Арестуваха младежите, нападнали медици в Козлодуй

И двамата провинили са в ареста, те са на по 18 години
24
Арестуваха младежите, нападнали медици в Козлодуй
Снимка: Булфото, архив

Двама младежи на 18 години за арестувани заради нападението над екип на спешна помощ в Козлодуй в нощта срещу неделя, съобщават от Областната дирекция на МВР във Враца.

Още по темата

Това е станало след жалбата на шофьор на линейка, който заявил, че в неделя около 1:00 ч. неизвестни лица му нанесли побой по време на изпълнение на служебните му задължения пред сградата на филиала на спешния център.

Заради спешен случай младежите били помолени да изчакат. Те обаче не останали доволни, настоявали веднага да ги приемат и започнали да блъскат хората от медицинския персонал.

Полицейските служители са установили задържали за побоя 18-годишен жител на Козлодуй и 18-годишен жител на монтанското село Златия. Работата по изясняване на случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
9
 
5
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Още не е 80% турско, но след години пак ще си говорим. Това е положението. Този процес няма вече как да бъде спрян. Където е текло, пак ще тече, приятелю.
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Османе, иска ти се 80% от населението във североизточна България да е турско ама няма. Скоро и вие ще си хванете дърмите защото и турските фирми ви разбраха колко сте грОмотни и колко работа вършите. То не е да метеш улиците. Успокой се! На всяка коза и идва реда.
13
1
 
11
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Младежи или престъпници? И са древноперсийци!
12
2
 
14
 
! Отговори
До 1, 4, 8 преди 5 години
Защо дразниш човека?Ние много лесно различаваме ромите от турците. Разликата е огромна - и по външен вид, и по държание, и по ценности.Това, че много от ромите се опитват да минат за турци, не може да заблуди никого.
11
0
 
19
 
! Отговори
Защо не съобщават,че преди 5 години
лекарите в спешното отделение са имали случай с инфаркт, затова тези двамата са били помолени да изчакат. Тяхната болежка се е състояла в това, че единият си бил изгорил ръката. Лекарят видял, че няма нищо страшно, затова го помолил да изчака, но нали разни НПО-та внушиха на ромите, че имат право на всичко и да не търпят отказ?Сега, не да ги държат в ареста, а с ритници да ги закарат до румънската граница, да си търсят катуна, от който дядовците им са дошли в България по покана на Тодор Живков!
10
1
 
21
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Какви младежи, на тез години имат по две-три чавета вече.
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така написана статията, ме кара да си мисля че става дума за петокласници,с по трима сина.
8
5
 
13
 
! Отговори
Осман преди 5 години
До 8Това е ваш недостатък или ваша слабост. Да сте виждали онези които не различавате от турците да пишат в Интернет? Четете, учете, елате в Североизточна България населението е 80% турско. Нито ще ви пребият нито ще ви ограбят. Отидете в Сливен, Котел и т.нт и ще почувствате разликата.
7
1
 
16
 
! Отговори
Винету преди 5 години
От нашето племе са, племенни воини. Бойното име на единия е "Лява Ръка", а на другия - "Десен Джоб".
6
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Османне долавяме,на усещаме,не разграничаваме,не разбираме,не проумяваме ме,нямам ме представа за вашата разлика...за нас сте 1 и също.така е било така и ще остане!
5
8
 
7
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Не съм смел. Страхлив съм. Гледам да ми е спокойно. Само да не се наложи да си покажа истинската същност. Жарава съм скрита под пепел.
4
5
 
18
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Ей така лека полека ще се романизирате докато вините турците за всичко. Той може да се казва Хасан може и Иван но Майка Индия. Но ние ще си пишем по форумите. Ще се псувамеТе не могат да четат и да пишат.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ОсмансмеУо си АМА зад монитора
2
1
 
18
 
! Отговори
Саранчо преди 5 години
Ромове
1
3
 
19
 
! Отговори
Осман преди 5 години
До 1За всичко обвинявате турците ама братчедите ви изядоха главите. Турчин не бие доктори. Аз също съм турчин. Умориха майка ми в болницата но никого не съм бил. Мога да убия човек ако се наложи но да се държа като живoтно не.