Експертизата: Стоян Зайков е двоен убиец!

МВР не откри грешки в действията си по случая в Костенец
Обновена: 5 юни 2019 21:03 | 5 юни 2019 20:22, Екип на Bulgaria On Air
16

Стоян Зайков е двоен убиец – това е доказала категорично експертизата по случая с убитите Валентин Петров и Милена Шишкова. Професионалното ръководство на МВР отчете близо едномесечната си акция в Костенец. Службите не откриха грешки в действията си по случая.

В деня на изборите в МВР са получили сигнал, че Стоян Зайков е забелязан във Варна. Таксиметров шофьор обявил, че го е закарал на адрес, за който се предполага, че е публичен дом.

На място спецслужбите открили само жена, представяща се за масажистка. И тя, и таксиметровият шофьор разпознали на показаната им снимка двойния убиец от Костенец, съобщава Bulgaria ON AIR.

Оказало се обаче, че мъжът е строителен работник, който визуално приличал изумително на Зайков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Не говори глупости! Органите на МВР имат право да извършват проверки в жилища без съгласието на собственика, когато имат данни, че в тях се укрива издирвано лице. Тук няма - искам-неискам! Имаме закони, добри закони, и те работят, стига да има кой да ги знае и кой да ги прилага. Бедата е, че в МВР много се бърза и малко се знае!
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някакви факти и доказтелства в полза на версията, че Зайков е именно убиец, че даже и двоен? Или ни стига само да ни съобщят за заключението на тия дето гониха зайко 1 месец и показаха колко са кадърни ?! Защо трябва да им вярваме на "мъжката приказка"? Хайде набедихте го, хайде и го убихте..... поне не отваряйте дума повече за това, да ни подсещате. Трайте си там и си раздавайте медалите, ама си мълчете, поне!
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По добре не ни напомняйте за този заек че направо се спукахме от смех.
11
2
 
6
 
! Отговори
8791 преди 4 години
До Анонимен 11Ха-ха, още един "експерт", дето е чувал че гладкоцевно оръжие не оставяло следи, още един, дето си мисли, че знае "голямата тайна" как да извършиш убийство, без да успеят да ти го докажат.Виж прочети малко в нета или специализирана литература, разговаряй с някой, запознат с тези неща, недей като папагал да преповтаряш нещо наизуст и градски легенди
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
колко удобно - елиминирания не може да се защити и е виновен, а МВР-то безгрешно! всичко като по книгите направили... закривай!
9
1
 
10
 
! Отговори
Присмехулник преди 4 години
стана ясно, че зайков има двойник, който е строителен работник. но ако зайков е само двоен убиец, то кой го е убил. инак трябваше да е троен убиец.. :-))) . и все пак кой е самоубитият? да не е строителният работник, а зайков да е жив?
8
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама не става ясно, защо е "двоен" убиец.Експертизата доказала, Заяка няма как да оспорва и ето ви "Двоен убец".Хора, не им се връзвайте на ушатите! Утре могат поради това, че са некадърни да изкарат ваш познат или вас за убиец! А е възможно и истинскитЕ убийсци да са на свобода, пак поради некадърността на ушатите!
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А кой уби Чакъра с гранатомет ??
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той май всички серийни се самоубиват голямо съвпадение а,,,,
5
3
 
6
 
! Отговори
селския бик преди 4 години
Значи Зайко е олабил жилата като за последно.
4
2
 
6
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 4 години
Абе и троен да е, файда йок.
3
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само това ли успяха да скалъпят гербавите некадърници ?
2
3
 
17
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Това за публичния дом и "масажистката", както и бакшиша успяха да ме разсмеят. Те го издирват в цяла БГ, човека спокойно си ходи по ***, голема е милиционерската мисъл.
1
4
 
8
 
! Отговори
ха ха преди 4 години
Скъпа му е излязла разтривката на уморения зидаро-мазач. За друг път ще знае , че като вдигаш тежко е по-добре да сгънеш колене , отколкото отпосле да търсиш някоя да те оправи.