Британец преби инвалид в хотел в Слънчев бряг

След побоя той се опитал да избяга, но бил хванат
6 сеп 2018 20:25,
60
Британец преби инвалид в хотел в Слънчев бряг
Снимка: pixabay.com

Британски турист е задържан в РПУ Несебър заради побой над инвалид в хотел в Слънчев бряг, съобщиха от МВР за "24 часа".

"Извършителят е задържан веднага, образували сме досъдебно производство под надзора на районната прокуратура. В рамките на 24-часовото му задържане ще бъде повдигнато обвинение. Нямам данни пострадалото лице да е приемано в болница", каза директорът на ОД МВР Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Инцидентът е станал на 5 септември вечерта в хотел, в който 27-годишният англичанин бил на почивка с  майка си. Пострадалият пък е турист от Шотландия, настанен в съседна стая, уточниха от полицията.

Когато пияният, а най-вероятно и дрогиран англичанин, се прибирал към стаята си, видял мъж с бастун в коридора. Британецът явно объркал стаите и взел непознатия за крадец, затова започнал да го удря, разказаха разследващи.

"По случая се работи интензивно, иззети са видеозаписи от охранителни камери, разпитани са свидетели, назначени са експертизи", казаха още от полицията.

Поне половин дузина били очевидците на опитите за бягство на младия британец, който за да избегне арест, прескочил през терасите на хотела.

Той обаче е бил задържан веднага след като се приземил на земята. Взета му е кръвна проба за алкохол и наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 5 години
Да се бият, нас като тракийци, славяни и татари, к'во ни бърка? Англичани и шотландци си имат закачка от векове, пък и двамата са поданици на 100-годишната рептилка Кралицата. ШотланскиятКьопалдак не е чак толкава престарял, подпира се на бастуня, место да дървари с него дрогираната кратуна на ингелизкотоКопиле! Скоро даваха по TV-то карате турнир, по ката, мъже и жени в инвалидни колички, иска се желание. Охраната си заслужават боя, да са минали един курс по самоотбрана, а не да са тюфлеци!
41
2
 
12
 
! Отговори
GG преди 5 години
Английскито ко**ле може и да получи обвинение за опит за убийство, защото на камерата се вижда как го души и то за поне няколко секунди.
40
0
 
12
 
! Отговори
дкмс преди 5 години
щеше да е голямо шоу ако беше риски турист.ееееиии тизи путин до девето родство би бил споменат и неговата майка.ха ха ха ха....
39
2
 
3
 
! Отговори
имигрант преди 5 години
защо не се дават примери с българи с подобен случай в чужбина какво става.дори от консулствата са против нас ако ги извикат или им се обадят.посланника ни във франция се издъни пред медиите и каза с тираджии и *** не ме занимавайте повече.ха ха ха...5 000 000 туристи на министърката.
38
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кажете само, че е на Слънчака и повече няма какво да се обяснява!
37
0
 
19
 
! Отговори
Майтапчия преди 5 години
Айде,хайлендъри,какво чакате!?Англичаните взеха да ви бият и в България!Ако сте мъже-веднага събирайте хора за поне един чартър и на Слънчака!Искаме да видим реванш!Алкохол и стимуланти има в изобилие,както и ку*ви за афтърпартито(след боя).Ако искате,може да се осигури и подкрепление от Перник,но ще трябва да платите бензина-Голфовете са стари и много горят.
36
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще му осигурят безплатен транспорт до летището, като две ченгета ще му носят луфарите.Ама това си е в ОллИнклузива.Първо, нашите представители, като оная кобра Ангелкова, така ни рекламират с цел да развият туризма.После, нашшите агенции свалят *** и се надупват, като дават оферти на безценица (които не важат за българи).И накрая резултата-идва някаква долна ***, на алкохолен, секс, дрога туризъм, гарнирана с адреналина да пребиеш камериерка, за което си плащаш някакви 50-100евро
35
0
 
10
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Медиите са прозрачни, - нито дума за етническата и расова принадлежност на този "англичанин"? Значи нещо като френския национален отбор. А може и този шотландец да е *** поне колкото Бойко Борисоф, - само *** Британия се позволява курорт в България. От своя страна българските *** власти са го освободили, поради недостатъчни доказателства на обвинението.
34
0
 
23
 
! Отговори
55647 преди 5 години
До GogoНевъзможно е вече. Туризмът е в лапите на примитвни типове, които направиха курортите по свой образ и подобие. Мутрата пресъздава мутренското в себе си. Престъпникът пресъздава престъпното в себе си. Жалко за красиват ни природа... Те я унищожават методично и неотклонно. Място за порядъчни хора в техните курорти просто няма.
33
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
първо -точно така, те драпат да се разделят Шотландия и Англия, може би след брекзит ще им е възможно, второ - англетата идват тук и се напиват като кирки, брутално опасни и неконтролируеми изглеждат острани, виждала съм ги и са като развързани. много агресия, не знам как им дърпат юздите в англия....
32
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато пияният, а най-вероятно и дрогиран англичанин, се прибирал към стаята си, видял мъж с *** в коридора. Британецът явно объркал стаите и взел непознатия за крадец, затова започнал да го удря, разказаха разследващи.Пълни глупости. Англето е знаел, че този е шотландец , а както знаем тези се мразят от векове до кръв...възползвал се е на пияна глава и предвид състоянието на другия и да го пребие.
31
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност шотландците също са британци. Така, че статията трябваше да бъде озаглавена "пиян британец преби инвалид британец"
30
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шотландците винаги са яли бой от англичаните.
29
0
 
22
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Разкарайте ги тези *** от Черноморието и направете луксозни курорти за хора с пари. Повярвайте ми ще печелите повече отколкото печелите сега от тези *** на най-долно ново в западните общества.
28
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това си е вътрешен конфликт между британци. Не трябва да им се месим.
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сигурно го е помислил за камериер,включен в цената
26
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
200лв и си отива,това вече го включват и в туристическите пакети-напиване,дрогиране,почивка и бой на камериерка по желание.Така е в Тикволандия
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А БЕ, ЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА СЛЕД БРЕКСИТА.
24
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се признае, че руснаците са по възпитани от англичаните.
23
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че защо е бил с майка си? На 27 години.Да не е извратеняк или ***.