Под маската на НПО: МВР разкри мрежа от педофили

Работили над 3 г., открити са брутални сцени с деца и бебета
23 ное 2018 19:41, Анисия Иванова
36
Под маската на НПО: МВР разкри мрежа от педофили
Архив: Булфото

Петима мъже са задържани за разпространяване на сцени със сексуална експлоатация на деца, съобщиха от МВР

Операцията на служители от отдел "Киберпрестъпност" - ГДБОП е проведена в градовете Стара Загора, София, Казанлък и Димитровград под наблюдението на Софийската районна прокуратура

Акцията за противодействие на онлайн сексуална експлоатация на деца е проведена в средата на ноември. При предприетите действия са установени и задържани петима мъже за притежание и разпространение чрез "P2P" мрежи в Интернет на материали, съдържащи брутални сцени на детска сексуална експлоатация.

В хода на операцията са извършените претърсвания и изземвания в Стара Загора, София, Казанлък и Димитровград. По време на процесуално-следствените действия в пет жилища, обитавани от задържаните, киберекспертите са установили огромно количество /над 2 терабайта/ видео файлове и  изображения с брутални сцени на сексуално насилие над деца на възраст 5 - 9 години.

На един от адресите – в Димитровград, в съдържанието на 30% от намерените видео файлове жертвите били бебета на възраст до 3 месеца. В процеса на  работата по случая е изяснено, че мъжете са развивали дейността си в период от около и над 3 години.

На адрес в ж.к. “Люлин“ в София, под наблюдението на СРП разследващите задържали 43-годишен, на когото по-късно е наложена постоянна мярка за задържане под стража. Изяснено е, че той целенасочено е създавал еротични обяви с лични данни на набелязаните от него деца.

Дни след създаването на обявите, изпращал по Скайп линковете на обявите към жертвите си. Така изнудвал децата за срещи, като при отказ заплашвал да разпространи обявите им в социалните мрежи, пред родители и техни съученици.

43-годишният стигнал и по-далеч в действията си за установяване на контакт с деца - неотдавна създал, заедно с още двама мъже от обкръжението си, НПО с благовидния предмет на дейност популяризирането на физическото възпитание сред подрастващото поколение.

До момента, само през ноември, експертите от специализирания отдел "Киберпрестъпност“ в ГДБОП неутрализираха подобна дейност на 8 мъже във възрастовата група 40-50 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
4
 
! Отговори
Forever преди 5 години
Не мога да си представя че наистина съществуват такива хора,затова съм против и не качвам снимки на децата си в интернет.
20
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно казармата добре се е погрижила за тея набори 40-50 : ) Нали уж големи мъже бяхте ... едните страхливци, другите педофилллии ...третите 30 години оправят държавата. Няма що страшно възпитала казармата : )
19
1
 
8
 
! Отговори
Българска работа преди 5 години
Срама нямате ейййй
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно са католици..
17
0
 
32
 
! Отговори
питанка преди 5 години
Тия що не ги трепете на място ? Никой няма да ви се сърди
16
0
 
18
 
! Отговори
хич не е единствен преди 5 години
Че то най-лесното е да си направи някой си чичка НПО и да ходи по училищата. Даскалките са тъ.пички кокошчици и допусакат всеки чичак до децата. Изобщо това не е единствен случай, по скоро е практика. Как да стигнем до деца? Да си направим НПО за образователни цели и да направим два комплимента на застаряваща даскалка-стара мома и готово
15
0
 
26
 
! Отговори
NoName преди 5 години
ВСИЧКИ НПО -ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ
14
0
 
22
 
! Отговори
c4n0puS преди 5 години
Повръща ми се от такива нехора
13
19
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЛЪЖАТ КАТО ДЪРТИ ***!!!!!!!!!!!!!АЗ РОВЯ ВЪВ ВСЯКАКВИ ПОРНО САЙТОВЕ ОТ МНОГО ГОДИНИ НО С БЕБЕТА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ!! ДОРИ С ДЕЦА ОТ 5 ДО 9 ГОДИНИ НАДАЛИ СЪМ ВИЖДАЛ!!!ЛЪЖАТ И ТО СВРЪХ НАГЛО КАКТО ИЗЛЪГАХА ЗА ФАЛШИВОТО ЗЛАТНО СЪКРОВИЩЕ!!!
12
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 17 ИстинатаМалко им е. Ти си много добродушен. Да им се забие отзад нагорещено до червено желязо
11
3
 
30
 
! Отговори
антисоросоид преди 5 години
Хайде бе ! Какво криете,че това НПО е финансирано на Сорос и тия са част от сороската група на джендарите в София ?
10
0
 
43
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Председател на фондация "Заслушай се" е Ашод Дерандонян - известен доста в гейските среди. Правете си сами изводите! Но тези изверги, гаврили се с бебета и заснели това на видео даже - живи да ги набучиш на кол и одереш бавно сантиметър по сантиметър - пак ще им е малко!
9
1
 
37
 
! Отговори
Ал Кохол преди 5 години
Забрана на всички НПО-та!
8
0
 
43
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Това не са хора.
7
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А дубрутру! Па те НПО-тата само с това се занимават. Забранете ги всички ако искате да има мир и спокойствие.
6
1
 
42
 
! Отговори
Митака преди 5 години
То всички НПО-та са или педофили или крадци и извратеняци. Български хелзински комитет, Фондация ......, и тн.
5
31
 
8
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Масово са русофили....Погледнете в руските еротични сайтове и ще се убедите
4
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
е орбан затова ги издуха нпо-тата - всички са американски творения с една едиствена цел скапване на държавата- да бъде нестабилна хората да са разединени максималнои стават лесно манипулируеми и управлявани
3
1
 
31
 
! Отговори
пецата преди 5 години
нпо-та са гестапото на либералфашистите, така че не се чудете че си правят каквото си искат, утре ще има обаждане в мвр от висши чиновници и ще бъдат пуснати затова няма имена и координати
2
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кастрация!!!!