Виктория нападната от психар, или умишлено убита? МВР проверява всичко!

Институтът по криминология работи на пълни обороти, каза МВР шефът
8 окт 2018 15:45,
162
Виктория нападната от психар, или умишлено убита? МВР проверява всичко!
Снимка: БТА

От МВР работят по всички версии за жестокото убийство на тв водещата Виктория Маринова в Русе.

"Работим по версия както за случайно събитие, извършено от лице, което е с психически отклонения и силно изразен полов нагон, но не изключваме и версия за планирано действие също от такова лице или от някакъв личен мотив. Нито една версия не подценяваме", каза в Русе МВР шефът Младен Маринов, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Той добави, че екипи от Института по психология правят психопрофил на убиеца.

По думите на Младен Маринов все още е рано да се говори за ДНК анализ, но се работи и в тази посока.

"Ако имахме съвпадение по ДНК щяхме да го съобщим веднага и щяхме да сме задържали извършителя. Работим и в тази посока. Институтът по криминология работи на пълни обороти. Всички находки, които се изземват, незабавно се изпращат за експертиза", обяви той.

Попитан доколко е възможно убийството на жената да е свързано с професионалната ѝ реализация министър Маринов посочи: "Не подценяваме нито една версия. Изследваме живота на жертвата, както в личен, така и в професионален аспект".

Главният прокурор Сотир Цацаров добави, че е направен анализ на всичко, което до момента е извършено от полицията в Русе и от Окръжната прокуратура.

"Нашата задача беше от една страна анализ на всичко направено до момента. От друга, с колегите от Русе да планираме какво предстои да се прави. От трета страна да окажем необходимата логистична помощ с оглед осигуряване на експертизи и данни като доказателства, които следва да бъдат изискани“, каза още главният прокурор.

Припомняме ви, че трупът на тв водещата бе открит в събота малко след 14:15 часа, като сигналът за зловещата находка подал гражданин, който се разхождал по крайбрежната алея на Дунав.

По първоначални данни смъртта е настъпила от удари по главата и удушаване.

Близки на жертвата не вярват мотивът за убийството да е свързан с работата на Виктория Маринова, тъй като тя никога не се е занимавала с разследваща журналистика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
3
 
4
 
! Отговори
До 112 преди 5 години
Мен, това което казваш не е хуманно. Аз мисля, че ти ще направиш много за България, ако вземеш една туба с бензин инвестираш в една запалка и отидеш пред парламента! Мисля, че ще има страхотен отзвук, ако успееш да залееш примерно Цветанов и му драснеш клечката! Както казваше техния патрон,, изгори, за да светиш"! Прав ли съм?
99
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мафиотска работа.
98
6
 
14
 
! Отговори
Готов съм да убивам преди 5 години
Искам поне веднъж да убия високостящ преди да се самоубия. Кой е с мен да вървим и да ги убием. Може и преврат да направим какво ще кажете. Ама ок аз ше убия му.ра високостящ ама друга му.ра ще му вземе мястото ще го замести. Преврат искате ли да направим. Готови ли сте ?
97
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко, красива и млада дали зад всичко това седи ревност,дано да открият истинския извършител.
96
3
 
13
 
! Отговори
Защо се случва на... преди 5 години
Защо се случва на млади умни красиви хора, защо? Защо не се случи на близки на хора във властта? Тези,, психари"къде забравиха Плевнелиев, Костов, Овчаров, Цветанов? Днес е в Русе, да се надяваме и в София да дойде тази мода! *** в парламента трябва да страдат, както страдат родителите на това младо, красиво и умно момиче! Бог да я прости!
95
11
 
5
 
! Отговори
Трол Профайлър преди 5 години
Убиеца: 40-50 годишен с леко криминално минало,тих ,отхвърлен от обществото аутсайдер освидетелстван с жълта книжка,диагноза Маниакално Разтройство,беден.Не женен,без деца самотник .Имал бегли контакти със журналистиката заради дарителските и кампании които е организирала.Той е бил влюбен в нея а тя го е приемала за обикновена бедна душица на която е искала да помогне.Той се е вманиачил във нея въпреки ,че почти не се познават.Със сигурност я е следил и досаждал !
94
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убий държавата или тя ще те убие! От двамата на снимката не бива да очакваш нищо добро, както и от управлението, което олицетворяват- мутренски хрантутници!
93
19
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
След развода си с Крупния Бизнесмен който и е собственик на телевизията в която работи Свилен Максимов .Виктория най-вероятно се е отдала на някоя тайна и несериозна връзка.Несериозна за нея,но не и за новото и гадже.Въпросния мъж не е бил някой успял и уважаван Бизнесмен и не му е било никак приятно,че Виктория е държала връзката им да е тайна.След като е разбрала ,че е допуснала грешка естествено го е зарязала и това е довело до трагичния край!Тази версия ми се струва най-достоверна!
92
4
 
12
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Хората са сеирджии .... Адреналиновия джънки изчезна в Хималаите - 2 седмици локуми...Масово убийство по коледа - 3 седмици локуми .... Като лешояди сме..Лека и пръст ... макарче надали.
91
8
 
13
 
! Отговори
Рязания Ястреб преди 5 години
Че в тази балканска котчина булггаристан освен психари, надрусани, нашмъркани, нацоцани и накадени злобни *** създания други останаха ли?! Отдавана умувам, защо тази балканска котчина буллгаристан все още се води и за държава!? Най-доброто нещо, което някой може да стори за рода адамов е да я полее обилно с бензин тази котчина и да метне някоя и друга граната в нея! А бе ... няма такава държава! ... няма!!
90
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ТОВА ДА НЕ Е ГЛАВНА НОВИНА???? Тук става дума за ГЕНОЦИД на свободното слово, свободната реч! Как не ви е срам!
89
0
 
22
 
! Отговори
102 преди 5 години
Днес.бг, вие, както и други (т.нар) медии продължавате да ми триете коментарите! Всички сте корумпирани, ама истината взе да излиза наяве, не в България, а навсякъде в Европа! Четете и се учете, драги ми "журналисти"!
88
1
 
28
 
! Отговори
Българка преди 5 години
Гнусни ***!!! Просто не мога да повярвам, че живея в такава държава. Страна на абсурдите! Страна, избиваща хора, работещи за обикновеният човек, за обществото. Как не ги е срам!? И веднага бързат да вметнат, че работата и няма нищо общо с това жестоко престъпление! На никого не пожелавам лошо, ама Господ забавя, но не забравя!
87
0
 
18
 
! Отговори
Хах преди 5 години
До 86И аз бях потресен , че журналисти откриват на метри от мястото веществени доказателства ... Барем да бяха претърсили целия парк тоя "ресур " голям на МВР
86
0
 
13
 
! Отговори
anonimen преди 5 години
Прочетох в русенската TVN,че на 09 10/утре/ граждани ще претърсят района на убийството,за намиране на останали улики,а тъй,като убийците понякога се връщат на местопрестъплението,ако имаме добри полицаи,трябва да патрулират наоколо,и дано хванат престъпника.
85
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали не са миранти,които шестват из цяла БГ ,на път за Меркел, през Румъния? През нас минават афганци,а това са ще ме цезуират ако го напиша.
84
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цицерон заявява за спрян превод от 14 млн. За ГП груп. Късно е цацко... засвири ти лебедовата песен! ;) ще видиш ти как децата блъскат джиповете, как битите умират от сърдечни заболявания, как се работи само за мафията... винаги идва Видовден!
83
1
 
15
 
! Отговори
Ранобуден преди 5 години
Тези от снимката в нормална демократична държава отдавна щяха да са далеч от политиката и всякаква държавна работа плащана с пари от данъкоплатците, но у нас единят го гласят за Конституционен съдия, другият го направиха министър.....Вожда купи колегите....затова вече няма ранубудни перформънси.....
82
9
 
12
 
! Отговори
Отдел Убийства преди 5 години
Удушаването е много лично убийство.Това премесено с ударите и драскотините с пръсти, по главата говори за някой който е изпитвал неистова омраза към Нея.Изключвам напълно поръчково убийство или такова свързано с работата и като Разследващ Журналист.Най-вероятните версии са или за убийство от страст и любов или непознат психопат който е откачил!
81
4
 
10
 
! Отговори
изненадааа преди 5 години
Английската кралица е поканила Радев в Лондон на 18 октомври....