Баща обвини полицаи в насилие, отговорът - няма такъв сигнал

Синът му е с ефективна присъда за кражба
15
Баща обвини полицаи в насилие, отговорът - няма такъв сигнал
Снимка: архив, БулФото

Баща на 21-годишен мъж обвини полицаи в насилие над сина му, като твърди, че той е бил бит при задържане в Четвърто РПУ в Бургас.

Това е описано в пост в социалната мрежа Facebook, придружен със снимки, на които се вижда, че младежът има рани по гърба, предаде БТА.

От полицията отговориха официално, че до момента сигнал за такъв инцидент не е получен - нито в районното управление, нито в ОДМВР в морския град.

От пресцентъра на ОДМВР в Бургас поясняват още, че младежът е с ефективна 8-месечна присъда за домова кражба, извършена на 3 срещу 4 април тази година. Кражбата е на IPhone, лични документи и парична сума от апартамент в к-с "Меден рудник".

От полицията твърдят, че са установили, че задържаният има съпричастност и към други криминални деяния, които са извършвани на територията, обслужвана от Четвърто РПУ. За тях е образувано досъдебно производство.

Твърденията на бащата са, че синът му е принуждаван в управлението да признава и чужди кражби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
8
 
! Отговори
да преди 4 години
То и ромите от Кърнаре казаха, че Българите са ги били. И това след като дошли с ножове и брадви и потрошили заведение защото някой им отказал просто да ги почерпи с цигарка и нещо за пийване че нямали пари.
11
2
 
24
 
! Отговори
възпитание требе преди 4 години
Ми като го не е бил баща му навремето сега ще млати полицията!
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко му е. Ако баща му го бе тупал, сега да не е разбивал живота на други хора. Вместо да се скрие от срам за това което е създал, той нагъл. А правата на жертвите? Само разходи, губене на нерви и време, унижение и разочарование. Без нищо не са го ступали. Явно си е знаел правата.
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въобще не е бито момчето! Подхлъзнало се е по стълбите в РПУ-то и си е охлузило гърба! Другият път ще внимава повече къде стъпва!
8
2
 
6
 
! Отговори
пф преди 4 години
слагат им гума и ги бият, знаем ги тези номера
7
7
 
2
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
До любителите на боя:Те никога не са спирали да бият , а резултат не се вижда. Едните *** като дървени ***, другите нагли, млатят се едни други а публиката ококорена щото и полицаите и бандюгите и се редуват в аналнияОтвор
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време на такива им даваха ликчета в РПУ-тата и вдичко беше 6.Може ли бащата на този ромбоид да посети РПУ-то предлагаме безплатни лукчета и разходка с кола.Колкото и да биеш цикламен винаги е малко.
5
3
 
27
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Едно време полицаите като биеха престъпленията бяха почти нулеви. Сега всеки се оплаква и престъпността е супер висока. За какви съдии говориш. Нали утре съдът ще ги пусне с условна. Веднъж вече ги е пуснал. Пак ще ги пусне и утре ще дойде във вас. Едно време ако полицай слупа някой *** той си трае, защото баща му ще го слупа още веднъж, а сега бащата тръгнал да търси правата на престъпния си син.
4
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕТО ТАКА ПОЛИЦАИТЕ ,ПРЕДИ ГОДИНИ РИТАХА И БЛЪСКАХА МОЙ МНОГО БЛИЗЪК РОДСТВЕНИК. И ТОЙ СЪЩО ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ Е КЛИЕНТ НА ПСИХИАТРИЯТА. И НИ ВОПЪЛ НИ СТОН ЗА ВЕЧЕ ПЕНСИОНИРАНИЯ ПОЛИЦАЙ ОТ ГРАД БЯЛА ОБЛАСТ ВАРНА.
3
2
 
3
 
! Отговори
селянин преди 4 години
ТИкви ли е крал?
2
15
 
10
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Оставете какво крал и какво са го карали да признава... защо е бит? Полицаите съдии ли са ?
1
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тихо да не ме чуят - малко му е! Такива кражби ги разкриват 1 на 1000 => който го хванат да му съдират кожата от бой!