Руснаци, румънци и британци най-много харесват почивката у нас

13 милиона руснаци са посещавали страната ни по веднъж
2 окт 2018 18:28,
11
Руснаци, румънци и британци най-много харесват почивката у нас
Снимка: Архив, Булфото

66 процента от анкетирани руски граждани оценяват положително България като туристическа дестинация, сочи проучване, представено на българо-руски форум.

Руснаците, румънците и британците са най-доволни от престоя си в страната ни, сочат данните на Министерство на туризма.
 
Очаква се форумът да даде тласък за развитието на партньорства за бизнес и културно сътрудничество между Москва и София в рамките на настоящата Програма за сътрудничество между правителството на Русия и Столична община за периода 2018-2020 г. Русия е сред основните туристически партньори на България, пише "Дарик".

13 милиона руснаци са посещавали страната ни по веднъж, стана ясно на форума, който беше открит от посланика на Руската федерация Анатолий Макаров:

"На фона на извънредно нелеката ситуация в света отношенията между нашите две страни са положителни. България е важен партньор в търговско икономическите отношения на Русия", каза той.
 
4 милиарда долара е стокообменът с Русия, потвърди председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов: "Ние търсим начин от българска страна да предложим стоки и услуги допълнително към листата, която имаме засега, която се ограничава до медикаменти, хладилници, табла, принтове, хидравлични двигатели и др.

Разговорите за разширяване на икономическите отношения с Русия ще продължат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 5 години
Значи британците по-добре ги гонете. Свинщините им нямат край
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
руснаци много харесват водка, след това почивката във Сирия и след това гробище
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забавно почти самл нации който не ни харесват и не ни искат в техните държави но много им харесва те да се натрисат в нашата ако преди съм подозирал сега съм сигурен ние сме колония при това поделена богатите британски лордове дето там нямат пари за тоалетна хартия и руски князе от мафията идват тук да се напият и за секс туризъм и си заминават почваме да приличаме на Тайланд но без техните приходи.
8
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-малко руснаци, по-добре.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние изнасяме за Македония и Сърбия повече отколкото за Русия. Износът ни за Русия през 2017г е за 1.4 милиарда лева което е едва 2.7% от общия ни износ който е за 52 миларда.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички изброени са тука на сeкстури3ъм
5
2
 
6
 
! Отговори
гост преди 5 години
Непрекъснато и то тенденциозно ни се набива в съзнанието великият руски турист. Статистиката обаче сочи ,че руските туристи са на ПЕТО( 5) място. Мантрата че милионите руснаци са спасение за туризма ни са пълен въздух под налягане. България вероятно е единствената европейска страна ,която им се кланя на петото място ,но не обръщат внимание на европейците ,които са повече. Но това е прости политици ,прости хора ,*** решения ,а умните българи си изграждат живота с труд на Запад.
4
6
 
4
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
на кого освен на социално слаб британец или руснак сме способни да продадем почивка?кинтаджиите от която и да е страна си имат качественни дестинации не и у насбританците идват за да се освинят с евтин алкохол а руснаците да се наядат на олинклузив до пръсванеиначе малко са се престарали в положителните си оценки просто от любезност не от друго
3
4
 
8
 
! Отговори
от Ботуша преди 5 години
На мен не ми харесва. В пъти е по-скъпо от почивка на море в Италия. Може би за групи правят някакви евтини пакети, но да отидеш семейно на Златните си е направо дране на кожи.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде дано се залюбят и да не се карат повече,че покрай техните конфликти и ние страдаме.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почти повярвахме на пропагандата