Тръмп: Русия е изтеглила голяма част от хората си от Венецуела

През март Москва изпрати военни там в подкрепа на Николас Мадуро
Обновена: 3 юни 2019 23:08 | 3 юни 2019 22:40,
22
Тръмп: Русия е изтеглила голяма част от хората си от Венецуела
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви днес, че е бил уведомен от Русия, че е "изтеглила по-голямата част от своите хора от Венецуела", предадоха Ройтерс и Франс прес, цитирани от БТА.

"Русия ни информира, че е изтеглила по-голямата част от своите хора от Венецуела", написа в Туитър Тръмп, който е на държавно посещение във Великобритания. Той не даде подробности.

През март Русия изпрати стотина военни във Венецуела, за да подкрепят президента Николас Мадуро, след като Съединените щати заплашиха да използват сила, за да го свалят от власт, отбелязва Франс прес.

Миналия месец американският президент каза, че в телефонен разговор с руския си колега Владимир Путин е поставил акцент върху хуманитарната помощ за венецуелците, припомня Ройтерс.

Съединените щати подкрепят във Венецуела опозиционния лидер Хуан Гуайдо, когото признаха за легитимен изпълняващ длъжността президент. Те засилиха икономическия натиск върху режима на президента Николас Мадуро в опит да го отстранят от власт.

Русия подкрепя Мадуро, който нарече Гуайдо "марионетка" на Вашингтон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
гл. шеф. тайно раз преди 4 години
до. българия. от гл. шеф тайно разузнаване. обръщение към. полицията в гр. кюстендил. г. началства. нашият румен крумов йорданов гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник10 няма защо да пробате румен румен не вписва тези съобщения. ние разузнаването. повече не притискайте румен. защото той няма никаква вина. стига с тези гаври и пак гаври. и лъжи бесрамие и лъжи. мислиме че румен няма повече даима проблеми. от вас.
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако са се изтеглили, значи са направили каквото трябва и присъствието им там повече не е необходимо.
13
0
 
1
 
! Отговори
Едо преди 4 години
Затова, приканваме всеки един из между вас, ДА ОСТАВИ СЕБЕУГОДАТА И ДА СЕ ПОКАЕ ПРЕД ГОСПОДА НА СИЛИТЕ, ЗА ДА ДОЙДАТ ОСВЕЖИТЕЛНИ ВРЕМЕНА ЗА МНОГОСТРАДАЛНА БЪЛГАРИЯ! ТОВА СЕ ОТНАСЯ ОСОБЕНО ЗА УПРАВНИЦИТЕ! КОЙТО Е КРАЛ, РЕДНО Е ДА ВЪРНЕ ЗАГРАБЕНОТО! ЗАЩОТО, ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е НА НАРОДА, ПРОИЗХОЖДА ОТ НАРОДА И ПРИНАДЛЕЖИ НА НАРОДА! ТОВА Е ОТРАЗЕНО В НАШАТА КОНСТИТУЦИЯ! Дай, Боже! Амин!
12
0
 
1
 
! Отговори
Едо преди 4 години
Свидетели сме на засилващото се военно напрежение!Сякаш всеки момент може да кулминира в ядрена война и унищожение на човешката цивилизация!Но, колкото и да стоим на ръба на катастрофатаТОВА ГОСПОД,КОЙТО ДЪРЖИ В КОНТРОЛ НЕГОВАТА ПЛАНЕТА ЗЕМЯ,НЯМА ДА ГО ДОПУСНЕ!Ние,консервативните християни,които знаем БОЖИЯТА ВОЛЯ И НАМЕРЕНИЯ,ОПИСАНИ В БИБЛИЯТА,ЧАКАМЕ ВТОРОТО ХРИСТОВО ПРИШЕСТВИЕ!ЗАЩОТО, НА ХРИСТОС Е ДАДЕНА ЦЯЛАТА ВЛАСТ,ДА СЪДИ ЗЕМЯТА И ВСИЧКО, наЩО Е НА НЕЯ!,,Дойди,Господи Исусе!"
11
0
 
1
 
! Отговори
Едо преди 4 години
Тук виждам някои крайни крясъци, очевидно от фанатици! Ето, давам определение за ФАНАТИЗЪМ: Небиблейска вяра! Тоест, няма абсолютно никакво значение, лично ти какво проповядваш или каква кауза прокарваш! Ако не си запознат с ЦЕЛОСТНОТО ПОСЛАНИЕ НА СТАРИЯ И НОВИЯ ЗАВЕТ, НАРЕЧЕНИ БИБЛИЯ, КОЙ СИ ТИ ВСЪЩНОСТ?! ЗАЩОТО, СКЪПА НА БОГА ДУШО, ТИ СИ СЕ ОТКЛОНИЛА ОТ ПРАВДАТА СВИШЕ И УГОЖДАВАШ НА СОБСТВЕНАТА СИ ГРЕХОВНА ПЛЪТ! И това се вижда ясно от горните драсканици! СЕГА ПО ТЕМАТА: Свидетели сме на засил
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сто пъти вече се потвърди, че НЯМА НИЩО ВЯРНО В ТОВА ТВЪРДЕНИЕ, а нашите тука още го дъвчат! Щом дончо го бил казал..............
9
14
 
1
 
! Отговори
цялото кралско воинс преди 4 години
Мадуро - бандит и комунист. Който търси помощ от руснаците, е комунист. Те с удовоилствие изпращат войските си, дори ако трябва да завладеят ада. Дедо Господи, пази си брадата, докато руснаците не са и хвърлили мерак и не са я обявили за руска. А Тръмпи, както се върти като Хъмпти-Дъмпти между Вашингтон и Москва, накрая ще свърши като Хъмпти-Дъмпти.
8
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само дето руснаците не знаят за такова нещо ;)))
7
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а Мадуро каква марионетка е???
6
11
 
13
 
! Отговори
чичката преди 4 години
Тръмпи поставя много хора на мястото им а хулите му галят душата
5
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато и да изгонят Тръмп от Овалния кабинет все ще е късно. Мислех че не може да се намери по-гламав президент от Обама, но ето че съм се лъгал. Намери се.
4
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руския агент Тръмп уведомява света, че водещият го офицер Путин му е съобщил, че руските конквистадори са напуснали Венецуела. Смехории и тоя *** се сравнява с Роналд Рейгън.
3
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия била изтеглила .... това е поредната пропагандна лъжа. Руснаците опровергаха тези глупости.
2
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия ползва Тръмп за говорител на Кремъл.
1
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
взеха им златото, какво да правят там?