Русия започва производството на комплекси С-500

Обсегът им ще бъде още по-голям, изпитват ги
Обновена: 30 юни 2019 18:24 | 30 юни 2019 18:23, Веселина Йорданова
211
Русия започва производството на комплекси С-500
Снимка: архив, Ройтерс

Производството на зенитно-ракетни комплекси С-500 започва в Русия и в скоро време те ще влязат на въоръжение. Това съобщи ръководителят на руската военно-технологична компания Ростех Сергей Чемезов в телевизионна програма, излъчвана по канала Россия 1, предаде ТАСС.

На въпрос кога точно ще влезе на въоръжение С-500, Чемезов каза: "Когато приключат изпитанията с него". Той определи С-500 като още по-съвременен комплекс и каза, че обсегът му ще бъде още по-голям от този на С-400.

По-рано руският министър на отбраната Сергей Шойгу беше казал, че доставките на системи С-500 във въоръжените сили ще започнат през 2020 г. Комплексите ще могат да се експлоатират в идните 25 години.

В западни издания се казваше, че по време на тестове новата руска система е успяла да порази цели на разстояние 481,2 километра, което е с 80 километра повече от която и да е съществуваща система за противоракетна отбрана. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
4
 
4
 
! Отговори
Кимон преди 4 години
Разбраха се Гголемите,но не всички 20.И сега като завалят едни действия и бездействия,та цяла ....
54
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво. Сигурно и С-600 вече разработват! А *** се хвали че искуствени елхи прави!
53
11
 
11
 
! Отговори
Аз преди 4 години
До Сата НАТОКакво НАТО те гони? Не знаеш ли,че НАТО е поне 90 процента наглоамериканци? То трябва да се разпадне и Европа да направи европейски въоръжени сили. Докато има НАТО, Европа ще е втора,трета цигулка и американските политици няма да ни позволят да си подобрим нивото на живот в Европа.
52
13
 
7
 
! Отговори
... преди 4 години
Русия няма пари за подръжка гола вода са да си траят , че ще ядът як пердах
51
18
 
16
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 4 години
До Сата НАТОНаполеон и Хитлер също искаха да си пият ракийката в Русия, но малко удариха гредата. Ако НАТО иска Руското знаме да се развява на Белият дом, да дерзае !
50
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия има с-500 а балигаристуна ограда дето я прескачат дивите прасята
49
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1/6 от сушата не се пазят като оградата на бойку бурисувь
48
18
 
17
 
! Отговори
Българин преди 4 години
А кога ще започне производство на компютри и шевни машини?
47
15
 
13
 
! Отговори
ъъъ преди 4 години
A един качествен кренвирш С 600 примерно кога ще направите? Те в Сибир още С 400 не са яли.
46
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 50 РУССКИЙ ОККУПАНТТой само така му се иска да е в Германия но не му стигат кинтите плащани му за драсканиците от сороскотоНПО "америка за българия".
45
7
 
15
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Могат хората - правят. Очевидно не сме дорасли все още до степен, че оръжията да не са ни нужни. Ето вижте - Ким лудата прическа прави бомби и чичи Тръмп му идва на гости! Кога чичи Тръмп ще дойде при нас? То и за това е цялата патаклама Иран да нямат ядрено оръжие. Не че нещо, но сега много по-лесно ще се сдобият с обвинение, че я имат химическо оръжие, я ... абе ще се измисли нещо и след десет години - сори! Това сме го гледали вече! Толкова ни струва демокрацията!
44
16
 
21
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 4 години
До привет от ГерманияОтиди на място и виж как живеят руснаците! Но неможеш защото нямаш и два лева да излезеш от панелката в Люлин до кварталното кафе.
43
24
 
12
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
русия е толкова " велика " държава , че в момента на офицерите им се налага да си плащат чорбата ,която би трябвало да им се полага безплатно във военните полигони ! Путин прати във военните полигони мобилни банкомати за да могат военните да теглят пари и да си плащат чорбата ! А всички които отиват да се бият в Украйна и Сирия отиват чрез фалшива частна фирма и така държавата се освобождава от задължение да им плаща обезщетения , фалшивата частна фирма също не им плаща обезщетения !
42
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дялат поредния си *** продукт Въобще не ми дреме за тия некадърници
41
18
 
27
 
! Отговори
Вечна дружба с Русия преди 4 години
Русия е велика държава , а Путин е велик ръководител, колкото и на някои тртополови недоразумения това да не им харесва е факт.
40
30
 
11
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
До РуснакИмате ракети ама гладувате , дори офицерите ви гладуват и мизеруват , ракети не се ядат ,а продажбите им не ви доставят необходимите количества пари ! Не стига ,че гладуват ,ами живеят и в мизерни жилища ! Ето виж ги какво представляват офицерите с висше образование в русия и си направи сметка ,че обикновените хора със средно образование живеят още по-мизерно !Youtube -Къде и как живеят офицерите във велика русия ?!
39
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китай ако се прави на мн умна.. Скоро ще е известна пак с правенето на ориз само.
38
12
 
21
 
! Отговори
Руснак преди 4 години
До Анонимен 39 "А бе аман от тия ракети, а руснаците живеят като скотове" Ха-ха-ха! Ако ние живеем като скотове и храним вашите мутри-чорбаджии по крайбрежие, кажи, като какво животно живееш ти? Като скотове имаме ракети. Ти, като мравка имаш само дървени клонченца!
37
5
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
изобщо не ги обвинявам!..Русия е апетитна хапка,при това преголяма,за всеки агресор-мераклия.Ако някой не е съгласен,значи сега се събужда от будна кома и нищо не си спомня от историята..В правото си са да мислят за защитата си...........Но като стана дума:-Нищо не се чува в последно време за лазерните оръжия..Отказаха ли се от тях,или..?
36
26
 
8
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Не видяхме С 300 или С 400 в Сирия да порази поне един американски самолет ,въпреки обещанията на Путин ,че ще сваля всеки самолет който бомбардира Сирия , ще атакува всеки кораб от който се изстрелват ракети срещу Сирия ! Ще се намерят балъки ,които да купят и С 500 , балъци колкото искаш !