След убийството на германец от афганистанци: Траурен марш...

Единият от заподозрените е трябвало да бъде екстрадиран
Обновена: 10 сеп 2018 07:02 | 9 сеп 2018 21:00, Веселина Йорданова
416
След убийството на германец от афганистанци: Траурен марш...
Снимка: БТА

Стотици полицаи са изпратени в източния германски град Кьотен, провинция Саксония-Анхалт, поради очаквана демонстрация след убийството на германец от двама афганистанци, съобщава в. "Билд", цитиран от ТАСС.

Още по темата
Силите на реда са в повишена бойна готовност, на улицата са докарани две водни оръдия.

Очаква се тази вечер в града, в бившата ГДР, да се състои траурен марш, за който призоваха крайнодесни групировки, както и контрадемонстрация, организирана от партия "Левите".

По-късно обаче от полицията съобщиха, че 22-годишният мъж, който загуби живота си след спречкване, е починал от остра сърдечна недостатъчност, предаде ДПА.

Сърдечната недостатъчност не е имала "пряка връзка с получените наранявания", заяви директорът на полицията на провинция Саксония-Анхалт след първоначалната аутопсия.

Двамата афганистанци, които бяха арестувани заради смъртта на мъжа, са разследвани за причиняване на тежки телесни повреди.

Според "Билд", един от тях е трябвало да бъде екстрадиран от Германия.

Снощи трима афганистанци влезли в спор с германка на местна детска площадка. Двама минувачи - граждани на федералната република, се намесили и се стигнало до сбиване. Първоначалните информации бяха, че германецът е бил ранен и е починал от кръвоизлив в мозъка.

През нощта срещу 26 август в саксонския град Кемниц почина от раните си 35-годишен местен жител, намушкан с нож. По данни на следствието нападателите са били мигранти от Сирия и Ирак.

Двама от тях са арестувани, а още един - иракчанин, се издирва. След инцидента в града имаше протести, понякога съпроводени с безредици, напомня ТАСС. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Струва ми се, че "бежанците" си мислят, че Европа им е бащиния е не е и скоро ще им напомнят.
25
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Битката за Европа ще се реши пак в Германия!=====================================Да не би да намекваш, че германците пак ще ядат бой, който ги е хване той ги лупи, като маче у дирек.
24
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРОФЕСОРЕ!!! Добре ли си , убиваш човек ,защото ти е казал нещо ,което не ти се нрави?ѝпо тази логика германци могат ли да убиват и те сигурно се дразнят от ислямски приказки , а ти си стигнал до прозрението ,че мю..с..ле..тата са познали ,че на момчето брат му е десен ???Как може да се опитвате да изграждате алибита на убийци , съвест имаш ли ??
23
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като им трябва работна ръка да си внесат от източна Европа или далечния изток. Не да пълнят Европа с индивиди източващи социалната система и нямащи намерение да се трудят.
22
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Афганец на оградата 29Махай се от България..........................скоро такива като теб ще ви гоним..............обратно в пещерите при талибаните!!!
21
1
 
54
 
! Отговори
Поручик Балканец преди 5 години
До Професор 25Обаче убитият е германеца, а не афганистанеца. Освен това ако за обиди е морално да се убива, на Женския пазар и на Петте кьошета трябва да са труп до труп. В Европа има проблем! Има повече от милион представители на органически чужда на европейците култура. Те са първични, агресивни, безочливи и непризнаващи правилата на живота ни. Нещо повече, те ни презират и ни имат за слаби.
20
1
 
26
 
! Отговори
ами преди 5 години
Народът затова издържа полицаите да защитават тук при нас тъмните,а в Германия гостите на старата вещица!
19
1
 
7
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
До до Факт!Ти гледай сега афганците мани го Дюнкирк.
18
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук в югозападна Германия е напълно спокоино. В Саарбрюкен няма нито един бежанец. Добре че баба Меркел ги настани окопо Берлин да и са наблизо и да си ги гледка. Днес по тв САТ 1 съобщиха че се предприемат мерки за екстрадиране на почти всички бежанци. Дали е фалш новина или истина в скоро време ще разберем.
17
0
 
27
 
! Отговори
Ким Сун Йен преди 5 години
Защо в напредналите и цивилизовани демократични държави всеки ден има много убити от ислямски радикални варварски групировки?
16
39
 
3
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Има една подробност която не трябва да ни убягва преди да се появяват расистки настроения."Загиналият има брат - десен екстремист, допълва "Билд"..Явно нападнатият е обидил бежанците и предизвикал агресията към себе си защото тези хора са невинни бегълци от война и е нормално да са стресирани.Явно нападнатия немец се е повлиял от брат си който е бил расист.
15
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С афганците шега не бива. От деца леят кръв и режат наред що стърчи. Те хабер си нямат от джендерии и презират мекото пипане.
14
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дойчовците трябва да лекуват болестта, а не симптомите т.е. трябва да депортират всички нелегални и да прекратят приемането на всеки дотътрил се от Африка и БИ.
13
7
 
14
 
! Отговори
до Факт! преди 5 години
Да си чувал за Дюнкерк 1940г. За мен най- голямата грешка на мустакатия чичко.
12
1
 
30
 
! Отговори
Мм-да-а... преди 5 години
Броят на германците почна бързо да намалява-а! Мисля, че скоро Бухенвалд и Дахау пак ще отворят врати...
11
1
 
49
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
...Силите на реда са в повишена бойна готовност, на улицата са докарани две водни оръдия...Не е хубаво да се злорадства, ама вие виждате ли аналогията с проблемите с нашите кафeви и как полицаите със заплати от нашите данъци, ги пазят от нашата народна любов? И как клакьорите от Дойче зеле и тям подобни цървууули ни порицаваха задето не сме им спазвали правата? А сега какво стана? Мечката заигра хоро в техния двор. Дано поне след тия случки им уврат *** джендъррски *** за грозната истина..
10
33
 
4
 
! Отговори
б.б преди 5 години
правилно са постъпили афганците.те са се самозащитавали от фа.и.тки набези и нападатели.германия е демократична държава все пак.
9
48
 
7
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Не ми ги фалете тия немци бе гледах един филм за ВСВ прехвалените Вафен СС войниците им едва прескачаха някаква селска ограда в СССР.Пълен смех.Англосаксите пак ще ги почупат от бой така е било така и ще бъде докато съществува тази планета.
8
0
 
36
 
! Отговори
до Victimized преди 5 години
Иначе няма папу за неполиткоректните медии, ако искат да съществуват трябва да пишат "правилно". Затова Бг е на 113 място (не съм 100% сигурен) по свобода на словото.
7
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германците са много зле, мозъците им са по-промити дори от БГ-мозъци, пък като се има предвид какви са 80 % от българите(каза го един професор от БСП) ..............тя Германия ...............направо трагедия!!!