"Целувкагейт" ще струва над половин милион долара на Кобрата

Българинът може да "олекне" с 600 хиляди долара
30 апр 2019 10:50, Веселин Коларов
84
"Целувкагейт" ще струва над половин милион долара на Кобрата
Снимка: facebook.com/KubratPulev/photos

Най-добрият български боксьор в тежка категория – Кубрат Пулев, може да се раздели с огромна сума заради американската репортерка Джени Суши.

Тя заведе дело срещу Кобрата за сексуален тормоз. Причината е целувката след победата на софиянеца над румънеца Богдан Дину в САЩ. След нея Пулев награби пищната американка, която на следващия ден се обърна към Темида.
 
 
Джени Суши настоява за обезщетение от 300 хиляди долара, а още толкова могат да отидат за адвокатски хонорари. Така сумата става общо 600 хил. долара, което е значително повече от спечеленото от Кобрата за мача срещу Дину – 250 хил. долара, пише World Boxing News.
 
Изслушването ще се състои на 14 май и в същия ден ще стане ясно дали Калифорнийската атлетическа комисия ще върне лиценза на Кобрата за САЩ, който е временно замразен.
 
Българинът твърди, че е бил предизвикан от Джени Суши с фриволното й поведение. Това, съчетано с нанесените удари от Дину, накрали Пулев да действа необмислено. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: Кубрат ПулевДжени Суши
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко живо полудяло от злоба за пари и власт.Световна трагедия, мъж целуна жена в миг на еуфория..........жената е направо" съсипана" дайте сега да вземем парите на човека.Какви морални ценности аз съм направо възхитен.....
66
2
 
13
 
! Отговори
мак преди 4 години
Пулев няма шанс срещу нея. Нищо, че тя е такава каквато е, нищо, че веднага след това тя се ухили на камерата, едва ли не щастлива и чак след време и разговор с адвокатката се почувства унизена. Следващия път Пулев да помисли 100 пъти как да се държи с журналистки по време на интервю.
65
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 66"Номера с жертвата вървеше, докато не пуснаха клипа." Според мен пускането на този клип беше най-голямата грешка на Кобрата/Андреа. Ако се търкаше в него щеше да е полезен но в този случай кадрите доказват че тя е жертвата тъй като избрания от нея не е Кобрата. Огромна грешка, феноменална! За ужас на Кобрата, Джени ще спечели, законите са на нейна страна и дефакто са нарушени. Адвокатката и е много сериозна без загубено дело за последните 30 години ако помня точно. Лоша комбинация!
64
4
 
1
 
! Отговори
До 65 преди 4 години
Съдейки по инстаграма и тази не води кой знае колко обикновен живот. А за това трябват пари. Не е като в България със 100 000 да хвърляш салфетки и ти е повече от ясно. Ако не се нуждаеше пт социалните медии нямаше да ги има. Номера с жертвата вървеше, докато не пуснаха клипа. Колкото и да спечели- двойно ще изгуби. Само времето ще покаже.
63
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Мен 59Кармата ще удари Кубратът под пояса защото е с интелект на балкански субект. А Суши ще си спечели денгите и ще и дреме за инстаграм и социалните мрежи тъй като ще си пече 45 годишния *** на Малибу, и всичко благодарение на Кубрат и неговата чалга-самоувереност.
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 63Колкото си по - гаден, толкова си по - успешен..........но в България. Кеф ми е да гледам как потурковците си папкат "папионките"!
61
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма по *** държава. Всичко се свежда до пари. Великата Америка - страната на неограничените възможности. Колкото си по - гаден, толкова си по - успешен. А иначе всичко е облечено с прекрасни цели - свобода, равенство, величие, успехи.
60
2
 
14
 
! Отговори
Андреа преди 4 години
Колко клипове щях да снимам и колко чифта обувки щях да си купя за тия пари.... Ще го нокаутирам тоя моя глупааак!
59
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мъжете не разбират как тези върти опашки ги манипулират. дойте завърти се, пусне малко феромонни във въздуха, една опашка щръква в нейна посока, и оп, половин милион капват.
58
4
 
3
 
! Отговори
Край преди 4 години
Кобрата що не даде и тя да го цуне и да са квит. Да те цуне Джени Суши не е по-малко гадно.
57
5
 
6
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Колкото и да спечели, пак няма да и стигнат с този живот във Вегас. Съдейки по отзвука в социалните медии- тази интервю няма да вземе повече. Лошо е като 41 годишна женица се пробва да е релевант в онлайн платформи и се провали. Фейсбук няма, туитър и е частен, ютуб и е с много дислайкове, а за съжаление в инстаграм няма дослайк, ама е махнала коментарите. Кармата е к***а и вече и се връща.
56
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко бой трябва да изядеш по главата за да я целунеш тази ...
55
10
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Е току що заведоха дело и вече го осъдихте Кубрат. Според мен ще го оправдаят защото според Американския закон устните не са интимен орган. Дори Кубрат ще я осъди след като заведе контра дело защото на една от снимките се вижда как го хваща за члена.
54
6
 
15
 
! Отговори
d преди 4 години
Да, значи все пак нещата опират до пари, искани от момата. А покрай момата се опитва да се уреди и адвокатицата.
53
4
 
7
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
Вече ме е страх да лайквам целувки на западнячки!
52
4
 
7
 
! Отговори
АДИ СТИГА преди 4 години
ДА ВЗЕМАТ ДА СПРЪТ И ТЕЗИ ФИЛМИ, КОИТО НИ КАРАТ ДА СЕ ОБИЧАМЕ, ПРЕГРЪЩАМЕ И ЦЕЛУВАМЕ!!! ВЕЧЕ ПОЧВАТ ДА МИНАВАТ ГРАНИЦАТА ТЕЯ ИЗМАМНИЦИ
51
5
 
10
 
! Отговори
пепелянката преди 4 години
"Вижте коя е Джени Суши" в ГОЛ.БГ :) То, сайта си говори сам за себе си :) Гол= необлечен :) Кобра, брат, мани тия сдухани САЩялници. Скоро бебе няма да смеят да си направят. Тааа се събличала гола и я ползвали за софра за суши, ама сега за една целувка ще ти скине главата. А и ти се чудя, Брат! С кой акъл и вкус си целунал това американско , лигаво фекалче ?!
50
3
 
4
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Напоследък гледам бая целувки се раздават по телевизиите за щяло и нещяло. Дали тази мода целувките да се плащат с хиляди долари , няма да дойде и у нас? Май е наложително.
49
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога ще спрете да слагате "гейт" в името на всеки скандал? Не усещате ли колко нелепи, неадекватни и смешни сте, жалки подобия на медии?
48
9
 
11
 
! Отговори
popo преди 4 години
Добра реклама в почти всички световни медии само срещу 600 хилки. Ако искаше да рекламира без подобен скандал ,щеше да плати за това рекламно време десетки милиони долари. Нека му се смеят хората и да си мислят ,че се е овътрил адски. Промоутърът му е повече от доволен ,според мен.