Северин Красимиров ще чака присъдата си в ареста

Няма внесена жалба срещу мярката "задържане под стража"
25 окт 2018 10:38,
46
Северин Красимиров ще чака присъдата си в ареста
Снимка: архив "Булфото"

Апелативния съд във Велико Търново съобщи, че няма  внесена жалба срещу мярката "задържане под стража" на Северин Красимиров, обвинен в убийството на журналиста Виктория Маринова от Русе.
 
Законовият срок за обжалване и протест на становището на Окръжния съд в Русе за мярката "задържане под стража" пред апелативната инстанция е изтекъл в сряда.

Жалба от никоя от страните не е внесена, уточниха от Апелативния съд във Велико Търново. Обвинението срещу Северин Красимиров е за изнасилване и убийство на журналистката Виктория Маринова от Русе. Предстои насрочване на делото за тежкото престъпление в Окръжния съд в Русе.

Припомняме, че Северин Красимиров направи самопризнания за извършеното убийство и най-вероятно ще получи 30 години затвор за деянието си.

Той е нанесъл седем жестоки удара в главата на телевизионната водеща Виктория Маринова, които са довели до тежки увреждания и са една от причините за настъпването на смъртта на младата жена.

Красимиров няма завършен осми клас, постоянният му адрес е в квартал "Тракцията", където е домът на леля му, и се препитавал като докер, но никога не е имал постоянна работа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
8
 
! Отговори
... преди 5 години
Е то няма смисъл да го пускат това нящо на свобода. На 50 нито ще може да се гледа с труд, нито ще върши някаква полезна работа...Само хаби пространство така или иначе.Иронично но данъкоплатеца трябва да го гледат сега. Ако разбира се някой не го 'спъне' по стълбите в панделата.Има едно усещане, че тва момче няма да преживее 12 месеца. Прекалено много слава му се натрупа
21
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПустинякКакво става в Будепеща? Върви ли бизнеса там?
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кой е убиецът тогава, посочи ми го?
19
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами, прави европейско разследване, кой те спира?
18
14
 
14
 
! Отговори
Пустиняк преди 5 години
Кратуни, спрете се с това БХК, бре прости ***! Разграбват ви ежедневно най-чистички българи, роми предават убиеца Северин в махалата, докато цяло бг софийско училище начело с директорката крият хладнокръвен убиец две години. Осъзнайте се бре ориенталци! Не ви е проблемът БХК, а безправовата ***, която изградихте уж за държава. БХК е само следствие на всичко това.
17
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Заглавие по ИнтернетХиляди или десетина БХК леки женички?
16
0
 
4
 
! Отговори
до 17 преди 5 години
Ако Яростта на вашите хора е с временен характер, има една дурга ЯРОСТ, която НИКОГА НЕ СПИ.
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И друг път съм ви казвал - всяко чудо за три дни. Ако ви прави впечатление, статиите по случая вече са съвсем малко, хората вече са незаинтересовани и всеки с грижите си. Винаги така се действа при подобни ситуации, за да може времето да измие яростта.
14
5
 
29
 
! Отговори
Заглавие по Интернет преди 5 години
Хиляди зоват за европейско разследване на убийството на Виктория Маринова...
13
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обаче тук се е изсипало цялото БХК, да пише простотии и да цъка плюсове и минуси, типични гей долнопробни прийоми.
12
20
 
9
 
! Отговори
Лудко преди 5 години
Както е тръгнало може би това ще е номинацията на БХК за "човек" на годината.
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо тази информация от статия във вестник Таймс не се среща никъде, ама никъде из българските медии? "Бившият съпруг на Маринова Свилен Максимов е получил информация, че е възможно водещата да е била нападната от трима мъже. Това, което ми беше казано е, че ден преди да бъде убита тя е тичала на същото място и разменила остри думи с тези трима мъже, след като те са и подхвърлили неприлични думи, каза той. На другия ден мъжете я нападат. Максимов казва "
10
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо тази ниформация от вестник ТаймсБившият съпруг на Маринова Свилен Максимов е получил информация, че е възможно водещата да е била нападната от трима мъже. Това, което ми беше казано е, че ден преди да бъде убита тя е тичала на същото място и разменила остри думи с тези трима мъже, след като те са и подхвърлили неприлични думи, каза той. На другия ден мъжете я нападат.Максимов казва следното: Всички доказателства водят към абсурдно, ужасно съвпадение, а не нападение заради работ
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е жестоко убийство и изнасилване. Една българска жена и майка се прости с живота си, за да бъдат отворени ОЧИТЕ на БъЛГАРИТЕ. Много българи могат да се припознаят с нея и да изкрещят "АЗ СЪМ ВИКТОРИЯ!" както направи това цяла Франция и светът при убийството на френска журналистка. Но българите са толкова смазани отвсякъде, че едно брутално престъпление срещу ЛИЧНОСТТА на Човек превърнаха в ЗРЕЛИЩЕ, а не в търсене на СПРАВЕДЛИВОСТ и ПРАВОСЪДИЕ.
8
23
 
11
 
! Отговори
до 8 преди 5 години
Стига с това не е убиеца! Привиждат се на тоя и оня всякакви конспирации. Ако имаше и най-малкото съмнение, БХК начело с вожда си Красимир Кънев (ако не бъркам) щеше да е опищял цяла Европа!
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
JE SUIS VICTORIA!
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
знаете ли колко народ го чака отвън? ама пуснете го, шведчето.
5
0
 
2
 
! Отговори
Честен човек преди 5 години
2-3 дни* , поправям се.
4
0
 
9
 
! Отговори
Честен човек преди 5 години
Пуснете го за 2-3фни навън, обещаваме че ще ви го върнем. Честна дума!
3
0
 
16
 
! Отговори
Нещо преди 5 години
така, БХК няма ли да излезе с някаква позиция по въпроса?