Рейнджърката от Карлово убита от болезнена ревност?

Задържан е бивш рейнджър, с когото тя имала връзка
8 дек 2018 13:08, Елка Василева
102
Рейнджърката от Карлово убита от болезнена ревност?
Светослав Каменов. Снимка: Facebook

Болезнена ревност е причината за убийството на 40-годишната рейнджърка от карловската бригада Десислава Стоянова.

Това е една от основните версии на разследващите по случая, пише "24 часа". Трупът на красивата редничка бе открит снощи в пристройка на къща в Сопот.

Имотът е на 42-годишния бивш рейнджър Светослав Каменов. Пак вчера той е бил задържан в Северна България, след като е бил издирван няколко дни. Именно Каменов е заподозрян за насилствената смърт на Десислава.

Двамата са имали интимна връзка. По непотвърдена информация рейнджърката обаче е имала и друг ухажор, което е извадило от релси Каменов.

От военно-окръжната прокуратура в Пловдив отказват до този момент информация.

Според местния сайт „Подбалкански новинар“ пък Светослав Каменов е бил уволнен от карловската бригада преди няколко години, защото има психически отклонения. Бил е на мисия зад граница и след като се е върнал от там, е имал проблеми, уточниха нашите източници.

След като е бил освободен от армията, Светослав Каменов се е обаждал в полицията и съобщавал, че в ДСК в Карлово има поставена бомба.

Още по темата

Стоянова бе обявена за издирване, след като изчезна мистериозно преди 11 дни.

На 5 декември жилището й в Карлово е било открито с работещ телевизор, а нейният телефон се зареждал на масата. Според криминалистите това показва, че рейнджърката е излязла набързо и по спешност от апартамента си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа срама нямате ей!
25
4
 
28
 
! Отговори
Божее преди 5 години
Има физиономия на типичен селянин , такива има стотици в БГ
24
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Рейнджър " Динко.
23
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При русофилите такива са им мутри. И с проблеми и без проблеми стават за охранители. Нали трябва да се хранят..
22
1
 
19
 
! Отговори
Хах преди 5 години
В друга медия пише ,че има няколко мисии в Афганистан и Ирак и обучавал командоси. Явно по мисиите нещо е прещракало в мозъка
21
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Психиатрията в България трябва да стане отрасъл номер едно докато има такива като този индивид. Имаме нужда от още 20 такива болници/затвори!
20
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рейнджърките за какво са рейнджърки- да въртят по няколко любови едновременно?
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А на бас че такъв рейнджър разпознава повече миризми от вълка!
18
3
 
11
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 5 години
E, сама легнала сама паднала! Не желая на никому такава смърт! Глупаво е!Мир на праха и.Само,че има нещо друго! Доколко една жена или мъж може да се владее?Защото и двамата са имали деца.След време /някога / те ще се срещнат. И тогава неудобните въпроси ще са много.
17
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко ли трябва да е изперкала тая жена, за да тръгне с тоя психо? Само като го види човек и би си отвратил
16
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената е била свободна, до колкото се разбира не е имала семейство и ги е сменявала като носни кърпчки. Този щом е имал психо отклонение защо не е бил в психиатрично заведение, ами се е разхождал на свобода и си е правил гаргара с народа. Още когато е подал фалшивият сигнал за бомба е трябвало да го заключат и да не го пускат.Ако го бяха заключили жената щеше да е жива и здрава. По бай Тшово време този нямаше да има възможност да убива. А сега такива като него са хиляди по улиците.
15
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената не е била стока. Да оставиш малко дете и да си раздаваш сливата на всеки. Рано или късно е щяло да стане трагедия. Много съжалявам, но жената си е търсила белята. А тоя от снимката само от един поглед ми става ясно, че е абсолютен примитив с коеф. на интелигентност - 80
14
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами искат да си го слагат с мутри а не с безработни или на малка заплата слагайте си го с мутри да.
13
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 12Ти като я разбереш че е женена и си търси тъпкач въобще не и се връзвай.Ако много настоява и го дай да го полигави малко но само ако много иска.Да си седи с нейният плейбой тя ако иска нещо сериозно да го е зарязала отдавна.Най-вероятно му връща заради някаква селска игра може изневяра може да е неква друга контричка а ти ще си просто вибратор с пари.Едно хубаво момиче на повикване е 50-100 лв и няма драма или корав бек да ви дебне в храсталаците.Тва не са хора.
12
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aвторке прота си *** кво ме триеш казах ,че лъжеш и ,че не и е ухажор а праскач и е имала няколко и ги е въртяла.Докато се фаяат с мутри а не с безработни млади или на 500 заплата така ще е.Искат си мутри ами ето им ги .
11
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те такива си ги харесват защото им доставя удоволствие че въртят на малкият си пръст по 20-30 балъка на куп.И след известно време игрички някой от психарите не издържа щото все пак ги търсят и да са луди *** кибритлии от една дума да скачат с ножа и да почнат да леят кръв защото са големите мъже та някой от тия мъже големи повечето от тях безработни загубеняци със стотинки в задният джоб превърти окончателни и разбие въртележката със сливка и дупенце.И така.Рисковете на професията.
10
3
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
позор и ние разчитаме на такива хора да ни защитават
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мир на праха и.Преди време бях мениджър в една фирма в Североизточна България. Една от подчинените ми имаше доста мазно и подлизурско поведение. Гледах да не се издавам че ме дразни и се държах вежливо. Обаче излезе слух че ми е любовница. Беше ми весело докато не ми казаха че мъжът и е военен от някаква секретна база до Варна, викали им Нинджите някакво подобие на Тюлените. Видях го веднъж, не беше много голям, но корав. До края на назначението бях на тръни.
8
6
 
7
 
! Отговори
Асма от Ветрен-28г. преди 5 години
Да съ приемвъ станбулската кунфекция, чи жината ногу *** бъхтят,праят *** на туршия.
7
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената може да не е имала врэзка с този психопат, може "връзката" да е само в неговата фантазия. Сигулно я е преследвал и я е излъгал да излезе. Голката жена! Колко жени бяха убити през миналата година от такива психопати, а тази година? Просто ужасно! Трябва да ги задържат такива и за "сталкинг".