Седем жертви, сред тях и милиардер, при падане на хеликоптер на Бахамите

Загиналите са американци - трима мъже и четири жени
Обновена: 5 юли 2019 18:07 | 5 юли 2019 08:46, Елка Василева
15
Седем жертви, сред тях и милиардер, при падане на хеликоптер на Бахамите
Снимка: архив, Reuters

Хеликоптер със седем американци на борда се разби в близост до бахамския остров Гранд Кей на път за Форт Лодърдейл, Флорида, предаде Асошиейтед прес, цитирайки бахамската полиция.

Няма оцелели при катастрофата.

Според изявлението на силите на реда контактът с хеликоптера е бил загубен скоро след като се отдалечил от острова. По-късно властите и местни жители открили мястото на катастрофата на около 3 км от острова.

Загинали са трима мъже и четири жени, чиито имена полицията не съобщава.

Вестник "Реджистър-хералд" от Бекли, Западна Вирджиния, цитира изявление на губернатора Джим Джъстис, който съобщава, че един от загиналите при катастрофата е милиардерът Крис Клайн. Изданието го описва като "въглищен магнат" и "благотворител на Западна Вирджиния" и цитира изявлението на губернатора, който изразява съжаление за кончината му.

Според списание "Форбс" състоянието на Клайн се изчислява на над 1,8 милиарда долара, отбеляза ТАСС.

Бахамската полиция не съобщава причината за катастрофата. По случая се води разследване, в което участва и службата по гражданска авиация, добавя АП, цитирана от БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гадна работа. Човек си представя, че богатите могат да си позволят най-добрите пилоти, машини и наземни техници, но тъжната истина е, че всички ние -бедни и богати - сме просто микроби в ръцете на Божественото и каквото е писано това става. Дори и 1% шанс за нещо да се случи е достатъчен, ако така ти е писано. И обратното. По-интересното е, че българските богаташи нищо не ги лови - ни куршум, ни инциденти, нито нищо. Явно от тях дори и Висшите сили са отвърнали очи и им е все тая какви ги вършат
10
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Представям си ако беше руски хеликоптер каква радост щеше да е от фобите, нечовешки същества. Катастрофи във въздуха и водата и на земята се случват и никой не е застрахован. И една катастрофа никога не е повод за радост поне за нормалните хора
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Както Русия има интерес да си защити аварията в тази подводница и за себе си знаят точната причина"-------------1. "Лошарик" не е обикновена подводница;2. Екипажът на "Лошарик" не се състои от подводничари, а от хидронавти.Професията на хидронавтите е опасна толкова, колкото на космонавтите.
8
4
 
12
 
! Отговори
До 5 преди 4 години
И понеже сме 21 век и сме страшно информирани я ми кажи по повод т.н. Атентати над кулите близнаци в Ню Йорк как така страшни експлозии, пожари и накрая лични документи намерени на място на загинали запазени и неизгоряли. За всеки трезво мислещ човек атентати просто не е имало и това си бе изценировка на САЩ. Както Русия има интерес да си защити аварията в тази подводница и за себе си знаят точната причина за това така и в САЩ си гледат техните интереси заблуждавайки другите страни.
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На другия край на света, "Союз 2.1б" стартира успешно от космодрома "Восточньiй"
6
0
 
7
 
! Отговори
Гарван преди 4 години
Гарван гарвана око извади - заради принца ....
5
3
 
14
 
! Отговори
ДО 3 преди 4 години
Тогава хората бяха наивни много нямаше интернет и как да си черпиш информация. Овчето стадо дори не мисли. Само за пример като гръмна руската подводница от някакъв Норвежки вестник и Ройтерс дойде информаия, че е гръмнала газова инсталация. Няма как норвежки или журналист на Ройтерс да са били на секретната руска подводница. Путин каза, че всичко е държавна тайна ама ония пишат лъжи след лъжи без да знаят какво е станало.
4
0
 
9
 
! Отговори
8 Ф16 блок дпс преди 4 години
,,Според списание "Форбс" състоянието на Клайн се изчислява на над 1,8 милиарда долара, отбеляза ТАСС."
3
4
 
20
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
Как се променя света . Един ден във Вузовете по икономика ни учиха ,че всички подземни и наземни богатства в страната са национална държавна собственост. Това въглища, нефт, газ, вода, злато и т.н. всичко това е собственост на държавата на чиято територия се намират. Дойде демократичният фашизъм и по-отраканите господа решиха ,че тези неща без грам усилие могат да бъдат тяхна частна собственост. Слава богу ,че все още не се е намерил бизнесмен , който да реши да си присвои и слънцето за свое.
2
3
 
9
 
! Отговори
Стид преди 4 години
На преден план - европейската полиция след ерата Меркел!
1
1
 
16
 
! Отговори
ААА преди 4 години
Добре,че нямам собствен хеликоптер