?25 000 за месец от секс чатове! Румъния е световен лидер в сектора!

Предполага се, че 200 000 румънци изкарват така хляба си
1 фев 2019 22:01,
196
?25 000 за месец от секс чатове! Румъния е световен лидер в сектора!

Румъния се превърна в световния пазарен лидер в областта на секс чатовете. Само за няколко години в страната са създадени няколко хиляди студиа за интернет секс услуги.

Около 200 000 румънци изкарват прехраната си чрез секс чатовете.

"Пазарът се разраства с по 10-15% нови клиенти годишно. Румънската тайна се състои в това, че имаме много бърз интернет, умни момичета, които говорят добре английски, и естествено, са много красиви", обяснява Мария Некула, управителка на видео чат студио пред "Deutsche Welle".

Ариеле е една от жените, изкарващи прехраната си пред екрана. За нея работния ден започва в салона за красота.

Зарязала е следването по медицина, защото лекарската професия не може да й осигури този стандарт на живот. Един лекар в Румъния изкарва средно около 500 евро. Секс чатовете обаче носят доста по-сериозен доход.

Естествено, работата си има и своята тъмна страна. Една от жените, които е изкарвала така прехраната си, се срамува от миналото си.

"Изкарваш първите 1000 евро, това са много пари в Румъния. И после продължаваш - какви други възможности имаш? Да блъскаш в супермаркета за 200 евро?", обяснява тя.

Засега секс чатовете остават в сива зона, поне за властите. Проституцията в страната официално е забранена, но секс чатовете процъфтяват. А секс чатовете се представят за кол центрове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стара статия от 20г.Какви 200евро заплата като минималната е 350евро в Румъния.някой лъже.
103
5
 
12
 
! Отговори
Мишо преди 5 години
Браво. Това е страхотна статия! Тъкмо навреме, че нямах представа с какво да се захвана!С това ли трябва да се гордеем, това ли искате от нас?! Нация от безмозъчни *** и миячи на тоалетни? Това ли са новите демократични ценности?!
102
5
 
6
 
! Отговори
МЕТЕОР преди 5 години
В България няма никой да блъска за 200 евро в супермаркет,у нас всичките са с више,а не с висше образувание,а в Румъния работят хората ,та затвоа и са по-напред от у нас,за съжаление.
101
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На българина му дай 5 долара и ти отстъпва жена си, ако му дадеш още 5 ти води и дъщеря си. Племе пропаднало и прокажено буллгарско!
100
1
 
9
 
! Отговори
Земеделец преди 5 години
До ГoшуАбе гошу, да не си циникът или сиднито или поне си безработен като тях, на всяка манджа мерудия, цял ден киснеш в коментаритеи навсякъде даваш акъл и все си най-мъж, най богат, все всичкосиправил, ай сик*ир!
99
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е т.нар. аутсорсинг, който расте и в България и ще расте защото заплатите са ниски и работодателите са по-жестоки от сводниците..
98
3
 
21
 
! Отговори
бай Тошо преди 5 години
Където има беднотия,не търсете морал и етика!
97
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крадене от сайта на Дойче веле ама така Новината е от 29.01..................смешници
96
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 96Не, не всички са толкова красиви. Е, прав си, че в Българоя ДЕБЕЛАЦИТЕ ГНУСНИ са много повече.
95
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 79ПОвечето богати, които съм срещал, просот взимат най-скъпото. Иначе как ще си обясниш полети за по 15000 евро :)
94
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До дрочилМда. То по тая логика и от мъж вече няма смисъл, даже и онлайн. И банка за *** има и доста българки сами си правят деца и си ги отглеждат. По-евтино ще им излиза, да
93
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 79То това е критерият за богат - какъв му е смартфона :) Най-богатите не инвестират в ненужни играчки само за да се покажат. Нямат нужда да се фукат.
92
3
 
30
 
! Отговори
123 преди 5 години
секс чат е като да лижеш меда през буркана.
91
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 33При новия световен ред е така! Мъжете безработни алкохолици и наркомани, жените проституират онлайн.---и събират парите (без да ги таковат) от тези, дето са уволнили мъжете им, а в същото време мозъка им се е изпържил от презадоволеност във всяко едно отношение така, че да го вдигат само и единствено -гледайки един пиксел, как мърда! че то пияните мъже на тези жени, са си ок от всякъде ве - лежат, пият, а жените им обират парите на лошите! винаги има баланс в природата.. хе хе хе ..
90
20
 
1
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До Поручик РжевскиХа-ха-ха....:) Именно. Аз между другото бях пионер в тази област, Още в далечните години, когато имаше интернет клубове и хората нямаха компютри по къщите си, аз с жена ми (първата) правихме секс по интернет срещу заплащане - 4$ на минута. Вадехме по няколко хилядарки в долари на месец :) Що за умници, воайори са тези, дето дават пари да гледат и аз никога не съм го разбирал
89
2
 
27
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Много ми е интересно. Виртуални ресторанти няма ли? Сервират ти на монитора шопска, кебапчета биричка. Ти гледаш и се кефиш?
88
12
 
8
 
! Отговори
Бам бам преди 5 години
До Анонимна 111Всъщност за поколението под 40 в България ,мъжете доста повече се поддържат повече от жените - фитнес , спорт и т.н. Доката масата жени са доста отпуснати и разчитат само на козметика. Нямам представа защо за масата жени в България спортът се е превърнал в *** дума.
87
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При нас главно избелените ромки се занимават с този 'бизнес' и то от доста време,сигурно и в Румъния е така!
86
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато "мъж" няма умствени и природни дадености да бъде с реална жена се самозалъгва и избива комплекси в такива чатове.После крещят че жените били 'урви.
85
17
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 127Пич аз съм ходила в Швеция и жените всичките са доста стройни, високи и чаровни. Мъжете също - нищо общо с ниските,дебели и плешиви мъже в България. Не се заблуждавайте,жените не сме особено хубави,но вие мъжете сте едни от най-запуснатите в Европа.