Хакери продават откраднати файлове за 11/9! Предлагат ги на Русия, терористи...

Искат подкуп от застрахователни компании, за да не ги извадят на бял свят
2 яну 2019 16:07, Нели Христова
125
Хакери продават откраднати файлове за 11/9! Предлагат ги на Русия, терористи...
Снимка: Pixabay

“Ще надминем дори "Панамските досиета“! По този начин група хакери се заканват да покажат на бял свят купища документи свързани с атентата от 11 септември. Но преди това... искат откуп.

Какво има в откраднатите файлове, организацията Dark Overlord така и не казва, но твърди, че в тях ще се намери "истината за случилото се“.  А кой би знаел повече за това от застрахователните компании?

Близо 18 хил. документи са притежание на групата. В тях се споменават имената на Hiscox Syndicates, Lloyds of London и Silverstein Properties, всички до една – застрахователни компании. А една част от тях се оказват и информация на ФБР, ЦРУ и Департаментът на отбраната на САЩ.

От застрахователните компании, хакерите искат подкуп, за да не издадат тайните им. А ако не го получат, до края на деня се очаква да публикуват първия ключ с който всеки да може да отвори определен пакет от информация. За да докажат, че са автентични, хакерите публикуват малка част от тях в дарк уеб форума KickAss.

Освен заплаха към компаниите, хакерите отправят такава и към всеки, чието име присъства в тези 18 хил. файла.

Останалите документи, откраднати от компютрите на ЦРУ и ФБР, от Dark Overlord са склонни да продадат.

За крупна сума пари, изпратена в биткойни, хакерите подканват терористични организации, Китай и Русия да наддават за ценните данни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако тези файлове излязат на бял свят ще лъсне истината, че Буш сам си взриви Кулите и уби 3 800 човека, само за да може да нападне Ирак под фалшив предтекст.
7
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как така Русия изостанала, пък всеки ден антируски статии, и то не само в тоя сайт???
6
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И децата знаят, че психопатът Буш организира атентатите, за да има оправдание да нахлуе в Близкия изток и да им окраде петрола.
5
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наредихте терористите до Русия..............леле, докъде стигнахте...................все едно казвате............руснаците са по-лоши от терористите....................и Хитлер може да ви завижда за това промиване на мозъци!!!
4
0
 
46
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Е кой да знае по-добре от "Silverstein Properties", все пак това е фирмата на Лари Силвърстийн, който малко преди атентата е купил сградите, и непосредствено преди атентата в застраховал сградите за около 6 милиарда долара полица, която включва, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, клауза за евентуална терористична атака със самолет.Та, хакерите да не бъдат алчни, да презентират каквото имат, то е ясно на всички, но фактите са си факти.
3
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахаха "терористични организации, Китай и Русия" как са наредили само
2
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пише че сами си събориха кулите , това е истината , и няма загинал нито един евреин в този ден а всички са биле или болни или в отпуска, а другите са косвени жертви
1
1
 
24
 
! Отговори
ej неграмотнк, преди 5 години
кой ти даде диплома бе? Тва запетая за нищо я нямаш! Га ти журналиста! провал!