Хит: Гневен германски полицай с тирада срещу зяпачи с камера

Видеото на разгневения полицай стана едно от най-гледаните в Германия
3 юни 2019 19:32,
40

Любопитството има своите граници. В това определено се убеждават няколко шофьори, дръзнали да извадят телефоните си, за да снимат катастрофа на германска магистрала.

Когато полицаите пристигат на място, те не могат да повярват. Зяпачите са извадили телефони и създават предпоставки за още произшествия.

Един от полицаите не оставя това така, а буквално избухва. Реакцията му е заснета и не след дълго става едно от най-гледаните видеа в Германия.

"Искаш да зяпаш умрели хора ли? Да ги снимаш? Хайде с мен!", дърпа полицаят един от зяпачите.

Освен че е неморално, да се снима катастрофата е и незаконно и глобата е 128,50 евро.

"За тнас това е възможност да покажем на шофьорите, че постъпват грозно. Когато ги изправим пред такава трагедия те са шокирани и разбират, че това не е някаква игра, а суровата реалност", обяснява един от полицаите пред DW.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
7
 
0
 
! Отговори
Американ преди 4 години
А защо снимането на катастрофа да е незаконо? Това е събиране на доказателства за вина и е едно от първите неща, което се прави за да си защити човек *** в случай на такава.
36
1
 
3
 
! Отговори
Чужденец преди 4 години
До Софиянец 35:За другото си прав, ама за тарамбуките ще ме прощаваш, неразумний юруде.
35
2
 
6
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
... Една жена стана от стола си и отиде при шофьора. След това шофьори ни направи забележка по микрофона на автобуса. Това е положението. В Хайд парк на пъпа на Лондон, където е пълно с чужденци, които ние великите Българи считаме за втора категория хора, няма една хартийка на земята, една люспа от семка, едно пликче. Няма колела защото е забранено. Не видях нито един полицай или някой, който да чисти. Я отидете в Борисовата градина - пълна ***.
34
1
 
3
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
"в "свободния" запад има толкова много забрани, че буквално каквото и да направиш е незаконно"На теб ти изгежда, че "каквото и да правиш е незаконно" защото живееш в разграден двор и си свикнал със просащината и свинщината. В нормалните държави не са свикнали и регират при всеки случай. На мен за първи път ми направиха забележка в Лондон в един автобус защото децата ми си играеха близо до вратата, където има забрана да се стои. Една жена стана от стола си и отиде при шофьора.
33
2
 
5
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
Щом културни полицаи като немските са си изпуснали нервите и са започнали да се държат по този начин, значи наистина им е писнало от *** с камионите от централна и източна Европа. Спирали се ме 2-3 пъти полицаи в Германия и винаги са били изключително любезни, направо е трудно да повярва чочвек. Малко по малко пренасяме нашата простащина и върху тях, неминуемо е. И много моля да не тръгнете да ми обяснявате за емигрантите от Сирия и т.н. От източна Европа сме 3 пъти по-прости от сирийците.
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До основно правилоОт кога гарантирането на правата на останалите хора е тоталитаризъм? Не разбрах? Не бъркайте "права" и "свободия"! Като един барадчен в началото на 90-те на Централна гара: "Демокрацията е всеки да си право каквото си иска". За съжаление демокрацията не е за прости и безотговорни хора.
31
4
 
5
 
! Отговори
огромна грешка преди 4 години
е да се оказва каквато и да била помощ или да се съобщава за престъпление - според логиката на полицеиските песове е: този който е съобщил за престъплението е и първия заподозрян ще ви държат с дни зключен в клетка докато "изясняват" обстоятелствата а ако нищо не "изяснят" ще ви го зашият на вас - разкриваемост трябва да има
30
7
 
3
 
! Отговори
основно правило преди 4 години
на тоталитарната държава е: "Всичко което не е задължително е забранено"в "свободния" запад има толкова много забрани, че буквално каквото и да направиш е незаконнополицайте, понеже са овчарските кучета на власт имащите винаги се държат с обикновенните хора като с отпадъци - с презрение и по господарски
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МегапикселТи добре ли си? Все пак? Надявам се, като ти потрява помощ да ти кажат, все пак, кретене
28
0
 
19
 
! Отговори
Курт преди 4 години
До 25 пишеш пълни глупости. Да снимат и деир да гледат го правят всички други, но не и те. Немецът винаги ще спре и помогне. 15 г съм в Германия и смея да твърдя че познавам манталитета и мисленето на германците като цяло.
27
1
 
10
 
! Отговори
дон кихот преди 4 години
До гостПолицаят не се разпорежда с имуществото на гражданите а им забранява действия които те извършват с имуществото си.
26
30
 
0
 
! Отговори
гост преди 4 години
полицая не Е съдия,и няма пеавомощия да се разпорежда с личното имушество на хората ,оттук нататък ДЕИСТВИЯТА му са незаконо съобразни,т. е. подлежи на съд
25
6
 
7
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Немците имат различен чип. Прекалено любопитни са и за тях чувства, които са познати на нас, българите, са непонятни. Това да влезеш в обувките на другия, уважение, респект към покойниците при тях го няма. Такава зараза е това, че т.нар. gaffer - зяпачите, снимащи и публикуващи в интернет могат да стоят вече до две години да преосмислят поведението си. Масово като карам и има задръстване в моята част на магистралата е, защото в другото платно има катастрофа и всички спират да зяпат. Грозно!
24
2
 
22
 
! Отговори
ss преди 4 години
ако беше у нашата родина сега поне 20 плужека щяха да ревът по витивито на бенетето за полицейски произвол, за полицейски тормоз, даже 2-3ма щяха да показват белезите си дето куката ги е била :)
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Питайте украинската общност каква профилактика им направиха от полицията в Германия преди да отбележат Голодомора. Ще ви разкажат интересни неща - отбелязвайте си го, но не споменавайте за участието на "богоизбрания народ" и че са били 85% от агентите на НКВД разстрелващи гладни украинци, защото тук имаме строги закони срещу споменаването на това. Т.е. не, не че не е истина, но е неудобна и за нея се ходи в затвора. Същата тази полиция, която работи срещу интересите на германците и европейците.
22
16
 
14
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Естествено, ако зяпачите бяха кафяви и нехристияни, закачулени, брадясали "бежанци" или някаква подобна категория ***, полицая не само, че нямаше да смее да им повиши глас, а направо щеше да ги поздрави с Рамазандандан, или какво се нарича там. +1 Клоунски свят, с кукловоди с носове като куки!
21
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полицаите им стоят мирно и направо козируват, ако някой мюфти или равин им скръцне със зъби, или някоя печка им се изрепчи. Виж, срещу бели хора са много строги и смели. Клоунски свят.
20
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя гневен полицай що не ходи да се прави на мъж в някой бежански център?Щото новите им африкански и арабски приятели ще го бият и изнасилят.И той циркаджия.Ми да беше покрил трупът с чаршав или одеало какво прави селски постановки.
19
3
 
26
 
! Отговори
До 18 преди 4 години
Къде си ходил на запад :)? Деградирали са нашенците. Германците са дори много дисциплинирани и културни. Ние сме диваци в сравнение с германци, французи, англичани.
18
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много деградирали тези на запад ужасно.