Русия пусна на вода подводница, която може да предизвика цунами

На борда си тя може да носи подводни ядрени дронове
24 апр 2019 13:22, Елка Василева
401
Русия пусна на вода подводница, която може да предизвика цунами
Снимка: архив, Reuters

Руският президент Владимир Путин проследи пускането на вода на нова подводница, която може да носи подводни ядрени дронове, способни да предизвикват цунами, предаде Асошиейтед прес.

По време на посещение във военна корабостроителница в Санкт Петербург Путин наблюдава потеглянето на ядрената подводница "Белгород" от завода "Севмаш" в северозападния град Северодвинск по видеоконферентна връзка.

Руските ВМС съобщиха, че подводницата, която е предвидена за носене на ядрени дронове "Посейдон", ще влезе на въоръжение догодина.

Дроновете "Посейдон" могат да нанесат ядрен удар по крайбрежни райони, предизвиквайки опустошителна вълна цунами. Путин заяви, че изпитанията на това оръжие преминават успешно.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


401
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
0
 
2
 
! Отговори
kakv vi e преди 5 години
...problema be ?...Zashto me triete ?-Пишете на кирилица!!!
219
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименДо Ха хаАко зная ли? Засрами се!Засрамих се. Тогава защо задаваш *** въпроси, пътешественико? Нищо оригинално...
218
16
 
8
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Руските мизерабъли откриха топлата вода ! Американците от преди 30 г. могат да предизвикват цунами ,земетресения и много други природни бедствия ,също така могат и да потапят руски атомни подводници ! Американците винаги са няколко хода напред на пук на руските некадърници и българските рубладжии !
217
6
 
7
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Добър вечер селяни прости!!!Посейдон потопи Курск!!!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!
216
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отговарят на американците,коитовече направиха няколко.Япония ощестрада от централите.Барат и климата.Но там все още се мълчи,освен да ниюркат за някой долар.
215
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ха хаАко зная ли? Засрами се! Вярно, не съм бил там, стигал съм само до Сиктивкар и то за една седмица. Не ми тръгна на пътешествия, размина ми се един остров в Японско море и един рафтинг по дива река, ляв приток на Ангара, където нямаше гаранция, че ще се върна жив - водопади, бързеи, мечки, "беглые ЗЕК-и". Намерил да с надпърда с дяда си попа! Ха ха!
214
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От тези подводници, дето има на снимката, в Черно море има 6+1. Затова нашето корито трябва да го изкараме на док, да не се мотае между разни американци, канадци, холандци, испанци и турци. Пожалете нашите момчета, те са наши деца, не са виновни за нищо!
213
4
 
3
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
До АнонименА кога ще сдела и "пусне" хладилник?Хладилник за Якутск и Оймякон /ако знае какво е това/ !!!А плаваща ядрена централа как делат?
212
2
 
6
 
! Отговори
Cazzo duro преди 5 години
Мало водки, мало водкимало водки, мало водкии закусок тоже очен мало...Поучителна песничка, която гордите руски подводничари пеят, танцуят и пляскат докато пият чай в камбуза...
211
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сата НАТОНа Просията трябва да се обяви война и да бъдат унищожени.Обяви ти войната, нападни Крим да го върнеш там, където не му е мястото. Ще загинеш, но не напразно. Така ще задействаш чл. 5 и унищожаването на Русланд ще започне.
210
6
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 237 преди 5 години
"А кога ще сдела и "пусне" хладилник?"...Мурджо, сложи си един мехур с лед на горния крайник и си пий розовите хапчета! Още преди 40 години един баджанак ловеше риба по океаните, за да има евтини белтъчини за народа. Имаха специални магазини. Купуваха западни телевизори, но хладилници "ЗИЛ", при все, че имаше AEG и Siemens. Влез в някой руски търговски сайт и гледай какво купуват и за колко пари! Тези дни гледах колко чинят "Щил" там, колко - корейски телевизори. Гол ***!
209
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тонката и Сатанато гледат анимациите на Асошиейтед прес, както гледаха анимациите за Сармат и падащите Калибри:)))Но са гледали онлайн реалити кадрите за кацането на Луната и Кулите:)))Може скоро да гледат анимация от СНН за ядрените дронове на Северен Бангладеж:)))
208
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо много сериозно започнаха да се въоръжават със страховити оръжия. Освен за подводницата Путин е присъствал и на залагането на кила на два големи десантни кораба. Писаха, че всякакви снимки на подводницата са забранени и ако се появят в медиите ще са фалшиви, или ако са истински ще се считат за държавна измяна.
207
7
 
8
 
! Отговори
До №231 преди 5 години
До Има лиМеста за гребците ?Щото на снимката е модел от 1954Мдааа....Умното на мама! Подводницата е съвременна, подобрена клас "Варшавянка", не може да се каже клас 636 или 369 е, но хвърля американското Адмиралтейство в ситни тръпки. Най-тихите в света, шумът им е неотличим от фоновия шум на океана и затова я наричат "черна дупка". Вече в "Малахит" започват строежа на анаеробни подводници.Носят ракети "Калибр"(нали пишехте, че падали в Иран, като шамарасаха ИД от Каспий), "Оникс" и торп
206
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кога ще сдела и "пусне" хладилник?
205
3
 
5
 
! Отговори
Антисакс преди 5 години
Белгород ще им пази стаха дълго време.
204
7
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Ще пусне я, няма да ги гледа. Нека янките знаят какво ги чака, ако много знаят.
203
10
 
4
 
! Отговори
Американците имат преди 5 години
Обучени делфини, които реагират на честотата на всяка рушка подводницаДостатъчно е да наближи бреговете на САЩ и делфините хващат вибрациите от 1000 милиЗабравих да кажа, че делфините носят магнитни бомбиНайс , а ;))
202
6
 
8
 
! Отговори
Има ли преди 5 години
Места за гребците ?Щото на снимката е модел от 1954Мдааа
201
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слава Расия,доле сашко