Невероятно, но факт! Мъж, бил жена, роди син на приятеля си!

Уайли Симпсън, който е роден като жена, се чуди дали да задържи детето
142

Мъж роди момче на своя приятел! Уайли Симпсън е роден като жена, но на 21-годишна възраст решава, че ще се чувства по-добре като мъж.

В крайна сметка Уайли се подлага на хормонална терапия, благодарение на която женските функции на организма му затихват, а лекарите го уверяват, че вече няма как да има деца. Това обаче се оказва не съвсем точно и така Симпсън забременява.

"Бременноста изобщо не беше планирана. Когато видях, че тестът е позитивен, ме връхлетяха много емоции. Започнах да плача. Не знаех какво да правя или мисля", споделя Симпсън.

Следват поредица от емоции, тревога и въпроси дали Уайли и Стивън да задържат детето. Въпреки това родителските инстинкти надделяват, разказва странната история телевизия Bulgaria ON AIR.

"Това, което ме изплаши бе, че за да задържа бебето, трябваше да прекратя терапията с тестостерон. Не знаех как ще се отрази на менталното ми състояние", разказва още Уайли.

Двамата с приятеля му Стивън скоро отпразнували 6 месеца от раждането на техния син.

Според психолози в нестандартната ситуация няма нищо странно, защото изборите и последствията от тях са индивидуални за всеки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До пецатаТя новината е интересна и позитивна.Трябва да има такиав новини/
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МЪЖЧе какво им е на родителите.
43
0
 
4
 
! Отговори
гост преди 5 години
До Един от СеверозападаЧети по внимателно какво е написал човека! Не "набил" жена, а ако е БИЛ жена. И никъде не пише нищо за твоите измислици написани от теб.
42
7
 
7
 
! Отговори
МЪЖ преди 5 години
На такива "Двойки" трябва да им се отнемат децата след раждането!
41
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така както е тръгнало вие мъжете ще си раждате деца а ние жените ще мързелуваме.
40
4
 
8
 
! Отговори
БеГеДжендърмерист преди 5 години
Ето виждате, че може да се възпроизвеждаме. Какво само лаете срещу нас?
39
2
 
18
 
! Отговори
А преди 5 години
Едно дете попитало баща си:- Тате, тате какво е травестит- Не знам, питай майка си, той ще ти обясни, отговорил той
38
10
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До Анонимен 41ДЖЕНДЪР ИДЕОЛОГИЯТА ВЕЧЕ ПРЕВЗЕ ЕС!ОСТАНАХА САМО БЪЛГАРИЯ, УНГАРИЯ И ПОЛША КОМУНИСТИЧЕСКИ БАСТИОНИ НО И ТЕ ЩЕ ПАДНАТ :DИ КОНВЕНЦИЯТА ЩЕ БЪДЕ ПРИЕТА ДО 10 ГОДИНИ! ГЕРБ И БСП СИ ОТИВАТ ЕЛЕКТОРАТА ИМ УМИРА ПО 80 ХИЛЯДИ ПЕНСИОНЕРА НА ГОДИНА!
37
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената е жена заради вътрешните си органи, не заради външните полови белези. Което стърчи навън, може и да се нади, и да се реже.
36
1
 
15
 
! Отговори
БЛЯК преди 5 години
Спрете да пишете за тези "хора" бе.... Оставете ги намира, да си "живеят"...
35
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеННяма да ти мине номера, не се напъвай. Догодина след евроизборите *** идеологията се инкриминира и такива като теб ще лежат в затвора за джендърска пропаганда!
34
4
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ПОДКРЕПИ КОНВЕНЦИЯТА И КАЗА , ЧЕ Е НАПЪЛНО ЗАКОННА НАПУК НА КОМУНДЕЛА РАДЕВ И СУФРАЖЕТКАТА МУ НИНОВА СЛУГИ НА БКП И САТАНАТА! БОРИСОВ СЪЩО Е БКП СЛУГА НА САТАНАТА!
33
4
 
13
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До АнонимеН Цитирай ми, в кой закон, в БЪГАРСКОТО законодателство, е разрешено да биеш жена си, да не я смяташ за ранвна, в образование , данъчно задължение или право да гласува, да избира и бъде избирана? Колкото и да е скапано законодателството ни, всичко, за което пишеш, че трябва да се приема ИК , го има в законодателството ни.Без *** идеологията. За какъв *** тогава да подписваме?
32
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До !Изродщини се случват в твоите държави!
31
11
 
3
 
! Отговори
! преди 5 години
В нормалните толерантни и либерални държави се случват чудеса за разлика от раша.
30
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеННе е съвсем така,могат дори да ти отнемат имущество,според истамбулската конвенция,а що се отнася до насилието има закони,които защитават деца и хора от насилие и без истамбулска конвенция.
29
23
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ Е СВЪРЗАНА С НАСИЛИЕТО А НЕ С ПРОКАРВАНЕТО НА *** ИДЕОЛОГИЯТА!ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ КАЗВА ДА НЕ СЕ БИЯТ ДЖЕНДЪРИТЕ А НЕ, ЧЕ ЩЕ МОГАТ ДА СКЛЮЧВАТ БРАКОВЕ!ОСВЕН ТОВА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ НЕ ЗАЩИТАВА САМО ДЖЕНДЪРИТЕ А И ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА!ВСИЧКИ КОИТО СА ПРОТИВ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ СА СЛУГИ НА САТАНАТА !
28
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"ОСВЕН ТОВА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ НЕ ЗАЩИТАВА САМО ДЖЕНДЪРИТЕ А И ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА!"Доколкото помня истанбулската конвенция защитава социалния пол, което според най-изтъкнатите застъпници на конвенцията не било биологически пол. Следователно няма как да защитава жените, тъй като жената е биологически пол. Защитава ей такива "неща" като в тази новина.
27
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много брадата тази майка,ужас!
26
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Света се изрроди тотално.Едно време такива *** баха по .... Сега са по първите страници на вестниците