Невероятно, но факт! Мъж, бил жена, роди син на приятеля си!

Уайли Симпсън, който е роден като жена, се чуди дали да задържи детето
142

Мъж роди момче на своя приятел! Уайли Симпсън е роден като жена, но на 21-годишна възраст решава, че ще се чувства по-добре като мъж.

В крайна сметка Уайли се подлага на хормонална терапия, благодарение на която женските функции на организма му затихват, а лекарите го уверяват, че вече няма как да има деца. Това обаче се оказва не съвсем точно и така Симпсън забременява.

"Бременноста изобщо не беше планирана. Когато видях, че тестът е позитивен, ме връхлетяха много емоции. Започнах да плача. Не знаех какво да правя или мисля", споделя Симпсън.

Следват поредица от емоции, тревога и въпроси дали Уайли и Стивън да задържат детето. Въпреки това родителските инстинкти надделяват, разказва странната история телевизия Bulgaria ON AIR.

"Това, което ме изплаши бе, че за да задържа бебето, трябваше да прекратя терапията с тестостерон. Не знаех как ще се отрази на менталното ми състояние", разказва още Уайли.

Двамата с приятеля му Стивън скоро отпразнували 6 месеца от раждането на техния син.

Според психолози в нестандартната ситуация няма нищо странно, защото изборите и последствията от тях са индивидуални за всеки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един съвсем нормален *** ден в САЩ.
24
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето това ви е бъдещето.
23
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето за тази новина трябва да потърсите за мнение Соломон Паси, според когото нямало национален консенсус за истанбулската конвенция.С нескрито вълнение ще наблюдавам как ще обяснява, че това на видеото е нещо нормално и че жената се е оттърсила от оковите на социално конструираната й роля (***) мухаххаха
22
19
 
6
 
! Отговори
До 26 преди 5 години
Аууу, поредния плоскочел критик на конвенцията против домашното насилие. Да не забравиш да посиниш жената преди да си легнеш, че току виж мъжествеността ти намаляла и станеш като тия от статията.
21
2
 
17
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Чудя се тия как се оправят с дупките си. Кое е вход, кое изход ... Баси ужаса!
20
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата новина и видеото са толкова сбъркани, че чак се радвам, че я публикуваха. Да видят феновете на истанбулската конвенция за какво точно се борят.
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-много да накарате хората пак да изберат Тръмп,ама втория път,наистина хората може да го последват,тогава да ви видим как ще принуждавате хората да подписват джендърски договори!
18
3
 
17
 
! Отговори
българин преди 5 години
Престанете.Да се гаврите с природата бе хора!
17
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е толкова невероятно, при положение, че се е родил като жена с всички "екстри". Невероятно е да я наричате "мъж", след като от биологическа гледна точка продължава да е жена и ражда. Виж, ако си беше "инсталирала" и пeниc, тогава вече щеше да е чудо забременяването.
16
4
 
6
 
! Отговори
Рашко преди 5 години
Добре, че са хомотата та да изкарат на бял свят набожността на лицемерите, дето нито обичат ближния си, нито са влизали в църква. Прекадете се преди да си легнете, да не би да се заразите с хомосексуалност като четете такива "новини".
15
21
 
6
 
! Отговори
Рашко преди 5 години
Спокойно бе тaлибaни. Какво сте се разпищяли, че мъжете раждали някъде си. Нали у нас и жените не искат да раждат. Не се притеснявайте, пийте си ракията и изчезвайте кротко.
14
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А в Турция опитите продължават, ама за сега нищо.
13
0
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
МЪЖЕТЕ НЕ МОЖЕ ДА РАЖДАТ !НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, ЧЕ ПРЕДИ Е БИЛА ЖЕНА!ТОВА КОЕТО ПРАВИ ТОВА СЪЗДАНИЕ Е ГАВРА СЪС ЦЯЛОТО ЖЕНСКО СЪСЛОВИЕ!ЩОМ СЕ ВЪЗПРИЕМА КАТО МЪЖ ЗНАЧИ Е МЪЖ А МЪЖЕТЕ НЕ МОЖЕ ДА РАЖДАТ!
12
1
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Аз кюфтетата без лук и свирката с брада не ги одобрявам
11
2
 
31
 
! Отговори
Това е преди 5 години
Отвратително
10
2
 
25
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Това не е новина.Новина щеше да бъде, ако мъжът, бил жена, направи дете на приятеля си,роден като мъж.Майтапя се, разбира се, очаквайки поредните порции агитация , че трябва на всяка цена да подпишем ИК, и да приемаме това , което ни показват на видеото, за нормално, за светлото ни и неотменимо бъдеще.
9
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навсякъде това ни се лансира, медии, билбодове, неправителствени организации, парламенти и т.н. Очевидно много голяма част са с изкривени сексуални ориентации и поради голямата демокрация /анархия - свободия/ вече изплуват наяве, имало ги е в Рим още явно ги има и сега много, да правят каквото си искат под завивките само не ни го натрапвайте и постоянно набивате, че ставате повече противни от колкото сте !
8
0
 
16
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Забавно! Хем не си, ама си ... И не знаеш дали ще ти дойде, трябва ли да ти дойде, може ли да ти дойде, и как да го използваш тоя тест за бременност :)
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И като кажат на това дете в училище да извика майка си какво ще стане ? Какви психически травми ще му нанесат?
6
5
 
18
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Ето за тези извpaтеняци е Истанбулската конвенция, не е за защитата на жени, а за защитата на "мъже, които са били жени и са родили дете на *** до себе си".Горкото детенце, никой не заслужава такава ужасна съдба!!!