Любовта между Хитлер и Ева Браун така и не била консумирана?

Красавицата се оплакавла, че той мисли само за мисиите си
20 яну 2019 20:45, Нели Христова
89
Любовта между  Хитлер и Ева Браун така и не била консумирана?
Снимка: Flickr

Едно на 5000 момичета страда от синдром на Майер-Рокитански, Кустер-Хаузер (МРКХ). Състояние, при което още в зародиш репродуктивната система се развива непълноценно или с нарушения.

От именно това заболяване е страдала и Ева Браун – изгората на Хитлер. И според историка Томас Лундмарк, това е била една от главните причини любовта между фюрера и красавицата да е била единствено и само платоническа. Или по-просто казано, Хитлер никога не е имал сексуални взаимоотношения с изгората си.

Повечето момичета прибягват към операция, за да решат проблема си. МРКХ не означава, че девойките не могат да участват в полов акт, но той би бил изключително болезнен за тях. Ева Браун също потърсила помощ, но това не променило факта, че с Адолф така и не консумирали връзката си.

Доказателство за това е календар, пазен от доктор Густав Шолтен – нацистки гинеколог, който работил в клиниката в Мюнхен. В него имало съобщение от резиденцията на фюрера, което гласяло: "Пътуване до Италия, Хитлер. Благодаря за операцията, Ева Браун".

Шолтен загива в катастрофа през 1944 година, но професор Лундмарк успява да открие сина на гинеколога – Герхард. Той разказал, че Ева Браун била под негова опека в болницата, а и че майка му наистина преживяла една страхотна почивка в Италия, а разноските за нея били поети изцяло от Хитлер.

Стаята на Ева била като цветарски магазин – изпълнена отвсякъде с цветя. А бележка, която канела доктор Шолтен на гости, е поредното доказателство, че двамата добре са се познавали.

Според Герхард, тя била прекрасен човек – когато баща му починал, Ева лично отишла да поднесе съболезнованията си, а и за да го разсее, го извела да поплува малко в близкото езеро.

Но познанството и с Шолтен не е единственото доказателство, че връзката на Хитлер и Браун била само платоническа.

Хора, близки до Ева, също хвърлят светлина. По думите им, по време на пътуване в Рим, красавицата признала на преводача си, че двамата с Хитлер никога не са били физически интимни.

"Мисия, мисия, мисия... това е всичко, което той знае. Дори самата идея за интимност ще означава оскверняване на мисията му", оплакала се Ева. И продължила: "Много пъти сме гледали изгрева заедно и той ми е признавал, че може да обича само Германия".

Това държание си имало обяснение - нацистката младеж трябвало да го гледа с уважение и да не губи респекта си към него заради някаква сладникава любов.

Две от секретарките на фюрера, както и личния му физиотерапевт, също отричат Адолф и Ева да са имали интимен контакт. Дори камериерката в имението им се опитвала да ги хване, тъй като била изключително любопитна жена. Въртяла се около стаята им нощем, на сутринта проверявала чаршафите, но не откривала абсолютно нищо.

А цялото това разследване на Лундмарк се потвърждава и от завещанието на Хитлер, в което той благодари на Браун за "дългите години вярно приятелство". Единственият път, в който споменава думата любов, е когато говори за любовта си към народа си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
28
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Постоянно ни занимавате с този психар,унищожил цяла Европа,писна ни!
8
1
 
13
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
До Анонимен 6Те сега ги скъсват,па какво остава за след 70 г.
7
2
 
41
 
! Отговори
Ердоан емек сики преди 5 години
Много е лесно да се злослови за отдавна починали хора!
6
4
 
17
 
! Отговори
Ястребител преди 5 години
"The greatest story never told - Adolph ***" Това е един документален филм, който трябва да бъде изгледан от всеки.
5
39
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само една любов е имал Хитлер. Любовта към самия себе си.*** Браун не е била нищо друго освен една държанка без консумация!
4
43
 
15
 
! Отговори
Брадвата преди 5 години
Нема да е лошо да си го напишете, както си е било, а именно Хитлер си е бил чист гей.
3
0
 
46
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 5 години
Свидетелите на сексуалните неблагополучия на Хитлер явно са били разпитвани по време на спиритически сеанс.
2
5
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е лесно да се подигравате с Хитлер, когато го няма от 74 години!А ако знаете само как ще бъдат иронизирани управници като Меркел, Макрон, Боко Тиквата и пр. след 70 години - направо ви е бедна фантазията!И без това са си чисти карикатури!
1
0
 
80
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Живо ни интересува, след като толкова цветущо и неприкрито ни информирахте за интимния живот на Адолф и ***, като не ни спестихте и най-малките подробности, дали ще ни информирате също така и за интимния живот на глобалисткия елит - Тереза Мей, Жал-Пол Юнкер, Емануел Макрон, а, и да не пропуснем някой, Ангела Меркел, които ДО ЕДИН са безплодни и бездетни? Също така ни интересува анализ на въпроса, дали това е умишлено и добре планирано, или просто една статистически невроятна, нелепа случайност!