35-годишен сериен убиец на жени шокира Кипър

Той е военен и признал за 7 убийства, предимно на азиатки
27 апр 2019 08:25, Александър Попов
47
35-годишен сериен убиец на жени шокира Кипър
Снимка: Reuters

Кипърската полиция издирва жертви на 35-годишен сериен убиец, който е офицер от армията. Властите съобщиха, че военният е признал, че е убил общо седем души - пет жени и две момичета. Повечето от убитите са азиатки, които са пристигнали в Кипър, за да работят, съобщава Ройтерс.

Стотици хора се събраха в столицата Никозия на организирано в социалните мрежи бдение в памет на жертвите, а мнозина обвиняват управляващите за шокиращия случай.

70-годишен мъж каза, че е подал сигнал в полицията, че изчезват жени, но вместо да разследват, полицаите започнали да го разпитват за мотивите му да подаде сигнала.

Президентът на Кипър Никос Анастасиадис изрази "дълбоко съжаление и безпокойство" заради убийствата, информира Асошиейтед прес. Той посочи, че споделя "отвращението" на народа си, тъй като убийствата очевидно са били насочени към чужденки, дошли в страната, за да работят. Той призова към спокойствие, за да може полицията да приключи спокойно разследването си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Кипърсериен убиец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 33Това го казва и кипърския президент. И той ли е манипулатор, за разлика от теб.
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Повечето от убитите са азиатки, които са пристигнали в Кипър, за да работят, съобщава Ройтерс.""Повечето", не означава "Всички" ..нали? Ако дори само 2 от жените да не са били "азиатки които са пристигнали в Кипър, за да работят", цялата теза на манипулаторите от Ройтерс рухва на прах. Нали трябва да обяснят и тези убийства? Със сигурност връзката м/у жертвите и мотива са други. Медиите са полудели. Ама никой не им се и връзва напоследък.
30
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това се получи така благодарение на бездействието на кипърската полиция....първите две жертви изчезват мистериозно през 2016.....тамошните власти не са си направили труда да разпитат и разследват....поради простата пречина че са били чужденки......местното население било възмутено от бездействието на органите......там от малки се закърмят че чужденеца не е човек....да малка страна са но са големи расисти за съжеление
29
1
 
5
 
! Отговори
военен преди 5 години
Женомразец патриот.
28
0
 
2
 
! Отговори
Piter O'Rily преди 5 години
До *** То едно е да " посетиш" и съвсем друго е да " живееш " там:) .
27
1
 
10
 
! Отговори
Piter O'Rily преди 5 години
Пълни глупости...,от къде на къде да е " първият " сериен убиец в Кипър???Ами да не би пък кипърците да са забравили за ония дето беше удушил две холандки,една украинка и една жена пак чужденка в периода от 2006-2014?до като аз работех там.На всичкото от горе бяха го хванали,вкарали в затвора ,а той взе че избяга и цели две седмици не можаха да го хванат до като на края не го предадоха негови хора.Говоря за този който беше си сложил прякора Ал Капоне.Нека правителството им пак се замисли...
26
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шокиращото убийство и предателство от жената на доктора от Крит беше направено от Българка + Българин.На този майка му е Българка. Кефи ме как пускате заклинания какви са били диваци гърците и импотентни и не знам си кви.. сега какво ще кажете? ще се направите че не се е случило ей това..
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
150 000 българи посетиха Гърция за Великден
24
5
 
3
 
! Отговори
Ева преди 5 години
До Waffen SSМайка му е българка,за която се говори ,че е безследно изчезнала преди 10 години....з
23
9
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ НА ГЪРЦИЯ ИМА 10% ПОДКРЕПА И ТОВА Е САМО ЧИСТАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ В ГЪРЦИЯ!!!ТОВА Е ПОРЕДНИЯ КОМУНИСТ ПУТИНИСТ ПРИ ТЕЗИ НЯМА НИКАКВА ВЯРА В БОГА !УБИВАЛ Е ЖЕНИТЕ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЖЕСТОКОСТ КАТО ИМ Е РЯЗАЛ ГЪР-ДИТЕ АБСОЛЮТЕН ПУТИНИСТ АТЕИСТ
22
16
 
6
 
! Отговори
Ева преди 5 години
Християнин с майка българка...
21
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой да каже дума две за религията на този православен християнин?! Питам за един приятел.
20
5
 
19
 
! Отговори
Проф.БожидарДимитров преди 5 години
Не сме и очаквали друго от дивашките етиопскосемитски данайски племена обитаващи южната ни съседка. Още санкции, данъци и глоби до дупка да им наложи ЕС.
19
9
 
30
 
! Отговори
Кобилия Наталкина преди 5 години
Половото безсилие (импотентност) води до поява на агресия спрямо жените. Характерна национална черта на гръцкия народ.
18
9
 
24
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 5 години
Гърците са известни с любовта си към мъжете. На тях жени им не требват....
17
6
 
17
 
! Отговори
Георги Димитров преди 5 години
Но аз ви питам господин председателю, в коя страна гърците не са диваци и варвари и подли убийци?
16
12
 
19
 
! Отговори
Гърци, сър! преди 5 години
Абе грък ли е не ми го хвали.
15
10
 
22
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Етаблираните търтеи ( партии ) в Брюксел ...са притеснени ..че европейците няма да гласуват за тях....а за "популистки ..десни партии" ....май на европейците започна да им писва - да гледат как пълнят Европа с диваци от Азия и Африка...и ги хрантутят с данъците им.550 000 000 европейци - от тях 100 000 000 безработни...голяма част 25 - 30 годишни...но вместо да се погрижат да им осигурят работа и препитание ...брюкселските търтеи угояват Мотомбо и Мехмед!
14
10
 
20
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Малко за геноцида в Руанда.Като цяло инспириран от Франция и организиран със съдействието на френското външно разузнаване.Друго си е демократичен геноцид.Това бездействие става причина за тежки обвинения срещу отделни личности, определяли политиката преди и по време на конфликта, като Жак-Роже Бу-Бу, както и ООН и страни като Франция и САЩ и по-специално президента Бил Клинтън. Клинтън е бил информиран ежедневно от най-близките си съветници и от посолството на САЩ в Руанда.
13
10
 
11
 
! Отговори
Циник до SS овеца преди 5 години
Обединените нации ... разбраха, че когато 2 африкански племена си мерят .... ...бели там работа нямат!