Париж, среднощ, афганистанец рани 7 души с нож

Нападателят е задържан, няма признаци за терористичен акт
10 сеп 2018 06:51,
80
Париж, среднощ, афганистанец рани 7 души с нож
Снимка: Reuters

Нападател с нож рани седем души в Париж, съобщиха френските медии.

Според информация на в. "Le Parisien", мъжът първоначално е атакувал посетителите на кино MK2, а след това и минувачи, също и хора, намиращи се в близост до сградата, които са играели на петанк.

В публикацията се казва, че нападателят е от афганистански произход. Той е бил задържан от полицията.

По данни от АФП, разследващите не са открили признаци нападението да е терористичен акт.

Сред пострадалите има двама британски туристи. Четирима от ранените са в тежко състояние. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
21
 
! Отговори
Мадам Ненорман преди 5 години
Ще се справим! Ако трябва, до последното франсе!
29
0
 
21
 
! Отговори
реалист преди 5 години
няма нужда от лъжи.станалото станало. как пък поне един от тези който нападат не е с религия различна от исляма?!
28
1
 
32
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
До Jihad Stats//Разбира се ,че не е терористичен акт.Това е новия модел на евро-гАйска-неолиберална интеграция.Ако англичанина беше истински джентълмен ,трябваше да вземе ножа от ръцете И и с отмерен жест да си го забие сам, и също в израз на споменатата по-горе интеграция да извика "Алах акбар" и чак тогава може да припадне.Но нищо необичайно не е станало,следващите ще поправят грешката.Та нали за това са дошли в Европа ,за да ни интегрират и да станем мулти-културалисти Вива Меркер и Макрон
27
0
 
37
 
! Отговори
БПФ преди 5 години
А, не е тероризъм, бе - забавление е - типично за благата мохамеданска религия !!!!Докато няма отпор, тоя ужас не само няма да спре, но и ще ескалира !!! Всеки талибански терорист да се залавя жив, да се изпича на бавен огън и да се хвърля на свините - заедно с цялата му рода до девето коляно, ако може да бъде изловена... да видим дали талибанските "забавления" из Европа няма да спрат.
26
1
 
46
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Моля ви подчертавайте дебело, че не всички афганистанци са такива.Това били само някакви изключения от тях.Иначе ще ви обвинят във расизъм.Имало някъде добри възпитани и интелигентни афганистанци.Сигурен съм, че ги има, проблема е че не съм ги виждал.Но предполагам проблема е лично мой.
25
0
 
41
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Каква е разликата между терористичен акт с 7 ранени и нетерористичен с 7 ранени? А да, в единия случай успокояват гоите, че това е нормално и това не е страшно, ако носиш фес по улицата такова нещо няма да ти се случи. Властта те подканва да семениш културата и религията за да оцелееш в новата реалност внесена от юдеите.
24
0
 
29
 
! Отговори
Замислих се преди 5 години
След като и това, и много други подобни нападения не са терористичен акт, не е ли редно да се помисли още веднъж дали пък наистина е терористичен акт онова, което се случи преди години на 11 септември в САЩ?Да не би пък случайно някой да не се е напил и да е блъснал едното самолетче в едната кула? Другият пък може от дете да си е мечтал да управлява самолет. Удала му се е възможност да го направи и поради неопитност се е бутнал в другата кула, без да е имал намерение да направи беля!
23
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новите германци?
22
0
 
36
 
! Отговори
българин преди 5 години
Не открили признаци за терористичен акт....?! Самия факт , че е афганистанец и , че е нападнал непознати , е достатъчен !!
21
3
 
31
 
! Отговори
До гнасния... преди 5 години
... мюсюлманин, който бълва коментари на маймуница: Вашето време изтича. Дните ви в земите ни са преброени! Скоро Европа и света ще изригнат и ще вкарат копелетата на Мохамед и такива като тебе, чиито майки са били изнасилени от тях, обратно там, където принадлежите - в дебелото черво на Сатаната! Барабар с гнусния си, педофилски култ към един извратеняк, психопат, касапин, педофил и масов убиец! Скоро няма да ви има по Земите ни, бъди сигурен!
20
0
 
27
 
! Отговори
ad преди 5 години
който го измисли това да ги събере тия афганските неграмотници , да им даде пари и да ги прехвърли в Европа е гений.и не и желае доброто.щото като гледам огромни полицейски сили се хвърлят да бият собствения си народ като протестира.афганците никой не ги закача.и те си колят.ей сега баба меркел тоя коляч да си го вземе в къщи да го интегрира, или Макрон да го осинови.кога ще си променят политиката не знам? товарете ги в самолети и обратно, или в ранчото на тоя дето им плаща билетите за Европа.
19
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Париж някога беше символ на романтиката, масово хората предлагаха брак с пръстен на Айфеловата кула, сега туристите трябва да ходят в Париж с жилетки антистаб
18
0
 
50
 
! Отговори
Lan преди 5 години
Че какво да му е терористичното на това?! Излизаш на разходка с ножа, пробождаш за кеф едни седем души непознати и без никаква причина! Това НЕ е тероризъм, това са КУЛТУРНИ ОСОБЕНОСТИ!
17
0
 
32
 
! Отговори
да бе да преди 5 години
Аз да питам, смао ако вика "АлахАкбар" ли се води тероризъм? Щото някак....7 ранени, не се знае още колко е щял да пробв ада утрепе....Не бе, не е терорист :D
16
4
 
32
 
! Отговори
Jas преди 5 години
До Yudeo=fashist: *** и виж какво направиха мюсулманите с Константинопол, *** и виж какво направиха с цяла Източна Европа от 14в. насам, *** и виж какво сториха на Балканите и в България за 500г. камък на камъка не са оставили....примери мога да ти дам още няколко. Затова не ги искаме в Европа, вълк кожата си мени, нрава никога!
15
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РУСИЯ Е НОВИЯ ДОМ НА ХРИСТОС НА ЗЕМЯТАДЯВОЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ЗАТОЧЕНИ ЗАД АДОВИТЕ ПОРТИ ЗАЕДНО С ЮДЕО МАСОНИТЕ
14
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
значи щом не е терористичен акт, да разбираме че това ще е нормалната практика и житейски навици на имиграните ?
13
2
 
23
 
! Отговори
Една там си преди 5 години
Мдаа, Европа бере и се наслаждава с пълна сила на плодовете на Ислямския Мултикултурализъм! Вземайте пуканки и се настанявайте удобно - най-доброто тепърва предстои! А ако искате да се насладите и вие на това чудо - не ви трябва да ходите в Лондон, Брюксел или Париж - просто елате в София и се разходете в карето на Джамията, Мария Луиза и Симеон!
12
6
 
28
 
! Отговори
Дедо Аналин преди 5 години
Да видим колко години ще издържи Европа на тоя терор. Тия с ножовете трябва да попаднат на някой от спецчастите на Южна Корея да им покажат как се борави с нож. За секунда ще е накълцан на части. Но нападат хора които хабер си нямат от оръжие и самоотбрана.
11
0
 
38
 
! Отговори
Jihad Stats преди 5 години
Пак снощи, в центъра на малкото китно английско графче Барнслий, жена с бурка на главата наръга многократно в гърдите 34 годишен англичанин, съобщава тази сутрин Daily Mail. По време на атаката жената е крещяла "Allahu Akbar" и "Kill kill kill". 28 годишната Айян Али е задържана и разпитана, като полицията отрича на този етап инцидента да е "акт на тероризъм".