Мъж уби жена си в Ботевград, полицията го издирва

До кървавия инцидент се стигнало след битов скандал
Обновена: 19 мар 2019 22:52 | 19 мар 2019 19:10,
60
Мъж уби жена си в Ботевград, полицията го издирва
Снимка: Архив, Булфото

42-годишен мъж е убил жена си на улица в Ботевград. Полицията го издирва.

Към 17.30 часа на тел. 112 е получен сигнал за жена с прободна рана на улица в кв. "Васил Левски" в Ботевград, съобщават от МВР.

На място незабавно са изпратени екипи на полицията и "Спешна помощ". Установена е самоличността и е констатирана смъртта на 37-годишната жена.

По първоначални данни, 42-годишен мъж от града е нанесъл смъртоносни удари на съпругата си при битов скандал.

Предприети са полицейски действия за издирване на заподозрения, както и процесуално-следствени действия на мястото на извършеното престъпление.

По информация на БНР инцидентът е станал пред офиса, в който жертвата работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
7
 
4
 
! Отговори
Моро преди 5 години
Още убийства ще има, ама трябва да са на тези, дето осъждат жената. Ще лежите по затворите
22
6
 
5
 
! Отговори
мурка преди 5 години
Там е работата, че такива не могат да си намерят друга жена. Мързи ги, а пък трябва и да отговарят на много критерии за пригодност, затова ще си останат го.ве.да.
21
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената не му е собственост на тоя психопат..............много мъже си мислят, че жените са им собственост...........оттам ревност и се стига до такива трагедии!Е..............пуснала се е на друг...............не е края на света това, нали?
20
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо друг път дори и вие знаете,че жените ви изневеряват ама се правите на ударени.Няма да я убие за нищо.Убил я е щото не си е гледала децата а е ходила да и го слага любовника.
19
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глупавите мъже нямат свършване..............убил я , ужас!По-добре да си беше намерил друга жена....................със сигурност има по-млади и по-хубави жени!!
18
2
 
28
 
! Отговори
Ега ти държавата преди 5 години
До комплексарите, написали предишните коментари: Каквото и да е направила( а най- вероятно нищо, просто малоумният див селяндурин на пет ракии си е вкарал филм и е рвшил да се прави на мъж), в 21 век съществува удобен начин за прекъсване на проблемно съжителство, наречено РАЗВОД!Сега- тя в гроба, той в затвора, а децата- кучета ги яли... Ама пусти ориенталски манталитет!
17
7
 
8
 
! Отговори
До Дарко преди 5 години
Нима няма убийства в другите страни? Я се сети за масовото убийство в Н. Зеландия! Ами в САЩ? Убиствата на германки от нелегални имигранти "бежанци". Ами Андерс Брайвик в Норвегия? Изнасилванията в Кьолн, Телфорд и Ротерхам.
16
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** народ с прости коментиращи злобни жени шантонерки дето първата им работа е да си легнат с няква мутра и после да се оплачат от нея.Но не се оплакат от мутрата а от всички мъже.
15
21
 
11
 
! Отговори
???? преди 5 години
Разбрахте ли сега защо арабите и турците си бият жените??Защото една жена без контрол започва да кръшка...................затова понякога 5-6 шамара действат профилактично...............но без да се стига до такива крайности, да я убива!Сега тоя да си понесе наказанието.............затвор!!!
14
2
 
7
 
! Отговори
карабино преди 5 години
доживотен! що не ходят да убиват политици, магнати... пак ще си лежат
13
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-важното, дрОгарки дрОгаре е, че отхвърлихме най-категорично Истанбулската Конвенция!И рестартирахме корупционният проект гьола АЕЦ БелеНЕ!Гарантирано от СИК
12
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Факт е ,че 99 от 100 жени изневеряват и от 100 мъже да кажем ,че 50 изневеряват.Друг факт е ,че жените правят секс с мутри после всички мъже дори и безработните ,слаби или работещите на малки заплати са им виновни.
11
8
 
10
 
! Отговори
антиглобалист преди 5 години
Ей сега джендърите ще започнат да пищят и реват пак за Истанбулската конвенция (ИК)!!!Но в България си има закони, с които може да се справим с такива случаи...........не искаме глупави феминистки, глобалистки и джендърски документи като ИК!!!
10
5
 
21
 
! Отговори
84085 преди 5 години
Многооо *** народ! Достатъчно е само да прочетеш коментарите и ти става ясно какво племе сме! Жалка работа!
9
12
 
21
 
! Отговори
Дарко преди 5 години
Срам ме е , че стм българин. Това става само по турските улици и градове. Не разбрахте ли, че жена ви не ви е собственост? После пищите защо българката търси чужденци. Ами ето затова. Защото вие не ставате в общият случай.
8
3
 
21
 
! Отговори
хурка преди 5 години
какво е ясно бе... хайде всяка жена, на която мъжът й е инзеверил да го убие.жената изневерява - тя виновна, мъжът изневерява - пак жена му виновна.
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ревността е болест............да............тя се е пуснала на някой друг и на мъжа й не са му издържали нервите!Много глупав тия мъж..............трябваше да я зареже, развод .............и да си намери друга жена!!!
6
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В сайтовете пише,че е ревност значи става дума за изневери всичко е ясно
5
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2.Жена му го е тормозила психически и той не е издържал............но по-добре да я беше набил...........без да я убива!!
4
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има две хипотези:1.мъжът е психопат!2.жана му го е тормозила психически и той не е издържал............но по-добре да я беше набил...........без да я убива!