Един от най-издирваните испански наркотрафиканти заловен у нас

Той променил външния си вид и искал да избяга във Венецуела
2 мар 2019 15:32,
15
Един от най-издирваните испански наркотрафиканти заловен у нас
Снимка: pixabay.com

Испанската Гражданска гвардия съобщи днес, че в България е арестуван един от най-издирваните испански наркотрафиканти, който променил външния си вид, като значително увеличил килограмите си и се готвел да избяга във Венецуела, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Испанецът с инициали J.S.A. според Гражданската гвардия играел много важна роля в "опасна престъпна организация, която вкарвала в Испания и в останалата част на Европа големи количества кокаин от Южна Америка и се занимавала с пране на пари". Той бил издирван от 2013 г. от испанските съдебни власти и бил един от десетте най-издирвани хора от Гражданската гвардия, гласи съобщение, публикувано в Мадрид.

В началото на февруари агенти, специализирани в издирването на бегълци в Испания научили, че той е в българския пристанищен град Варна.

Те допуснали, че е "възможно той да носи огнестрелно оръжие при пътуванията си и значително да е променил външния си вид, като е напълнял с повече от 50 килограма", добавя Гражданската гвардия. Според нея българската полиция потвърдила това и извършила ареста.

В момента на ареста заподозреният наркотрафикант имал фалшиви испански документи за самоличност и смятал да напусне България и да отпътува към Венецуела в следващите дни, се посочва в съобщението, цитирано от Франс прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
този хубавец, спонсор на Мадуро и др. подобни радетели на световния комунизъм, наивно е повярвал, че в страната с неумиращия комунизъм е в безопасност, обаче нъц! На репортажа се виждаха фигури с униформи на DEA! Но нека нашите служби да се пъчат със залавянето. Неотдавна имаше друг един такъв наивник, от Мароко или Тунис, забравих вече, гледаше като утепан и не вярваше, че другарите тук наистина го екстрадират!
7
2
 
0
 
! Отговори
Фашистки-внук.... преди 5 години
Със- нищо, не- ме- трогва, полицията....
6
0
 
0
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...naistina tapa statia ! Nishto ne kazvashta.tova dori ne minava I za novina ! Tochno tova e novina ot tipa " Edna komshiika bila rekla " !
5
0
 
0
 
! Отговори
dea преди 5 години
До Анонименiskalisa dago naemat da raboti za huan che poveche vruski imal sas tia ot humanitarnite pomoshti
4
1
 
26
 
! Отговори
Дядо от село преди 5 години
А нашите ,наркоразпространители ,те , кога ще бъдат заловени ?!
3
4
 
28
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
обаче на мен много,ама много ми хареса това:-"Те допуснали, че е "възможно той да носи огнестрелно оръжие при пътуванията си и значително да е променил външния си вид, като е напълнял с повече от 50 килограма", добавя Гражданската гвардия. Според нея българската полиция потвърдила това и извършила ареста."..Ония ДОПУСНАЛИ..ДОПУСНАЛИ !!!!!!!..и нашите "спецове".."ПОТВЪРДИЛИ това"....обичам Мутроландия!..
2
3
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
Тквун не допуска конкуренция..
1
3
 
3
 
! Отговори
V преди 5 години
На времето имаше едни СДС .Ама вече ги няма .Що тъй ? На бас че и техните медии ще изчезнат ;) Свободна европа е само началото . Има и мнооого свободни европи по наще ширини :)))