Трима пострадаха, след като пиян без книжка подкара кола

Инцидентът е станал край плевенското село Радомирци
6
Трима пострадаха, след като пиян без книжка подкара кола
Снимка: Булфото

Трима души са пострадали при катастрофа, причинена от неправоспособен водач на лек автомобил от село Радомирци, шофирал в нетрезво състояние, съобщиха от ОДМВР – Плевен.

На 5 март е станала катастрофа на пътния участък село Радомирци - село Рупци. По данни на полицията несъобразена скорост и шофиране в нетрезво състояние са причините за пътния инцидент.

Неправоспособният водач на лек автомобил "Мерцедес" – 22-годишен мъж от село Радомирци, при движение в посока село Рупци, на ляв завой е изгубил контрол над управлението. Автомобилът е излязъл в ляво по посока на движението си.

При инцидента са пострадали пътници в колата – 28-годишен от Червен бряг е с фрактура на едно ребро, 26-годишен от село Буковлък и 15-годишен от село Радомирци са с леки наранявания. На водача и тримата му спътници е оказана медицинска помощ и са освободени за домашно лечение.

От извършената проверка за алкохол е установено, че 22-годишният е зад волана с концентрация на алкохол 1,78 промила. Издаден е талон за медицинско изследване.

Проверка е изяснила, че шофьорът е неправоспособен. По случая е образувано бързо производство за престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пуснете ромчето по живо и здраво. То обещава, че няма да прави повече така.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
т.е пияна напитка без шофьорска книжка прави ПТП с ранени.Въпрос към държавата - ако съществото не бе вид напитка, а нещо по реално - щеше ли да има затвор?
2
2
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Каква категория се изисква за да въртиш държавното кормил
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ах каква поредна драма(индопакистанска) драги зрители!Радж Капур е решил да се покаже пред Брамапутра какъв голям водач е с домъкнатия за 1000 евро от Германия таралясник!