Фюри надигра Уайлдър, съдиите спасиха американеца

Дългоочакваната среща завърши със спорно реми
64

Снимка: Reuters

С реми завърши дългоочакваното боксово зрелище между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. 

Британецът бе по-добър в по-голямата част от срещата, но на финала бе ощетен сериозно от съдиите, след като бе присъдено равенство между него и Дионтей Уайлдър.

Още по темата
Двамата се срещнаха рано тази сутрин българско време в зала "Стейпълс Сентър" в Лос Анджелис, а американецът бе тотално безпомощен в по-голяма част от срещата, а пък британският боксьор спечели повечето рундове.

Един от реферите отсъди в полза на Фюри, другият даде предимство на Уайлдър, а британският съдия отсъди резултат 113:113 и по този начин световната титла в WBC остана за Уайлдър.

Макар Фюри да бе по-добрият в срещата трябва да се отбележи, че Уайлдър на 2 пъти изпрати в нокдаун своя противник, но в крайна сметка не успя да го нокаутира.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
2
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Явно не схващате.Няма класика Уайлдър Джошуа.В договора има клауза за реванш при равен мач или загуба на Уайлдър.За това затаете дъх и чакайте новата дата за реванш.
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям бой, голямо млатене...Поклон и пред двамата! Време е за класиката Уайлдър- Джошуа!
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фюри надиграл Уайлдър, затова 2 пъти черния го пращаше да се въргаля по пода??? *** си, Красимире.
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е да гледаме най-дългоочакваният мач в тежка категория за последните 20 години- Уайлдър- Джошуа и след 2002-ра когато стана Ленъкс Люис Абсолютния световен шампион, догодина да видим след 17 години пауза друг такъв. И двамата го заслужават.Другото са глупости.Дано да стане 2019-та.
45
0
 
3
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Интересно ми е как масово медиите натрапват обратното, че Фюри бил прецаканите.Вменявате масово мнението на някой ,който най вероятно го е написал без дори да е гледал мача.И вие като добри журналисти и медийни,вместо да гледате мача и да изразите реално(ваше) мнение и преценка,копирате масово писанките на някой аматьор и излагате себе си.
44
2
 
2
 
! Отговори
Вие гледахте ли мача преди 5 години
Чета коментарите и не вярвам на ушите си! С изключение на няколко двойки ляв-десен Фюри не показа нищо, освен че е як и носи на бой. Поздравления за завръщането, но мачът беше твърдо за Уайлдър, а нагласиха равенство.
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може Фюри да е нанесал повече удари на Уайлдър и да го е водел по точки, но нито един от тях не разлюля американеца, за разлика от Уайлдър където го прати 2 пъти на пода, а втория нокдаун беше класика. Напротив, Красимирчо- съдиите ограбиха труда на Уайлдър, а не на Фюри.
42
0
 
3
 
! Отговори
do 47 do 43 leni преди 5 години
буквално грам не разбира. не знам толкова време какво е следил, ама или не е бокс, или тоя спорт не е за него просто
41
1
 
6
 
! Отговори
До 43 leni: преди 5 години
Нищо лично, но наистина нищо не разбираш от бокс.
40
6
 
7
 
! Отговори
Vg преди 5 години
А Кобрата щеше да ги млати и двамата.... Едновременно
39
2
 
4
 
! Отговори
Пак Ъ преди 5 години
Надявам се ,че *** вместо да гледа другите какво побликуват и да го копира си е направил труда да гледа мача и да напише реално мнение по въпроса.
38
2
 
1
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Leni аз съм на същото мнение но какво да правиш.Корупцията в на всякъде.
37
13
 
7
 
! Отговори
leni преди 5 години
Чета и се чудя на очите си ли да вярвам с които гледах два пъти мача или на журналистите. Следя бокса доста от близо и за мен Фюри не заслужаваше да победи, той не можа нищо да направи на Уайлдър, веднъж не го притисна или поне да му беше надул главата като на Кличко. Вместо това на два пъти се търкаля на пода. Виж Луис Ортиз здраво притисна Уайлдър и добре че удари гонга, но Фюри цял мач подскачаше около него и нищо, ама абсолютно нищо, трябваше повторения да гледам, за да разбера че е удрял.
36
2
 
3
 
! Отговори
Пак Ъ преди 5 години
И за Хюи Фюри единият съдия даде мача за него ,а не за Кубрат.И този спорт ще развалят ,като футбола.Жалко
35
5
 
5
 
! Отговори
Пак Ъ преди 5 години
Ако всеки разбираше от бокс като тебе нямаше да има спорт.Тука някой се налапа с пари.Корупция.Гледат се брой удари, сила , активност .Това беше съдийска пародия.Фюри трябва да направи много повече да вземе пояса от шампиона.Да за маймунджалъци Фюри взе 12 -те рунда.
34
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно тези коментатори не са гледали мача. Вярно е , че Фюри беше по техничния боксьор, но в крайна сметка не успя нищо да направи на Уайлдър. В мача с Кличко, на последния му беше надута главата. Аз това , което видях е че Фюри на два пътио се търкаля по пода, като втория път беше чудо, че можа да стане.
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ъмач по точки се гледат картите на съдиите.англичанина е дал първите 4 рунда за Уайлдър,ти като го гледа и ако разбираш поне малко от бокс за кой бяха и 4те
32
10
 
8
 
! Отговори
Ъ преди 5 години
Така като чета май нокой не е гледал мача.Победата си беше за Уайлдър.Имаше и силни рундове за Фюри,но победата си беше категорична.Все пак шампиона е Уайлдър и според мен Фюри не направи достатъчно за да спечели той мача.Трябва повече от маймунджалъци за победа.Твърде жалко за тези които мислят че Фюри е ощетен.Следващият път ще бъде нокаутиран за да затвърди Уайлдър победата си.
31
5
 
10
 
! Отговори
Azi преди 5 години
Да проснеш на пода 2 пъти боксьорът, който детронира Кличко и който е непобеден до момента, изисква малко повече признание отколкото получава в този форум.
30
3
 
13
 
! Отговори
Бокс преди 5 години
Предполагам повечето не сте гледали мача на живо. Аз успях да го гледам. И така... Фюри изнесе лекция по бокс на Уайлдър, въпреки че беше 2 пъти в нокдаун. Страхотен двубой, един от най-интересните които съм гледал в тежка категория.