Обвинителката на Неймар остава без адвокат

Не предоставяла достатъчно доказателства по случая
10 юни 2019 17:45, Нели Христова
12
Обвинителката на Неймар остава без адвокат
Снимки: Reuters

Адвокатът на жената, обвинила бразилския футболист Неймар в изнасилване заяви, че най-вероятно ще се откаже от случая тъй като клиентката му нямала достатъчно доказателства.

Данило Гарсиа де Андраде помолил своя клиент Нажия Триндаде, да му предаде всички доказателства по случая, включително пълното видео от втората и среща с Неймар.

Още по темата

Част от клипа вече обикаля социалните мрежи, но оригиналният запис е дълъг 3 минути и според Триндаде, съдържа доказателства, че Неймар я е изнасилил. В частта, която бе публикувана, се чува как жената крещи: "Знаеш ли защо те удрям? Знаеш ли? Защото ме обиди вчера!“ Не се знае обаче, какво се случва през останалите минути.
Ала се оказва, че Триндаде също не притежава пълния запис. Той се намирал на таблета й, който по някаква случайност бил откраднат от дома й в Бразилия. Собствениците на сградата, в която моделката живее, обаче твърдят, че не е имало влизане с взлом в апартамента й.

Ако полицията докаже, че не е имало обир, то адвокатът й ще се откаже от случая. 

"Отношенията между адвокат и клиент винаги се основават на вяра. Ако тя не съществува, няма смисъл да остана“, казва Данило Гарсиа де Андраде пред бразилските медии. Той също заяви, че е поставил на Триндаде краен срок, в който да му предостави всички доказателства по случая, които притежава.

Моделката твърди, че има снимки, които доказват случилото се, както и разговори с приятелка в WhatsApp, на които разказва преживяното. По думите й, тези доказателства са в сейф и тя не ги е показала на никого, дори и на адвоката си.

Това ще е вторият адвокат, който ще изостави Триндаде в битката. Първият се отказва от случая, защото първоначално обвиненията трябвало да бъдат за "агресия“ и "физическо насилие“ от страна на Неймар, а не изнасилване. В свое интервю, моделката ги обвини в "предубеденост“, защото "не й вярват напълно“.
Неймар категорично отказва обвиненията. За разлика от Триндаде обаче, той има доказателства, които включват WhatsApp разговори с нея, които доказват, че секса между тях е бил по взаимно съгласие, както и интимни фотографии на моделката.

Полицията разследва дали Неймар е виновен, че е публикувал голите й снимки без нейното съгласие, но футболистът е категоричен, че е трябвало да го направи, за да докаже, че нищо не се е случило.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЗЛАТОТЪРСАЧКАТА ВСЕ ПАК БЕШЕ ДЛЪЖНА ДА СЕ ПРОБВА ЩОТО ТОЙ ИМА ПАРИ И 1-2 МИЛИОНА СА СИ ВИНАГИ ДОБРЕ ДОШЛИ!
10
1
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До Закон и редАБСОЛЮТНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ !!САМО, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА И ЛИНЧ НА ПРЕСТЪПНИ СЪДИИ СЪЩО!
9
2
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЛЪЖКИНЯТА ВЕЧЕ Я РАЗОБЛИЧИХА!!!ВЪПРОСА ТУК Е, ЧЕ ЗА НАБЕЖДАВАНЕ В УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА Я ВКАРАТ В ЗАТВОРА!!!ИЗНАСИЛИЛ Я БИЛ, А ТОЙ Е С 1 ГЛАВА ПО НИСЪК ОТ НЕЯ ;DА ИНАЧЕ ИЗНАСИЛЕН ИМАШЕ И ТОВА БЕШЕ ТОЙ! ЗА ТЕЗИ КОИТО СА ГЛЕДАЛИ ВИДЕОТО ПРЕДИ АКТА ДОБРИ ШАМАРИ МУ УДАРИ БЕЗ ТОЙ ДА ГИ Е ИСКАЛ :D
8
2
 
3
 
! Отговори
ЗзЗ преди 4 години
До Закон и реди ако въведем правилото ти, всеки милионер ще може да прави каквото си иска с обикновените хора и никой няма да посмее да се оплаче, защото ниско тарифния му адвокат няма никакъв шанс срещу армията от скъпо платени адвокати на милионера. Така че в крайна смета бедния хем че е бил *** от богатия, хем накрая ще лежи в затвора. И не, не смята че това което правят златотърсачките е редно, но предложението ти е инфантилно и късогледо
7
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Закон и редЗакон и ред? Какъв закон и ред тогава! Ти реално блокираш цялата съдебна система, защото никой няма да си търси правата, скован от страх, че истината може да не излезе наяве.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Адвоката не си е свършил работата, надушил е кръв, яхнал е вълната и се е надявал на един мазнни 50% хонорар, ама е па на, няма ....И сега се опитва, да се изхлузи като червиейче, ама и той трябва, да го отнесе.
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази овца сега ще плати всички разноски по делото.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дасикане Рома си ти , пиши ти на челото
3
0
 
8
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Страхува ли ви Пеевски........хахаха
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не целия, не целия, само втората част.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубава работа, ама турска