Тръмп за кмета на Лондон: Абсолютен неудачник!

Президентът на САЩ пристигна на визита във Великобритания
3 юни 2019 12:33, Елка Василева
90
Тръмп за кмета на Лондон: Абсолютен неудачник!
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп пристигна на тридневно държавно посещение във Великобритания, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Преди да кацне на лондонското летище Станстед, Тръмп отново отправи словесни нападки към кмета на Лондон Садик Хан, който критикува решението на британското правителство да приеме Тръмп на държавна визита.

"Садик Хан, който по всякакви критерии се представя ужасно като Кмет на Лондон, проявява безразсъдна неприязън към гостуването на Президента на САЩ, който е със сигурност най-важният съюзник на Обединеното кралство. Той е абсолютен неудачник, който би трябвало да обръща внимание на престъпността в Лондон, а не на мен", написа Тръмп в Тwitter.

Вчера местен вестник публикува авторска статия на Хан, в която Тръмп е наречен "един от най-ненадминатите примери на нарастваща глобална заплаха" за либералната демокрация от страна на крайната десница, отбелязва Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Хан често е критикувал Тръмп и разреши ползването на гигантски балон, който изобразява президента на САЩ като пискащо бебе, на демонстрация близо до парламента по време на миналогодишното посещение на Тръмп. Протестиращи възнамеряват да използват отново балона при сегашната държавна визита на Тръмп.

Поддръжниците на Хан наричат Тръмп расист заради нападките му над първия кмет мюсюлманин на Лондон.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега кмет мюсюлманин, догодина gei
76
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Англичаните постепенно гълтат вода. Имаше изказване на един от актьорите им, от комедийния сериял Фолти Тауърс, ако го помните, който каза, че Лондон вече не бил английски и губели културната си идентичност. Нападнаха го, като подивели, разни джендъроси и мулти-култи либералчета, които не търпят да им се казва истината, когато не им е угодна, а човека е абсолютно прав.
75
1
 
7
 
! Отговори
TowerBridge преди 4 години
Този кмет е пълен провал! Всеки поживял ТУК поне месец ще го потвърди!
74
1
 
12
 
! Отговори
Браво преди 4 години
Тръмп е готин! Браво! Винаги удря в десетката и затова разни НПО-ота, мюсюлмани, защитници на гущерите и мравки и тем подобни изветрели мозъци не го харесват! А той директно каза на тоя нещастен кмет-абе ти си *** бе,къде си тръгнал да даваш акъл! И ясно показа,че англичаните са направили тотален грешен избор да позволят да изберат за кмет мюсюлманин! Ето затова-Браво Г-Н ПРЕЗИДЕНТ ТРЪМП!
73
2
 
3
 
! Отговори
филолог преди 4 години
"кмет", "министър", "президент", "началник" се пишат с малка буква! Срамота!
72
9
 
4
 
! Отговори
Панталеев преди 4 години
Бугарина се кефи на такива като Тръмп,но явно в Англия има един читав кмет,а Американците никога повече няма да изберат такова ***,за разлика от нас.Ние искаме по-много и постоянно от простотията.
71
4
 
9
 
! Отговори
Един преди 4 години
Бай Тръмп е много голям. Най-добрият президент, който кравaрите избират, от Роналд Рейгън насам. Алтернативата беше най-лошият президент, който изобщо можеха да имат, за цялата си история. Така че да, доста сме доволни от Бай Тръмп.
70
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кмет на Лондон преди Садик Кхан беше любимеца на Тръмп - Борис Джонсън, ми мога да ви кажа ще сегашния за половин мандат нправи града много по преветлив, Борис го помнят като кмет само със глупавите му изкавания
69
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"America First" в Лондон звучи: "Colonial Monkey First". Не случайно Лондон е вторият най-голям колониален майймунарник в Европа след Париж, известен като Британския Бронкс.Богатите го налагат този колониален социализъм на бедните и ако забележите пропагандата е много по-силна, чрз тотално промиване на мозъците. Цветните винаги са били по-мазад в мозъчното си развитие. Да не говорим, че Африка и по-голямата част от Южна Азия, са още в пъробитно общинния строй.
68
1
 
0
 
! Отговори
Додо преди 4 години
MAGA 2020
67
1
 
16
 
! Отговори
Петърчо преди 4 години
До 70Хан има правото да не харесва Тръмп и да критикува политиките му. Но тук не става въпрос за това. Това че не го харесва не означава че може да си позволи този лукс на други да дава акъли дали да се срещат с него или не. Той е кмет а не министър-председател и още повече не е кралицата та той да решава. Тръмп все пък представлява САЩ и интересите на тази страна и това да откажеш среща е неуважение не само към президента ами и към народа който той представлява пред света.
66
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп се държи като бос на Америка. Просташки арогантно и изкуфяло надуто.
65
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Петърчо69 Кменън на Лондон бе провокиран от Тръмп,който трябва да знае,как се държи американски президент.
64
1
 
21
 
! Отговори
Петърчо преди 4 години
Президентът на САЩ представлява САЩ и никой друг. Дали името му е Тръмп, Обама, Буш и пр. все тая. Ако за нещо е прав Тръмп това са критиките му към Хан. Защото едно е да не си съгласен с политиките на президента на САЩ а съвсем друго от позицията на кмет на Лондон да даваш акъл на правителството и кралицата как да постъпват. Има национални интереси които няма как да са под личните и политик като Хан би трябвало да е наясно с това. Или за кратко да си гледа в собствената си паница.
63
0
 
1
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
До Анонименdo67....haa ha aa haaa ha ha haaaa..
62
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя когато и да го импийчнат все ще е късно. никаква тактичност, никаква дипломация, нищо. явно не си взема хапчетата редовно
61
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как не го е срам!
60
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
#56Мислиш ли, преди да говориш? Как така ще напуснат ЕС и едновременно ще се изпокарат с краварите? Ти си абсолютно тъпо кУпиле, но и да ти го кажат , няма да разбереш, защото си много ***! Колкото до кмета, и тук много грешиш- първо проучи и разбери какво прави той, и тогава критикувай, а не говори по инерция!!!
59
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Тръмпе!Набий го на индуктанската май-у-на!
58
7
 
2
 
! Отговори
Русия преди 4 години
Тромба е ционист, а тия отдолу го мислят за някакъв. Същия като Боко Турчина е.