Северин Красимиров ще чака присъдата си в ареста

Няма внесена жалба срещу мярката "задържане под стража"
25 окт 2018 10:38,
46
Северин Красимиров ще чака присъдата си в ареста
Снимка: архив "Булфото"

Апелативния съд във Велико Търново съобщи, че няма  внесена жалба срещу мярката "задържане под стража" на Северин Красимиров, обвинен в убийството на журналиста Виктория Маринова от Русе.
 
Законовият срок за обжалване и протест на становището на Окръжния съд в Русе за мярката "задържане под стража" пред апелативната инстанция е изтекъл в сряда.

Жалба от никоя от страните не е внесена, уточниха от Апелативния съд във Велико Търново. Обвинението срещу Северин Красимиров е за изнасилване и убийство на журналистката Виктория Маринова от Русе. Предстои насрочване на делото за тежкото престъпление в Окръжния съд в Русе.

Припомняме, че Северин Красимиров направи самопризнания за извършеното убийство и най-вероятно ще получи 30 години затвор за деянието си.

Той е нанесъл седем жестоки удара в главата на телевизионната водеща Виктория Маринова, които са довели до тежки увреждания и са една от причините за настъпването на смъртта на младата жена.

Красимиров няма завършен осми клас, постоянният му адрес е в квартал "Тракцията", където е домът на леля му, и се препитавал като докер, но никога не е имал постоянна работа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
13
 
! Отговори
Съдията преди 5 години
Колеги, каква е тази гавра, пуснете момчето под домашен арест!
1
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма ли ги кутевските топ-криминалисти да ни кажат, че не е той убиеца?