Виктория Маринова – убита заради работата й? Близките й не вярват

По думите им тя никога не се е занимавала с разследваща журналистика
Обновена: 8 окт 2018 14:19 | 8 окт 2018 14:19,
169
Виктория Маринова – убита заради работата й? Близките й не вярват
Снимка: Facebook

Близки и колеги на Виктория Маринова не смятат, че мотивът за убийството й е свързан с работата й. По думите й тя никога не се занимавал с разследваща журналистика.

Според близки на семейството полицията има вече заподозрян за зверското убийство на тв водещата, което потресе Русе, пише "24 часа".

Виктория Маринова е била убита в интервала между 11.30 - 12.30 часа в събота. Тогава журналистката за последен път е прегледала своя телефон, гласи информация на семейството от телефонната компания.

Още по темата

Апаратът, ключовете от автомобила й, очилата и част от дрехите й, са били откраднати от убиеца.

Виктория Маринова поема управлението на русенската телевизия TVN преди няколко месеца след развода си със Свилен Максимов, който е собственик на телевизията, както и на интернет оператор.

Според близки тя е запазила добрите си отношения с бившия си съпруг, като се редували кой да гледа дъщеря им, виждали се редовно. След развода Виктория заживяла сама в Русе.

Максимов дори помогнал на бившата си жена, когато тя пожелала да се запознае с журналистиката и я пратил да се обучава.

Виктория е водила свое светско предаване "Подиум" в телевизията. От началото на септември то било прекръстено на "Детектор" и започнало да се занимава и със социални теми.

Виктория е обичала да се занимава и с благотворителност и е известна с тази си дейност в Русе.

Припомняме ви, че трупът на тв водещата бе открит в събота малко след 14:15 часа, като сигналът за зловещата находка подал гражданин, който се разхождал по крайбрежната алея на Дунав.

Назначена е експертиза, която да установи последните контакти на Виктория по телефона и чрез компютъра й. По първоначални данни смъртта на тв водещата е настъпила от удари по главата и удушаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лудницата `наблизо` е на цели 2 км от мястото на пресъплението. Много им се иска да е някой луд. Тогава даже няма да има нужда да се самоубива.
36
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Историята от Нови Хан се повтаря.Накрая и генетичният материал ще е точно какъвто трябва и убиецът ще се самоубие. Просто и ясно. Няма човек, няма проблем.
35
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вазможно е много хора да са видяли случката но всеки се крие защото няма правосъдие т е да те обвинят вместо поощрение,че си достоен гражданин за доказване на истината....
34
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До така де"Изданието припомня, че гости в последното и предаване са били журналисти от "Бивол", които разкривали корупционни схеми с участието на местгни бизнесмени, политици и дори, руски олигарси. В предаването е било спомената името на бившия първи вицепрезидент на нефтената компания "Лукойл" и бивш член на Дъвета на федерацията Ралиф Сафин."
33
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дали пък и самият Путин отново не е бил замесен в пъкления план?Много смешно.
32
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще натопят някой ромм и ще прикрият следите на истинския извьршител!
31
5
 
11
 
! Отговори
така де преди 5 години
То и меверето не вярва, казаха, че наблизо имало лyдницa.p.s. Сега беше момента да скочим и ние на Путин и да го обвиним директно.
30
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айдееее. И близките намесиха. Аман! Кои близки моля? Жената има 100 човека близки. Най-близки, по-малко близки, по-малко и тн. Роднини, приятели, познати. Кои близки не вярват? 100% от близките ли не вярват? Защо ли си мисля, че всичките гореизброени са раздвоени и те между много версии.... Спокойно, те и близките даже не вярват да е заради работа, значи не е..... Ами, направо не разследвайте тази версия изобщо, щом близките не вярвали.... Хм!
29
19
 
11
 
! Отговори
яяя преди 5 години
за мене е абсолютно битово убийство, момичето дори не го бях чувал, камо ли за разследваща журналистика, най-вероятно е бил някой психопат убиеца
28
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едва ли е убита заради работата си! Нейната тв и предаване не са били известни, а регионални! Не пишете глупости. ИСТИНАТА е, че някой смръдлив садистичен агресивен грозник с ниско ниво на ителигентност, я е издебнал от храстите и я е нападнал.
27
26
 
8
 
! Отговори
Боби преди 5 години
Изглежда ми като инцидент - сякаш си е правила (редовния?) джогинг и или някой (фен-преследвач) целенасочено я е очаквал/причаквал, но не с намерението да я убива, а само да осъществи физически контакт, но при оказаната съпротива е завършило с убийство, или случайно се е разминала с друг спортуващ (отново много вероятно да е бил неин фен-преследвач, или пък съвсем случаен - с когото не са се познавали), и той да я е закачил, тя да му е отвърнала рязко, и той вбесен да я е настигнал и нападнал...
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен33Косвено що да не е замесен?Има и мотив.
25
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще ни донесат от 10 кладенци вода, че убиецът е някой психопат или клошар. А генетичният материал попадне ли в ръчичките на МВР е много лесен за доказване.
24
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 34ако беше откраднал колата щеше да е пътник след 30 мин
23
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ИМАТ МОТИВ ДА ПОРЪЧАТ ЛИКВИДИРАНЕТО НА ТАЗИ ЖЕНА.БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ РАЗПИТАНИ ЛИ СА ?НАЛИ ТЯ ЧРЕЗ БИВОЛА РАЗСКРИ ТЕХНИ ФИРМИ ВЪВ ЗЛОУПОТРЕБИ СЪС ЕВРО СРЕДСТВА
22
1
 
16
 
! Отговори
Маркус преди 5 години
Само гледайте близките и да не ви съдят за фалшиви новини.
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, много важни и `ценни` неща е откраднал - телефона и ключовете от колата. А самата кола - не.
20
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До конспираторите: дали пък и самият Путин отново не е бил замесен в пъкления план?
19
12
 
3
 
! Отговори
до 26 преди 5 години
Смешното е, че именно ти си в измисления филм начело с политическите конспирации и зелените човечета. Вземи прочети една статистика колко подобни престъпления има всеки ден по света и ще излезеш бързо от филма (или в случая от даскалото).
18
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Накрая убиецът ще вземе да се окаже някой клошар-мигрант, който в момента чака хубаво да му порасне брадата.И в пристъп на ярост, е прибрал ключовете и телефона, че и очилата на горкото момиче!ВЕРВАЙТЕ!Ама СИЛНО, както ПОВЕРВАХТЕ юни месец 2001, когато ДС докара ОНЯ комарджия от Мадрид!