ни отпадна още на старта на US Open

Григор Димитров отпадна още на старта на US Open, след като загуби от Стан Вавринка, който стигна до успеха след 6:3, 6:2, 7:5.

Срещата между двамата продължи 2 часа и 21 минути, а швейцарският тенисист демонстрира с играта си, че постепенно успява да си върне добре познатата стара форма.

Още преди мача ветеранът имаше предимство според букмейкърите срещу българина и в крайна сметка с по-добра игра по време на целия мач заслужено стигна до победата.

Първият сет бе решен от един-единствен пробив за 5:3 в полза на Стан, а след това той си взе подаването и спечели частта.

Във втория сет той проби в първия и третия гейм, а до края на сета и двамата си взеха подаванията и в крайна сметка мачът бе пратен в трети сет.

Третият сет започна отлично за Гришо и българинът проби за 5:3 и сервираше за сета, но се срина и допусна моментален рибрейк. В гейм 11 от сета Вавринка проби решително и след това си взе и подаването, за да спечели мача.

Вижте още спортни новини на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
3
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
Нал миналата година смени треньорина и обеща че вече ще върви само нагоре, а пък то работата отиде на "Презимяване, презимяване , презимяване"- както казваше Тато.
66
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва му дупара за вдъхновение и победи.
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вудото на Никол работи яко, ама пък нали й плащат за това.
64
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемът на това момче е ,че предпочете да е шоумен отколкото профи тенесист.Изобщо - Божинов 2.
63
0
 
3
 
! Отговори
Ганчо преди 5 години
Изморено е момчето. Травмата в рамото още не е отзвучала. Въобще жалко за момчето. Скоро ще падне по 100-те.
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТТКога *** е играл за България? Да гледа Джоко и да се учи! До тогава *** - Монакото не е Българин, а лигав ***!
61
1
 
7
 
! Отговори
cherchez la femme преди 5 години
Проблемът май идва от това,че е дошъл момента Григор да сменя неща -или жената ,или треньора или ракетата или всички взети заедно.Неудобството е ,че Григор не е на 24 г- и времето му за големия тенис изтича.Но каквото и стане,скоро по-добър в тениса от него в България няма да се появи!?Лично аз считам,че ако остане в топ 20 ще бъде много добре-според мен мястото му е там!?
60
6
 
4
 
! Отговори
ТТ преди 5 години
*** обича да плюе по преуспелите българи-това е широко разпространен национален спорт. Разни нещастни мишоци,които не са постигнали в своя живот нищо, ама абсолютно нищо, дават оценка на световно известни спортни звезди като Бербатов и Григор без да съзнават къде са отишли в обществото двамата и къде са те, самите. Само искам те да си зададат въпроса, кога отново ще има българин-голмайстор на Англия и тенисист в Топ3 и после да драскат.
59
0
 
10
 
! Отговори
КОКО преди 5 години
"Селски кожени обувки от предишни времена"80, защо ме изтрихте? Затова, че съм писал откак Гришо е с ЛЕЛЯ НИКОЛ, играе на моменти като "малко парче от текстилен плат"..! Ставате смешни с цензурата си, а не се замисляте за непрофесионалното ви писане...!!!!!
58
1
 
6
 
! Отговори
Фенъ преди 5 години
Моите ***-прогнози обикновено се сбъдват :)))))))))))))))))))))))))) Книгата "Как никога не преминах втори кръг" вече е 10 тома.
57
1
 
20
 
! Отговори
tor преди 5 години
за мача - Вавринка си връща формата, *** - също си връща константната форма - на брашнян чувал и средство другите да си оправят самочувствието за негова сметка. за статията - редакторите/ако има/, хубаво е статии за тенис, да се пишат от хора, които имат бегла представа от спорта. мачът не е "докаран" до трети сет, изненада, форматът на турнира е такъв, че няма как да не се играе трети сет, но дори тази сложна формула да не схванахте, при 2:0 по милост ли оставих Дриш да поиграе???
56
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки път се изненадвам , че Пак Падналов продължава да играе. Пенсия вече.
55
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На бате Гришо му трябва млада тръпка. Млада върба. С каката му тежи вече. Там квото изживяха, изживяха.
54
0
 
7
 
! Отговори
Гришо, преди 5 години
Смени жената, белким ти потръгне най-после.
53
3
 
8
 
! Отговори
така е Коко преди 5 години
Баба Николинка пак го е прекарала между валците преди мача.
52
5
 
5
 
! Отговори
Асен преди 5 години
Изглежда, че при Григор развитието е по синусоидален закон. Една година бие, следващите 2 пада. Като падне до към 40-50-то място в ранглистата и вероятно ще започне пак да бие и може и номер 2 да стане. Нужно е търпение. По-добър от Григор си нямаме, да се радваме на каквото направи и да чакаме следващият възход. Аз съм сигурен, че ще има такъв. Треньор кой е, няма особено значение. Всичко си е в ръцете на състезателя. Ако мен ме мързи да тренирам, кой треньор ще ми надвие мързела?
51
6
 
6
 
! Отговори
гербист-патриот преди 5 години
Мачкай Гришо, мачкай Бойко, мачкай Цецо.
50
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТи ходил ли си в Пловдив да видиш колко коли с регистрация от региона има? Пълно е от няколко години. Пловдив е в подем.Сега 1-2 милиона да се изсипят наведнъж няма как да стане, ниго е станало така във София, но там се реве за селяните от десетилетия вече! Да, ДЕСЕТИЛЕТИЯ. Ти така доста спокойно казваш 1-2 милиона.. демек София е САМО селяни сега? Демек селяни се оплакват за други селяни? Което си ми е тезата по начало. София има няколко семейства неселяни в ядрото си и това е
49
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЛолНека да дойдат 1-2 милиона "селяни" от София в Пловдив, да за презастрои и задръсти с коли и да видим тогава майните колко ще се радват
48
0
 
17
 
! Отговори
Ашколсун преди 5 години
Много "драматично" отпадна обаче.