Роднини на загинали с Boeing 737 получиха торби с пръст

В Етиопия извършиха масова погребална церемония
Обновена: 17 мар 2019 16:43 | 17 мар 2019 16:42, Анисия Иванова
17
Роднини на загинали с Boeing 737 получиха торби с пръст
Архив: Булфото

Хиляди хора оплакаха днес жертвите от катастрофата с етиопския самолет. Те придружаваха 17 празни ковчега, покрити с националното знаме на Етиопия, докато преминаваха по улиците на столицата Адис Абеба, предаде Асошиейтед прес.

Погребалната служба се състоя ден след като служители започнаха да раздават торби с пръст на роднините на 157-те жертви, които да погребат вместо тленните останки на своите близки, тъй като процесът по определянето на самоличността им се очаква да продължи дълго.

Роднините потвърдиха, че им е предадена по една торба с 1 кг обгоряла пръст, взета от мястото, където се разби самолетът.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
4
 
! Отговори
Пак до 13 преди 5 години
Значи направих си труда да прочета статистики , така за 2017 са умрели 44 души от самолетни катастрофи , 2018 544 но имаше няколко свалени самолета , така шанса фа умреш в автомобилна катастрофа е 1 към 5000, в самолетна 1 към 11 000 000 , еми шансовете да те удари мълния са по големи .Така че не се връзвай много много на медиите , другият сериозен аргумент в полза на самолетите е тестът който е брутален преди да е годен за летене , този за колите няма да го коментирам , при самолетите няма дв с
15
2
 
4
 
! Отговори
До 13 преди 5 години
Това не е вярно или поне не е в Германия , тука е най - заетото въздушно пространство в цяла Европа , без да гледам статистиката ти казвам , че през последните 30 години броят на жертвите от автомобилни катастрофи е в хиляди пъти по голям от този на самолетните.Не е важно само на какъв самолет летиш , по важното е какво обучение си минал , в Германия смея да твърда , че начина по който се извършват полетите и организация е доста професионален. Същото както при автомобилите важно е кой стои зад в
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те така са си избрали името - боинг... е звука, който самолета издава, като падне...
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комерсиалните авоилинии са.. все едно си сардина в консерва. Тия самолети са сметнати колкото да не се разпаднат. 10% е степента на надстрояване в комерсиалната цивилна авиация - т.е. самолета е проектиран едвам едвам колкото да не се разпада, и се добавя 10% отгоре над това за "сигурност".Дори да си първа класа... просто си на по-широко, но въпреки всичко - в консерва.При военните самолети е по към 50% надстрояването. Т.е на авио индустрията и пука 5 пъти повече за бомбите колкото за хората
12
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълна лъжа е, че самолетите са по безопасни от колите. Обикновено отделните авиокомпании правят такива твърдения на база само на техните самолети.Но дори и да смятат всички цивилни полети, смятат абсолютния брой жертви, не относителния спрямо броя пътуващи. Няколко милиарда души пътуват минимум 2 пъти на ден с кола...Ако се сметне спрямо броя пътувания, излиза че със самолет шанса да гушнеш букета е 6-7 пъти по-висок отколкото с автомобил.
11
3
 
3
 
! Отговори
Ясъмкон преди 5 години
Могат да ги направят по безопасни. Чел съм някъде за проект който няколко реда пътници са в нещо като капсула и ако нещо стане и самолета се разпадне капсулата се отделя и има и кислород и парашути, да ама това струва много пари. Ако направят такова нещо нема повече билетче за 20евро.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеННЯМАЛО ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ И НЕ БИЛО ЗАРАДИ САМОЛЕТА ТАКА КАЗАХА ОТ ИЗМАМНАТА ФРАНЦИЯ--няма никакво значение каква е причината! факта е, че падането, каквото и да е то - е неспасяемо и ставаш на парчета - дали от дефект на самолета, дали от пилотска грешка или от изстрелян "бук" - краят е един и същ - ставаш на парчета бези НИКАКЪВ шанс!Самолета е опасно "превозно" средство, без наличието на "авариен изход"! факт!
9
6
 
8
 
! Отговори
(_!-!_) преди 5 години
Два пъти съм се качвал и не ми беше комфортно. Ако не се налага, както тогава не бих се качил на самолет повече.
8
2
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 5 години
Турция , Китай , Русия забраниха Boing 737 МАХ
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До шматкаСамо дето за една година ще паднат 2-3 самолета с 4-500 загинали а ежегодно при автомобилни катастрофи загиват стотици хиляди--ами нормално е - по пътищата се движат милиони автомобили, а може и милиард да са, но имаш твърда почва под краката си ... при определи обстоятелства мажо и да оцелееш .... а тук НЯМА НИЩО под теб и накрая и теб те няма... даже няма да могат да те погребат, щото няма да могат да ти намерят парчетата!няма изобщо място за сравнение! НЕ се качвам на самолет!
6
4
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
КОГАТО СОВАЛКИТЕ КАЦАТ, ОТЗАД ИМ СЕ ОТВАРЯТ ПАРАШУТИ ПОНЕ 1 БРОЙ!!!ТУК НЯМА И 1 ПАРАШУТ КОЙТО ДА ЗАБАВИ СКОРОСТТА ПОНЕ!
5
4
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ФРАНЦИЯ УКРИ РЕАЛНАТА ПРИЧИНА ЗА ПАДАНЕТО НА САМОЛЕТА СЛЕД КАТО И БЯХА ДАДЕНИ ЧЕРНИТЕ КУТИИ!! ФРАНЦИЯ ОБВИНИ ПИЛОТИТЕ КАКТО СЕ ОЧАКВАШЕ!НЯМАЛО ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ И НЕ БИЛО ЗАРАДИ САМОЛЕТА ТАКА КАЗАХА ОТ ИЗМАМНАТА ФРАНЦИЯ КАКТО СЕ ОЧАКВАШЕ! НЕ СЛУЧАЙНО БЯХА ПРАТЕНИ ТАМ ЧЕРНИТЕ КУТИИ!КАЗАХ ВИ , ЧЕ НА ФРАНЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА!
4
5
 
6
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 2Само дето за една година ще паднат 2-3 самолета с 4-500 загинали а ежегодно при автомобилни катастрофи загиват стотици хилядиНа кой каквото му е писано.
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е гавра с роднините на загиналите.
2
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тц, тц, тц....голяма трагедия са тия самолетни падания ! ужас е това ! да виждаш, да усещаш смъртта си и нищо да не можеш да ннаправиш! летящи ковчези са тия самолети , 3 пъти съм летял като млад, сега за нищо на света не се казвам на това чудо! никога не бих се качил !абсолютно безпомощен си, напълно! ако си в кораб, да речем който плува, може да разчита все пак на нещо, на някой друга минута-час, има и спасителни лодки ... а тук - един миг ... и КРАЙ ... като куче си заминаваш...
1
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От Америка,толкова,торбичка с обгоряла пръст.