Нацисти: Смърт за "расовият предател" принц Хари!

US бандити се заканват на братанската кралска особа
7 дек 2018 13:15, Нели Христова
70
Нацисти: Смърт за "расовият предател" принц Хари!
Снимка: Facebook

Принц Хари поведе кралското семейство към модерните времена като се ожени се за разведена, чернокожа американка. Но макар че почти целият свят му се възхищава, има хора, които не са доволни от избора му на съпруга.

Американска нео-нацистка група обяви, че иска убийството на принц Хари, защото е "расов предател".

Организацията, позната като Sonnenkrieg Division публикува снимка на дюка на Съсекс с опрян пистолет в главата и нарисувана свастика. Надписът под нея гласи: "Ще се видим по-късно расов предателю".

Заплашителни съобщения Хари и Мегън Маркъл получават и от групата Atomwaffen Division, която е разследвана за пет убийства.

В превод от немски, нацисткият клан се казва "атомни оръжия" и почита Адолф Хитлер и серийния убиец Чарълс Менсън. Те също така проповядват нов "универсален ред" по света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
11
 
! Отговори
Сливналия преди 5 години
И аз ще се модернизирам. Търся жена от кв. Надежда.
20
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мога да ви кажа, че черните са далеч по-големи расисти от белите. За пример ви давам ЮАР където системно избиват бели или за един тв водещ в САЩ, който каза, че трябва да се вземат мерки срещу белите в страната. И нищо не последва за него от изказването му. Това ако го беше казал бял водещ за черните щеше да се отвори ада за него.
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наскоро черняк в САЩ си беше залепил бележка на блока " Влизайте на своя отговорност тук живеят н" обаче го разкриха за нула време.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 16В главата ти е каша. В момента в който ме обиди загуби аргумента. Чети повече книжки. За последен път се обръщам към теб.
17
1
 
6
 
! Отговори
4и4ко Ади преди 5 години
Зики Хайли
16
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нелче, абе, дай "линк" към материала, в който пише, че "почти целият свят му се възхищава", да прочертем и ние в оригинал, бе девойко! :) :)
15
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 12Нацист и националист също са две различни неща и неграмотните като теб ги бъркат. Нацист идва от NAZI което е абревиатура на нещо друго националсоциализъма е диктатура. Пуритани идва от puryfi, което означава чисто, изчистено, пречистено и неща от тоя род.
14
6
 
31
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Според мен Хари направи голяма глупост. Британия се е запазила толкова векове именно защото принцовете са се женили за подходящи съпруги. Няма как, като си роден в кралско семейство ще се съобразяваш и подчиняваш на законите, не може каквото си искаш. Хората са казали, не може това в онова и душата в рая. На тях се пада отговорността за съхраняване на монархията. Хари постъпи супер безотговорно. Има си закони, които са се спазвали стриктно, затова Европа е оцеляла през вековете.
13
1
 
27
 
! Отговори
Зиновиев преди 5 години
Стига с те ни занимавали с тези *** наречени "британско кралско семейство"...
12
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, тия "неонацисти" нека изчакат до пролетта, Меган жена му да роди, да се види какво ще е отрочето на Хари: Дали на оранжеви и кафяви райета, или пък, Оранжево на кафяви петна, като далматинец.P.S. А, сега сериозно. Чичото на баба му Елизабет II, крал Едуард VIII е принуден от Парламента да се откаже от трона през 1936 г. ТОЧНО заради връзката си с разведена американка, която никой здравомислещ тогава не може да приема. (нормално).Сега "почти целият свят му се възхищава" (!?)
11
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименВсъщност думата нацист е обиден термин, създаден от социалистите и комунистите. Нещо като днешния "реднек" (сeляк) с който обиждат хората, гласуващи за републиканците и Тръмп. Според прогресивните сили за консерваторите гласуват само природно тъпитe. Правилния термин е не "нацист", а "националсоциалист".
10
5
 
11
 
! Отговори
Alpha преди 5 години
Този брак е фиктивен. Всички помним снимиките на Хари в нацистка униформа с пречупен кръст. Като се ожени за черната замазва положението. Но петното върху рептилите няма как да се изличи с такива изкуствени прояви.
9
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ние какво трябва да направим, трябва ли да ни занимавате със всички възможни простотии ? е са нацисти, а консервативни хора. Hацист е нещо съвсем рaзлично от пуританските общества, вземете се ограмотете или си намерете другa работа.
8
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Но макар че почти целият свят му се възхищава..."---Хайде, бе! Сериозно? :)
7
3
 
54
 
! Отговори
Смях преди 5 години
"цял свят му се възхищава"За какво? Че се е оженил за черна? Голямо постижение. Победа за прогресивните сили.
6
6
 
56
 
! Отговори
Хари е за смях преди 5 години
А аз пък смятам, че тоя Хари е глуп*ак. За него нямаше принцеса или благородничка, че се ожени за по-стара, разведена африканка. Вкусът му е като на Даяна, дето си падаше по араби и индийци.
5
17
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
хари е пича.га и ще им изпрати джеймс бонд да ги разкатае
4
5
 
35
 
! Отговори
Според мен преди 5 години
Спокойно бе хора, тя старата царица няма да позволи да се роди мелезът. Даяна катастрофираха, тази Меган ще абортира и повече няма да зачене.
3
7
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тези скоро пакистанец ще им е крал. Вече кмета на Лондон е такъв. Като англичаните не раждат и се пълнят с хора от колониите си ги очаква точно това. Индия е 1.4 милиарда, Пакистан е 200 милиона, Бангладеш е 160 милиона, Нигерия - 200 милиона. Все британски колонии. Всички те искат да отидат в метрополията и да гледат Висшата лига. Междувременно, промотирането на хомосексуализма и развращаването на обществото достига нови върхове, а християнските ценности са дамгосани с марка 'непрогресивни'.
2
7
 
17
 
! Отговори
Ха преди 5 години
Аз пък не знаех, че е чернокожа. Бих и скъсал кожата де.