Млада софиянка скочи от виадукт на магистрала "Хемус"

Полицията изяснява причините за самоубийството
20 мар 2019 15:45, Анисия Иванова
70
Млада софиянка скочи от виадукт на магистрала "Хемус"
Архив: Булфото

Млада жена е скочила от най-високия виадукт на магистрала "Хемус“, съобщиха Областната дирекция на МВР в София.

Сигналът за трагедията е подаден тази сутрин около 10.26 ч. Свидетел на трагедията е шофьор, който подал сигнал за случилото си.

Той видял жена, която спряла лекия си автомобил в аварийната лента на виадукт „Рибни вир“ и излязла от него. След това се качила на перилата на виадукта и скочила.

На място веднага са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Медиците са констатирали смъртта на 35-годишната софиянка. На място се извършва оглед. Изясняват се причините за самоубийството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
9
 
28
 
! Отговори
V преди 5 години
Причината е светлото еврог.ейско бъдеще и мафията герб ;) Все по стабилно ще изчезваме ,а евродупитатите с все повече имоти у чужбина . Ето така се затрива един народ. За един евродупитатска заплата ,а за друг документ прескъпо платен няма за да не може да се развива . Мафията герб и ЕС убиват народа ни
35
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От голяма радост ще да е скочила. Вчера е разбрала че цвъки 6-те апартамента вече ги е заменил за един от 300 кв.м. с асансьор. Е кажете ми как да не се радва човек. Радоста е огромна и на някои действа по много хубав начин иде им да литнат. Бог да я прости жената й дано там където е отишла да няма такива силни преживявания.
34
23
 
24
 
! Отговори
До 37 преди 5 години
Самоубийството е резултат от личностно разтройство, което в общия случай няма абсоютно нищо общо с икономиочески, социални и каквито и да е други, да не говорим политически условия. Не ровете в личната трагедия, за да вадите политически дивиденти. Срамота. Бог да я прости жената!
33
18
 
19
 
! Отговори
До Mr X преди 5 години
Защо се правиш на ощипана госпожица. Всичко, което става в една държава е резултат от политическото и икономическо положение. Самоубийството е резултат на лично отчаяние и безпомощност, а отчаянието е резултат от реалната ситуация в държавата. При толкова "успехи и просперитет" според думите на тиквата от Банкя, това са реалните резултати.
32
11
 
22
 
! Отговори
Борн преди 5 години
Скочила е за да отпразнува новата придобивка на Цветан Цветанов -240 кв.м. апартамент със собствен асансьор.
31
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е могла да си похарчи огромната заплата, която й дадоха гробарите на Борисов и Цветанов.
30
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според официалната статистика в България средно на ден се самоубиват по 2 човека. Годишно около 700 човека.Още към 600 загиват и при катастрофи по пътищата.И средно около 90 човека годишно загиват при трудови злополуки в производствата и строителството.А 45 000 млади българи всяка година емигрират в чужбина.Според последната статитистика почти всички градове намаляват. Дори и "растящата" София намалява със 2000 човека на година.
29
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мдааа, сигурно заради високата заплата, дадена й от Борисов и ГЕРБ.Първият мандат щастливите българи пък се палеха.
28
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И викаш Борисов я е бутнал от моста?
27
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъкмо да вдигнем заплатите и пенсиите. Имайте мако търпение. 30 години не стигат.
26
12
 
8
 
! Отговори
Mr X преди 5 години
Само не става ясно защо се политизира нещастието!?! RIP
25
2
 
18
 
! Отговори
до13 преди 5 години
ако можеш да ни обясниш как Радев е повлиал . С какво , колко, къде и как....
24
5
 
39
 
! Отговори
селянин преди 5 години
ТОВА Е ОТ ЩАСТЛИВ И ХУБАВ ЖИВОТ КАКЪВТО НИ ГО НАПРАВИХА ПОЛИТИЦИТЕ. НЯКОЙ БЕШЕ КАЗАЛ " КОМУНИЗМА НИ БЕШЕ УРОДЛИВ А ДЕМОКРАЦИЯТА ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ". БОГ ДА Я ПРОСТИ.
23
1
 
14
 
! Отговори
11 преди 5 години
Да бе направила нещо с народното събрание вместо да прави глупости...
22
16
 
6
 
! Отговори
До 3 Анонимен преди 5 години
Самоубийците не отиват в Ада, освен ако не са убили невинни хора преди това или да са извършили други престъпления срещу личността. Значи сериен убиец убил 650 човека в продължение на 25 години (има такъв случай в САЩ), или като д-р Суанго отровил 1500 човека ще отидат в Рая, защото не са се самоубили?! Трябва да знаете, че Бог не обича лицемерите като вас нима предпочитате да беше убил вас или ваши близки, вместо да се самоубие тихо и кротко?
21
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, БОРИСОВ! Твоята Промяна дава своите плодове!Всеки ден самоубийства, убийства, нападения, кражби, побоища, изнасилвания, измами, криза, мизерия, нищета, бедност, недоимък, безпаричие, глад, инфлация, безработица, безвремие, морален упадък, духовен срив, национална катастрофа, наркомания,хомосексуализъм, наводнения, анархия, институциите бездействат,корупция, старци се самозапалват, внуци колят баби, майки изневеряват,бащи се пропиват, а Цвък пазарува имоти!ОСТАВКА
20
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми е интересно свидетелят как е успял да види всичко което се е случило, при положение, че при скорост от около 100км/ч, подминаваш случката за секунди. Много скапана история. Мир на душата й, не е трябвало да се самоубива. Решение има и то се нарича Терминал 1 и 2. Иззедниците съсипващи държавата и изпиващи живота на населението не заслужават да се пролива и една капка кръв заради тях.
19
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АААТова става по цял свят. Добре дошъл на планетата Земя.
18
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имайте предвид, че тук се публикуват най-явните случаи/новини. Ако влезете в някой регионален вестник/медия на някой град ще се гръмнете.
17
3
 
32
 
! Отговори
ААА преди 5 години
Боже, мили, какво става в милата ни Родина? Няма ли край на всичко това, което всеки ден четем - загинали по пътищата от катастрофи, посегнали на живота си, отнели животи. До кога?