Сблъсъци в Мъглиж – пострадаха петима униформени

Жители започнали да хвърлят камъни по полицейските служители
Обновена: 29 окт 2018 06:05 | 28 окт 2018 22:01,
90
Сблъсъци в Мъглиж – пострадаха петима униформени
Снимка: Архив, Булфото

Петима полицаи са пострадали при сблъсъци с жители на град Мъглиж, полицейското присъствие в града е засилено, съобщават от МВР.

Около 18.00 часа днес служители на ОДМВР - Стара Загора и Дирекция "Жандармерия" са започнали специализирана полицейска операция в квартал в гр. Мъглиж. Целта на операцията е била задържане на лица, които по-рано през деня са оказали съпротива при извършване на проверка и в резултат е пострадал служител на РУ - Казанлък.

Още по темата

Припомняме, че по-рано днес роми от Казанлък и Мъглиж си устроиха незаконно надбягване с двуколки, а при появата на полицията, те са се държали грубо със служителите на реда.

При акцията вечерта е задържан един от извършителите, но при изтегляне от квартала група лица са започнали да хвърлят камъни по колоната от полицейски автомобили. Нанесени са щети по полицейски коли и травми в областта на крайниците на петима служители на МВР.

Това е наложило към нападателите да бъдат употребени физическа сила и помощни средства. Произведени са и няколко изстрела във въздуха.

Ситуацията е овладяна и общественият ред е възстановен. Пострадалите полицаи са обслужени амбулаторно в ЦСМП - Казанлък.

Те са с повърхностни наранявания и няма опасност за живота им. Операцията продължава и в момента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименГласове на избори, БХК и други НПО. Просто държавата няма интерес да имат респект. Сигурно обаче ако аз си позволя да нападна униформен ще ми разкажат играта.
50
0
 
13
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 5 години
Криворазбраната интеграция. Хахаха.
49
1
 
4
 
! Отговори
оня без коня преди 5 години
Да използват ацетонова боя,и като им закарат и танка,дето го имаме,и ония направо ще се предадат!
48
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои питат къде са патриотите.Няма ги. Няма и да ги има след 25 години облъчване колко е лошо да си родолюбец. Колко е зъл терориста Ботев. Какъв детеубиец е Левски. Как всичко българско е лошо. Колко добре сме живеели под Османското "владичество". Как еБХК е последния и единствен стожер на морала и съдник, а всеки, който не е съгласен с тях трябва да гори на кладата.И т.н. Историята я знаете.
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"всъщност,вие каква точно Европа защитавате?!"Защитава племенно-неандерталска Европа естествено! Не на цивилизацията, не на реда. Да живее анархията и първобитните страсти! Назад към дърветата! И още по-назад към калните локви, от където са изпълзели!
46
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Полицаите в Мъглиж са за нищо не ставащи заплатаджии които се страхуват да работят с ромите и района е изпуснат вече...."Изпуснат ли? Няколко акции на армия и жандармерия, задържане за по няколко години на най-вироглавите екземпляри и всичко ще е наред. Кучето скача според тоягата, са казали старите хора.
45
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А убити? Защо няма УБИТЕ БЕ ЕЙЙ!
44
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 74Стреля се на месо, ама Сорос не дава и Тиквата изпълнява!
43
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не са виновни ромите, те са си приммати! ВИНОВЕН е ония *** БОЙКО БОРИСОВ, че ги оставя безнаказани с пробацийки и те цял живот си крадат и безчинстват , а държавата само наблюдава! Наглата Тиква е виновния, за 10 години само магистрали са мо в главата
42
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 70В такива случай се вадат автомати и се стреля на месо.
41
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако това стане в кв. Надежда в София, ке има армия и танкове, нали?
40
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещата ще стават все по-зле до като у нас няма истинска социална политика за всички. Ако продължава така ще се надигнат и българите, особено от умиращата Северна България. Крайно време е да се разшири употребата на оръжие за полицаите. За сега има само ранени, но както върви скоро ще имаме убити полицаи.
39
0
 
3
 
! Отговори
Бербс преди 5 години
Като котка сааа
38
0
 
33
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
"Сблъсъци в Мъглиж" още малко ще цитирате и Гео Милев "Мъглиж ти беше пръв", а става въпрос глутница самозабравили се пр.мати. Чудя се защо не се използва оръжие, ако това се случи е там оттатък голЕмата вода ще ги напълнят с олово, а това което остане съвсем демократично ще е до живот по затворите и резерватите.
37
2
 
21
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Полицаите в Мъглиж са за нищо не ставащи заплатаджии които се страхуват да работят с ромите и района е изпуснат вече....
36
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я, полицаят имал пистолет в кобура си, а не шоколадово блокче за из път. Следващият път, на месо!
35
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите им построиха на тия гета, дадоха им детски и ги намножиха. Демокрацията пък им даде свободата да щъкат и да загубят страх от закона. Сега берем плодовете на тази 70-годишна грешна политика.
34
1
 
50
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Май започнаха да стават ежедневие тези сблъсъци.Не знам дали властимащите си дават сметка колко малка искра е нужна вече за да пламне пожара.Все още мятат камъни но е въпрос на време да започнат и да стрелят.Какво ще прави властта тогава
33
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МиновАми нека от малцинствата пробват да направят нещо такова в някоя западноевропейска държава и ще видят за какво става въпрос. Тука не става въпрос за традиции а за своеволие и грубо погазване на обществения ред.
32
1
 
35
 
! Отговори
До Минов преди 5 години
Г-не,о/рките просто бяха окупирали 2км асфалтов път,отклонение от матистралата Казанлък - Стара Загора за Черганово - там минават десетки МПС! Полицаите изпълняваха задълженията си - всъщност,вие каква точно Европа защитавате?!