Нацисти: Смърт за "расовият предател" принц Хари!

US бандити се заканват на братанската кралска особа
7 дек 2018 13:15, Нели Христова
70
Нацисти: Смърт за "расовият предател" принц Хари!
Снимка: Facebook

Принц Хари поведе кралското семейство към модерните времена като се ожени се за разведена, чернокожа американка. Но макар че почти целият свят му се възхищава, има хора, които не са доволни от избора му на съпруга.

Американска нео-нацистка група обяви, че иска убийството на принц Хари, защото е "расов предател".

Организацията, позната като Sonnenkrieg Division публикува снимка на дюка на Съсекс с опрян пистолет в главата и нарисувана свастика. Надписът под нея гласи: "Ще се видим по-късно расов предателю".

Заплашителни съобщения Хари и Мегън Маркъл получават и от групата Atomwaffen Division, която е разследвана за пет убийства.

В превод от немски, нацисткият клан се казва "атомни оръжия" и почита Адолф Хитлер и серийния убиец Чарълс Менсън. Те също така проповядват нов "универсален ред" по света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
8
 
8
 
! Отговори
K преди 5 години
Има все още надежда за този свят !
40
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какви са модерните времена ?Белите хора да станат тъмно кафяви или черни и всички заедно да заживеем в едно цветнокожо гето.Колко модерно.То и Спинът е модерен ама не е хубав.
39
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Закво се възмущават та чернокожите тъпкачи и държанки от хилядолетия са на почит в двора.Мъжките са надарени женските без задръжки във всичко.Просто сега решиха да ги покажат на бял свят.
38
1
 
9
 
! Отговори
до 28 преди 5 години
Според мен пък е взел лицето и оплешивяването на на Принц Чарлз. не е от любовниците
37
0
 
11
 
! Отговори
ОСТЪР преди 5 години
Трябва да стане голямо чудо (сакатлък), че Хари или някое от децата му да заеме престола. Те са n-ти поред в листата на чакащите, и затова го оставиха.
36
4
 
6
 
! Отговори
МАШИНОТРОН ЛОБОТОМОВ преди 5 години
ИСТОРИЯТА И СВЕТЪТ НЕ ОБИЧАТ ЗАГУБЕНЯЦИ И ЛУЗЕРИ 2раСВВ НАЦИСТИТЕ БЯХА ПОБЕДЕНИ РАЗБИТИ САМО ПСИХИЧНО БОЛЕН БИ ПОТДЪРЖАЛ ГУБЕЩИ ПСИХОРЕПТИЛНИШИЗОФРЕНИЧНИ ИДЕОЛОГИИ КАТО ФАШИЗМА РАДИКАЛНИЯТ ИСЛЯМ И БОЛШИВИШКИЯТ СТАЛИНИЗЪМ
35
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо "смърт на расовия предател"? Хари от коя раса е от рижавата. Тия, белите "неонацисти" такава ли чистота на расата си представят? :)Оставете Хари и Меган на мираНе виждате ли, че са БИОЕКПЕРИМЕНТ? Да видим каква кръстоска ще се получи. :):)
34
0
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
световният терорист британия е отгърмял отвсякъде
33
0
 
8
 
! Отговори
Русия преди 5 години
"братанската кралска особа"
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сливналия"И аз ще се модернизирам. Търся жена от кв. Надежда."---Абе, ела тук в София, бе! Хем ще си вземеш някоя я от "Факултето", я от "Филиповци, хем и жителство. А, може и някоя по- в центъра от ул. "Татарли", например... :)Само, че тука им викаме "роми", да знаеш! :) :)
31
1
 
4
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Очаквах тази реакция.
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това сигурно го е казал великия магьосник на ккк Дейвид Дук.
29
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 24Ти си го написал сам абревиатура е, на националсоциалистичессата работническа партия, Хитлер е бил комунист издигнат от KPD.
28
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Налита на,шоколад булка
27
0
 
21
 
! Отговори
пи-ан-дур преди 5 години
Мешана скара и бира
26
2
 
32
 
! Отговори
PS преди 5 години
Тия са луди, та Хари даже не е от кралското семейство... Той е син на Даяна и един бог знае кой от любовниците й хахаха
25
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурен съм че Елизабет II е против този брак! Тя е от друга епоха и 100% е против ислямизацията и мултикултито, но не смее да гъкне защото левите ще я гилотинират!
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 22Говориш за Дом Маймунлемон от крап нюз нетоърк(снн).
23
11
 
24
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Млад мъж се разболял от рак на тестисите ... лекарят му предложил присаждане на тестиси от чернокож.Човека искал да има дете .. и се съгласил...речено - сторено...присадили му...жена му забременяла...ражда...той развълнуван пита акушерката:- Момче или момиче?Акушерката - не можах да видя точно - открадна ми банана дето си го носих за обяд...и скочи на лампата...
22
1
 
5
 
! Отговори
6 преди 5 години
До Анонимен 16 - а на какво е абривиатура NAZI ?Според германската партия Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei или NSDAPNazi идва от Nazism, което идва от Nationalsozialismus...То малко като пречупения кръст/свастиката, които се почита от повече от 3000 години с добро и германците си го лепнаха, кат емблема на партията и изведнъш дори е забранен символ. един луд с 2 пръста мустак под нослето и чарли чаплин вече е с неприемлива визия според някой западняци