Стайко Стайков отвлечен и пребит! Сега е в "Пирогов"

Синът на Миню Стайков бе издирван от Интерпол
28 яну 2019 12:52,
77
Стайко Стайков отвлечен и пребит! Сега е в "Пирогов"
Снимка: Interpol

Издирваният от Интерпол Стайко Стайков е бил отвлечен, пребит и захвърлен край София, съобщи БНР.

Сега синът на Миню Стайков е в "Пирогов" с много травми по цялото тяло.

Още по темата

Към момента от МВР проверяват случая. Повече информация вероятно ще бъде дадена по-късно днес.

Припомняме ви, че бащата на Стайко е в ареста от септември по разследване на прокуратурата и ГДБОП за производство на нелегални цигари, пране на пари и данъчни престъпления. Тогава Стайко Стайков не беше открит и го обявиха за издирване в Интерпол.

Стайков-младши беше свързан с операция "Захарно петле", проведена в средата на декември 2012 година. Получатели на стоката били дружества от типа "буфер", които избягвали плащането на данъци, след като декларирали фиктивни сделки с неизяснен характер от фирми на типа "липсващ търговец".

След това дружествата реализирали захарта на цена, много по-ниска от пазарната. Така групата избягвала плащането на дължимия ДДС и ощетила държавния бюджет с около 2 500 000 лв. от февруари до декември, твърдят от Темида.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютен цирк, всеки ден и във всичко в тази скапана държава.
53
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много смешна и жалка постановка ,на която естествено компетентните органи ще се хванат.Закривай!
52
0
 
2
 
! Отговори
и аз така... преди 5 години
До Валери Тиквата - ...малко охлузен излиза с версия отвличане. Ха-хадокато полицейските говорители ни напояваха с обилни обяснения по телевизията, у мен се загнезди аналогично подозрение за "само отвличане". За повече фото реализъм вътрешни хора са го "разкрасили", а "юнакът" се е нашмъркал да добие неадекватерн вид. Куките не успяваха да прикрият, че подобни мисли се въртят из техните глави също. Да си го оправят! Младежът отдавна е затънал в блатото. Какво дръго е виждал от баща си!
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички във Варна цнаят как пътуват цигарите през митницата.Но " държавата " не е знаела 20г. Примерно. И се разбира в края на годината. Щото тия от Брюксел се обидили.
50
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
между бизнесмена и интерпол се наместили мутрите . Така ли да разбираме и му хвърлили един бой.
49
0
 
11
 
! Отговори
Лазо преди 5 години
ПЪРВО-ИЗДИРВАН С ЦВЕТОВЕ НА МНОГО БЮЛЕТИНИ,ВТОРО-НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ГО ТЪРСИ,ТРЕТО-ПРЕДАВА СЕ САМ В...ПИРОГОВ,ЧЕТВЪРТО-ДА СЕ ПРОСТИ С БИЗНЕСА СИ,ПЕТО-ДО НЯКОЙ И ДРУГ ДЕН,ЩЕ ГО ИЗПИШАТ,ОКОНЧАТЕЛНО,ШЕСТО-ПРОГНИЛА ДЪРЖАВА НА ВСИЧКИ НИВАСЕДМО--В СРЯДА СЪМ НА ТЕРМИНАЛА.ПОСЛЕДНО-НЕ МЕ ЧАКАЙТЕ ЗА ВРЪЩАНЕ!!
48
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради Захарно петле издирван по ДДС от Интерпол-клон България ли,че не бил открит понеж бил отвлечен,но че то ДДС за захарта се надчислява преди да излезе захарта независимо къде от фабриката,завода,а не още от полето където е захарното цвекло,ако се надчислява ДДС върху захарното цвекло ще е по ясно откъде идва цвеклото и ше са изключени тези схеми липсващ търговец щото,ако има липсващ производител на цвекло просто няма да има цвекло за производство на захар като производство,че допълващи мита
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Издирвали го, пък то си ходил из София...Къде са го издирвали, в някоя библиотека или читалище ли?!
46
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех, че веселба - мутрите на власт арестуват баща му и го търсят, мутрите зад властта им го намират, отвличат, пребиват и връщат на тепсия. Сега остава само някой да се бръкне да плати за цялата работа. Тая държва затъва с всеки изминат ден. Такова беззаконие цари, че направо си мисля да си купя някакво оръжие. Положението е пълна анархия - едни копаят дюни с разрешителни от преди 10 години, други живеят в апартаменти на кръстници, трети ... абе ясно ви е. А Търговския регистър пак беше офлайн.Хм
45
5
 
5
 
! Отговори
Валери Тиквата преди 5 години
Лъжат. Просто вече няма на къде да се крие и.... малко охлузен излиза с версия отвличане. Ха-ха..
44
5
 
21
 
! Отговори
1 преди 5 години
интерпола на физкултурника на герб-комунисти ли го е издирвал,и накрая,го засекли в "Пирогов"смешни и жалки сте гербери-комунисти.
43
0
 
16
 
! Отговори
хохоБохо преди 5 години
Не интерпол, а европол
42
1
 
22
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Явно не е платил на тези които са му помагали да се укрива и са се изгаврили с момчето!
41
2
 
16
 
! Отговори
Охобохо преди 5 години
Е нали ЦЦ го готвят за шеф на Интерпол,ето трупа точки....
40
1
 
6
 
! Отговори
Tiko преди 5 години
Boya ne pomaga, no i ne vredi.
39
3
 
25
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Намерили го мутрите?А кои мутри?Да не би да са тия на Цветанов и да са му провели инструктаж за "правилно" поведение и говорене?Щото със сигурност има какво да каже.
38
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Издирваният с Интрепол бил пребит край София - кой въобще се залъгва вече, че милиционерите работят нещо ???Иху, иху някакви ПР-акции с гръмки и *** имена, а престъпниците си се разхождат най-спкойно!
37
3
 
5
 
! Отговори
Йончева преди 5 години
Борисов е!И Нинова ме подкрепя!
36
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как така, търсят го с бюлетина на Интерпол, а вместо да го намерят "органите", го намират мутрите? Ние на кого и за какво плащаме заплати? Сега ще платим и лечението му! Ами, щом на власт са биячите, така ще е!
35
0
 
31
 
! Отговори
?! преди 5 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?