37-годишният Гьокман Танъш – стрелецът от Утрехт?

Жертвите на стрелбата станаха вече три
Обновена: 18 мар 2019 16:16 | 18 мар 2019 16:10,
205
37-годишният Гьокман Танъш – стрелецът от Утрехт?
Снимка: Utrecht police

Холандската полиция издирва 37-годишен турчин, заподозрян, че стои зад стрелбата в Утрехт, съобщи Reuters.

"Властите призовават да сте нащрек за 37-годишния Гьокман Танъш, роден в Турция, във връзка с инцидента от тази сутрин", става ясно в становище на полицията.

Още по темата


Кметът на града съобщи, че вече има три жертви на стрелбата, предаде BBC.

Властите призоваха жителите на Утрехт да останат у дома си, след като по-рано днес мъж откри стрелба в трамвай в холандския град.

Засилени са мерките за сигурност в цяла Холандия, включително на правителствени учреждения, железопътните гари, самолетите и джамиите.

Затворени са всички пътища, по които се стига в Утрехт. Властите на града наредиха училищата да не пускат децата навън..
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гьокман вече го очакват 40 разгонени пръча.
41
5
 
21
 
! Отговори
до 46 преди 5 години
Всички имат трески за дялане! За индивидуалния тероризъм може да си прав, но какво ще кажеш за инвазията на запада в Ирак, Либия, Сирия? Стотици хиляди загубиха живота си в тези войни!? Така ли е, така е!
40
2
 
33
 
! Отговори
мхм преди 5 години
Поредния едновежд хидроинженер на Меркел.
39
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До родопски помакДа, хубаво, но проблемът е там че около 100% от световния тероризъм е дело на едно вероизповедание. Когато не е, пак е дело на исляма, защото ще се касае за отмъстителни акции.
38
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемът на тези е, че от крехка възраст им промиват мозъците с лъжите, че като убиват хора от други религии техния Аллах ще ги възнагради на оня свят. Колко безмозъчно същество е това, което на вярва на тази и ред други измишльотини. Властите по света трябва да забранят глупостите им завинаги!
37
4
 
26
 
! Отговори
родопски помак преди 5 години
Не на тероризма, независимо дали е от мюсюлмани, християни, евреи или държавен тероризъм! Тероризмът трябва да бъде изкоренен, така че никой да не си помисля да вдига оръжие срещу други невинни хора! Трябва и образование и реални политики за справяне с проблема, както и това всички, и християни и мюсюлмани и други, да си признаят кривиците, да не шикалкавят! Светът се нуждае от нова парадигма, от върховенство на общочовешките ценности. Днешните времена са позор и падение за човечеството!
36
6
 
16
 
! Отговори
Ислам преди 5 години
Не на Насилието .не на Тероризмът .
35
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едновежд "убавец"!
34
1
 
31
 
! Отговори
.. преди 5 години
Турче ли? Мюсле ? Невъзможно. Бях сигурен, че ще е някой пореден и.зперкал шаолински монах.
33
0
 
20
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
нещо не разбирам турчин а първата жертва е жена със забрадка
32
9
 
26
 
! Отговори
Проблем! преди 5 години
Колосален проблем ни чака! Даже не го осъзнавате! Вероятно милион "***" с български паспорти живеят в Холандия, Белгия и Германия. Там са регистрирани като турци. Няма въпрос ДАЛИ , а КОГА ще започнат да ни ги връщат! Повярвайте, очаква ни апокалипсис ! Знам ли ... въоръжавайте се някак си, блиндирайте се ще е страшно!
31
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво прави този там? Може би, следва в университет и е много "мирен'.....
30
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
гьокман е от 'успешно интегрираните', все пак живее в холандия :). убедена съм, че е ходил всяка неделя на протестантска църква и е подарявал плюшени мечета на децата.
29
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Омразата омраза докарва .
28
5
 
45
 
! Отговори
Джоко преди 5 години
Строите джамии и минаета , а после се чудите защо стрелят !
27
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а може просто да е било 'етническо културен семеен спор', те обичат така да си ги решават. откакто гледах клипа на оня ненормалник турчин, който риташе в главата едно турско момиче, че била с къси панталони в автобуса, а ислямът го забранявал, нищо не ме учудва.
26
1
 
19
 
! Отговори
Божинката преди 5 години
Ако е имало стрелба значи някой е стрелял.
25
3
 
33
 
! Отговори
Охобохо преди 5 години
Е започна се.Сега пак някой ще трепа в джамии и после пак обратно.Религиите трябва да се забранят.Как така заради вяра и религия ще убива някой невинни?!В 21 век,когато се планира мисия до Марс тук все още хора убиват други хора заради някакви измислени богове?!Туземска работа,варварска!
24
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според офицалното становище на Ердоган трамваят е виновен, че е минавал покрай линята на стрелба на един миролюбови турски гражданин ловувал диви гъски.
23
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
точно в холандия, които са една от двете държави, натискащи турция никога да не влезе в ес. по-тежко ритуално самопрострелване не бях виждал. сега вече и зелените, и най-либералните партии там ще са на една позиция. да видим след като анадолския хитлер толкова се натиска за европа, какви мерки ще вземе да увери европа, че паплачта ще си остане в азия и няма да щъка из стария континент.