Рейнджърката от Карлово убита от болезнена ревност?

Задържан е бивш рейнджър, с когото тя имала връзка
8 дек 2018 13:08, Елка Василева
102
Рейнджърката от Карлово убита от болезнена ревност?
Светослав Каменов. Снимка: Facebook

Болезнена ревност е причината за убийството на 40-годишната рейнджърка от карловската бригада Десислава Стоянова.

Това е една от основните версии на разследващите по случая, пише "24 часа". Трупът на красивата редничка бе открит снощи в пристройка на къща в Сопот.

Имотът е на 42-годишния бивш рейнджър Светослав Каменов. Пак вчера той е бил задържан в Северна България, след като е бил издирван няколко дни. Именно Каменов е заподозрян за насилствената смърт на Десислава.

Двамата са имали интимна връзка. По непотвърдена информация рейнджърката обаче е имала и друг ухажор, което е извадило от релси Каменов.

От военно-окръжната прокуратура в Пловдив отказват до този момент информация.

Според местния сайт „Подбалкански новинар“ пък Светослав Каменов е бил уволнен от карловската бригада преди няколко години, защото има психически отклонения. Бил е на мисия зад граница и след като се е върнал от там, е имал проблеми, уточниха нашите източници.

След като е бил освободен от армията, Светослав Каменов се е обаждал в полицията и съобщавал, че в ДСК в Карлово има поставена бомба.

Още по темата

Стоянова бе обявена за издирване, след като изчезна мистериозно преди 11 дни.

На 5 декември жилището й в Карлово е било открито с работещ телевизор, а нейният телефон се зареждал на масата. Според криминалистите това показва, че рейнджърката е излязла набързо и по спешност от апартамента си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
9
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Отново не става ясно какво ни интересува този казус нас, нормалните хора.
5
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ви става, момчета?! Юнаци, жените ли са ви смъртните врагове?Врагът е друг, но не ви стиска нито да го назовете, нито да го натупате...Язък и за двамата!
4
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Образованите млади безработни или работещи на малка заплата нормална работа не кефят силиконките ,силиконките се кефят на татуирани горили като тях освен горилите и те самите са татуирани.Тая си е получила това което е искала.Ако е искала нормален мъж е пълно и с такива но е искала друго и си го е получила.
3
1
 
21
 
! Отговори
След,,Мисия'� преди 5 години
много народ превърта,тъй нареченият,,Поствиетнамски Синдром''.И много от превъртелите избиват хора от най-близкото си обкръжение! Уви...
2
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ясно ,той с психични отклонения жената от ромски произход...Погледни го тоя от километри му личи че има некви проблеми с главата.
1
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наемници на САЩ с нашите пари - убийци